![]() |
| | #2061 (permalink) | ||
| Quote:
Eu zic sa te mai informezi!!! Dute la un service cu un telefon cu Series 60 codat pe italia/franta etc si daca pot sa ti-l decodeze ai sa vezi ca iti da si carcasa jos pt. a face niste contacte pe placa!!!! Eu mi-am decodat un 6680 si asta au facut. Au zis ca un cablu de date nu e de ajuns
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2063 (permalink) | ||
| Vodafone goes Chocolate - GSMArena.com news stiti ceva de asta? va fi chocolate in oferta vodafone de craciun sau in alta perioada? | |||
|
| | #2064 (permalink) | ||
| Vodafone goes Chocolate - GSMArena.com news stiti ceva de asta? va fi chocolate in oferta vodafone de craciun sau in alta perioada? | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
Pierde Vodafone teren? Iata ce am gasit: ********** Vodafone nu mai vorbeste Germanos 25 octombrie 2006 Vodafone s-a retras din magazinele Germanos, miscare asteptata de mai multa vreme. Astfel, Vodafone se va multumi cu magazinele proprii, 51 la numar in Romania, la micii distribuitori, precum si la retelele UltraPro si GlobalNet. Orange, celalalt mare jucator, este distribuit de Euro GSM, alaturi de magazinele proprii..................... ***************** Restul stirii aici-> Newz.ro : Vodafone nu mai vorbeste Germanos - Antena3 (25 octombrie 2006) ************* Pai daca s-a retras....de ce ieri inca mai erau tel voda in zona sau se va retrage treptat?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2066 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
|
germanos era dealer vodaf,dar acestia din urma nu erau actionari sau ceva de genu...deci nu se poate spune k lea fost luat de cosmote,kre pur si simplu i au cumparat,nu e vb de contract sau ceva.si treptat s au retras,fiindk germanos a fost cumparat mai demult
__________________ | |||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
E vreo posibilitate de a mai fi transferat Cent-ul ? Se poate face vreun act la notar (datorita caruia sa nu mai trebuiasca facuta schimbarea de responsabilitate, de altfel imposibila acum la Connex) prin care cel caruia ii vand abonamentul sa fie obligat sa achite facturile la zi, desi acestea vor ramane pe numele meu ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2076 (permalink) | ||
| intrebam asta pt ca luna trecuta (18/10) am facut un an in retea, dar cu toate acestea n-au bagat nici macar 1 minut in plus in plus, tot luna asta a fost ziua lu tata, motiv pentru care au "oferit" 30 de minute in retea. numai ca in loc sa scada minutele au bagat vreo 5$ cost suplimentar. am sunat si au recunoscut ca s-a facut o gresala. au scazut minutele insa costul a ramas acelasi foarte frumos din partea lor...
| |||
|
| | #2077 (permalink) | ||
|
mie mi au dat 40 min pe an...dar e aiurea cum se consuma minutele la ei...eu am si min in retea si nationale,dar pana knd nu se consuma primdle,dak sun in alta retea imi baga cost suplimentar...wtf?! La cosmote nu i asa! pai cum,inseamna k ,dupa ei,eu juma de luna tre sa vb in retea,iar cealalalta in alte retele
__________________ | |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
BUCURESTI - zona Piata Iancului . Timp de 2 ore Vodafone a fost mort ... Poanta este : nici o retea nu e 100 % infailibila ... dar macar Cosmo e ieftin ! | ||
|
| | #2080 (permalink) | ||
|
pavel222: Bullshit. Am cartele/abonamente Connex/Vodafone in casa de cand s-au lansat si pot sa spun clar ca nu am avut niciodata probleme cu ei cum am cu cei de la Cosmote (am 2 telefoane). Mai ieftin? De acord. Mai fiabil? No way. Tribe: Of course.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |