Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-11-2006, 00:05   #2081 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
pavel222: Bullshit.

Ce anume spui tu acolo ? Eu iti spun ca azi , in mijlocul zilei , la piata IANCULUI , Vodafone a fost mort !

Vrei dovezi sau ce vrei ?

Citeste si tu pe Softpedia : Vodafone are in ultima vreme in unele zone NETBUSY la greu si reteaua cam pica .

Ma bucur pentru tine ca ai fost norocos si totul e ok la tine ...

Citate de pe softpedia :

Quote:
Network busy in Brasov pe Vodafone( a mers din a 3-a incearcare), e 2-a oara cand patesc in ultimele zile...
Quote:
Dumineca in juru orei 14 in BACAU nici eu nu am avut semnal deloc ,de nici un fel si nu era din telefon!!
Quote:

In zona Iancului din Bucuresti timp de jumatate de ora nu am avut semnal. Acum a revenit, dar nu functioneaza Busola Connex (Vodafone). La voi functioneaza reteaua cum trebuie?

Pe viitor sper ca nu te mai apuci sa vorbesti cuvinte !

pavel222 is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2006, 00:18   #2082 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
pavel222:

Uno, nu ma intereseaza forumul Softpedia. Daca ma interesa, postam acolo, nu aici. Asta ca sa fie clar si sa nu mai vad mentiuni de genul "Citeste si tu pe Softpedia". Nu de alta, dar nu ma intereseaza sa citesc pe Softpedia.

Two, nu stiu ce probleme au avut userii de care vorbesti tu, cu atat mai mult ca nu ma intereseaza.

Trei, REPET (in caz ca nu m-ai inteles de prima oara). VODAFONE sunt clar peste COSMOTE dpdv al semnalului, stabilitatii, fiabilitatii etc.

Cuatro, in caz ca poate zici ca sunt subiectiv... Iti repet. Am doua telefoane dupa mine zilnic, un Cosmote si un Vodafone. Cosmote merge mult mai nasol decat Vodafone, belive me. Intradevar, platesc mai putin dar si serviciile sunt mai "ieftine".

5, daca ar fi sa renunt la unul dintre telefoane as renunta la Cosmote. Sorry, dar eu unul prefer sa imi functioneze telefonul in parametrii normali 99,99% din timp si sa mai am si alte optiuni (MMS, WAP, GPRS etc.). Da, prefer sa platesc mai mult, dar sa stiu ca face.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2006, 08:19   #2083 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Imi pare rau ca trebuie sa intervin, dar in ultima perioada in care am tinut abonamentul Connex m-am lovit foarte des de problema "Network Busy" cand incercam sa sun.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2006, 12:03   #2084 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Nu acuz pe nimeni de nimic, dar nu e ciudat ca tocmai voi ati avut probleme? pavel222 care ridica Cosmote in slavi de am crezut ca lucreaza la ei si eram gata sa il banez pentru spam; jijea care tocmai a renuntat la Vodafone si si-a facut abonament la Cosmote. Da stiu ca va merge nasol Cosmote si sunteti ofticati.

PS: Glumesc, desigur...

Old 14-11-2006, 14:57   #2085 (permalink)
Registered User

1. Vodafone e cu mult peste Cosmote din punct de vedere al calitatii . Eu am spus doar ca nici o retea nu e fiabila 100 % in lumea asta .

2. Nu lucrez la Cosmote . Ii laud doar pt ca datorita lor pot sa imi folosesc si eu telefonul mobil . Pe vremea cand aveam Connex ... eu ma uitam la telefon si telefonul se uita la mine ...

3 . Poti sa imi dai BAN linistit , nu conteaza motivul , nu o sa protestez . Nu traiesc pe forumuri si nu o sa ma afecteze cu nimic .

ON TOPIC :

Vodafone România anunţă o creştere financiară puternică in semestrul încheiat la 30 septembrie 2006

420.323 adăugaţi în trimestrul iulie - septembrie 2006
Halucinant !!!

Un număr total de 7.155.417 de clienţi

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 15,5 USD

E clar ca la inceputul lui 2007 Vodafone va trece pe locul 1 ... si Orange va trece pe 2 .

Old 14-11-2006, 17:24   #2086 (permalink)
Nick anterior: SaiSaijo

Shin's Avatar

Eu am vorbit azi toata ziua de la facultate (Langa protv) si nu am avut probleme cu semnalul.
CUMPAR instrumente de lockpicking

Shin is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2006, 19:50   #2087 (permalink)
Registered User

Cumpara si activeaza o cartela vodafone pana la 31 decembrie si poti beneficia de oferta happy number. Daca formezi *147# si iti activezi extraoptiunea Happy Number la 3 usd, o sa ai 200 minute catre numarul prefereat din reteaua vodafone la orice ora. Deasemenea daca activezi extraoptiune pana pe 31 decembrie, pe langa creditul initial de 5 usd, o sa mai primesti inca 5 usd cadou pt extraoptiune. Extraoptiunea Happy Number se va reactiva automat in fiecare luna daca o sa ai un credit minim de 3.55 usd.

Old 14-11-2006, 20:03   #2088 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

pavel222: 1. De acord. | 2. Asta e alta problema. Inseamna ca nu prea ai avut cand sa folosesti Voda | 3. Stai linistit, aici nu se dau ban-uri aiurea. In 2 ani de mod nu am avut decat o singura reclamatie la admini, care nici nu a fost acceptata.

Old 14-11-2006, 22:47   #2089 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
Njijea care tocmai a renuntat la Vodafone si si-a facut abonament la Cosmote. Da stiu ca va merge nasol Cosmote si sunteti ofticati.
Aici ai dreptate. Nu-s ofticat, Connexul era mai... de incredere.

Doar ca sper ca reteaua Cosmote sa imi castige increderea in scurt timp.

Ca sa nu fiu total offtopic, chiar mi se intampla des in weekend sa am probleme de genul "network busy", mai ales ca aveam Cent 500. Cred ca era modul lor de a-mi arata ca ar trebui sa trec la un plan tarifar mai avantajos... pentru ei.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2006, 17:37   #2090 (permalink)
URA
Registered User

URA's Avatar

Uite si eu am renuntat la un abonament foarte convenabil de la Connex in favoarea celui de la Cosmote si nu ma oftic.
Ce e funny: Am sunat sa imi reziliez abonamentul. A raspuns unu si a reusit sa-mi faca o oferta cu mult mai proasta decat abonamentul pe care il am. De fapt era oferta actuala. L-am intrebat de ce isi bate joc de mine si cum crede el ca am sa accept eu oferta aia care e cu mult mai proasta decat cea care o am? Asa ca urmatoarele lui cuvinte au fost? De pe ce data facem rezilierea? )
Intradevar: reteaua Vodafone e foarte buna. Nu am avut probleme niciodata desi am avu multe Network bussy.
Cosmote e pe calea cea buna. Ce e naspa e ca la servici trebuie sa ma indepartez 10 metri de birou ca sa pot avea semnal cat sa vorbesc la telefon. That sucks!!!!

URA is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2006, 02:27   #2091 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
oferta penibila de craciun....in primele 3luni avem 25sms,abonament gratuit si 1000 min cu UN numar din retea WTF!!!asta i oferta?! cat de proasta o zice unii k e reteaua,cu toate k mie nu mi se pare, cred k ma mut de tot pe cosmote

coldone is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2006, 13:44   #2092 (permalink)
Registered User

eu am cartela cosmote 2000 si abonament 500+500 ; familia , prietena si o gramada de prieteni apropiati sunt toti pe Cosmote . Cu toate astea ... abia vorbesc 600-800 minute pe luna desi am aproximativ 30 de numere cosmote in agenda .

Cum naiba sa vorbesti la Vodafone 1000 de minute pe luna cu un singur numar (primele 6 luni pentru fraierii care semneaza pe 2 ani) ? E ABSURD .

Old 16-11-2006, 14:38   #2093 (permalink)
Registered User

mihai134's Avatar

Quote:
Originally Posted by pavel222 View Post
Cum naiba sa vorbesti la Vodafone 1000 de minute pe luna cu un singur numar (primele 6 luni pentru fraierii care semneaza pe 2 ani) ? E ABSURD .
e ca si cum ati fi singuri pe lume, tu si persoana respectiva....si pe deasupra va aflati la distantza unu de altu oferta asta e la fel de stupida ca si precedenta...200 de minute nationale/ an

mihai134 is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2006, 19:29   #2094 (permalink)
Registered User

Livache's Avatar

ce e aia Nokia N50 ?

Livache is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2006, 20:33   #2095 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

probabil e E50, si se pare ca e modelul fara camera foto (who needs that anyway?)

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2006, 20:45   #2096 (permalink)
Registered User

Livache's Avatar

"....There are two versions of the handset, one with camera and one without. Their model names are respectively E50-1 and E50-2...."

iar daca te uiti pe link`ul dat de mine mai sus ai observi ca se termina tot in nokia-n50.html ... din ce date ofera vodafone acolo sunt aproape sigur ca e vorba de e50-2.. de ce l`or fi "botezat" n50 ei stiu...

Old 19-11-2006, 21:05   #2097 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Poate pentru ca mai toata lumea stie ca E50 are camera. Stii? Serviciile Vodafone se adreseaza si lui Gigel care da cu sapa. Probabilitatea ca el sa-si ia E50-1 sau E50-2 e mica, dar pentru o mai buna diferentiere, banuiesc ca Vodafone a optat pentru aceasta varianta. Si mai banuiesc ca "N" vine de la "Nokia". Multumit?

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2006, 21:35   #2098 (permalink)
Registered User

Livache's Avatar

vezi ca exista diferente mari intre seriile N si E ale Nokia.

Quote:
The name or number all depends which business unit produce them.

Nseries = Nokia Multimedia
Eseries = Nokia Enterprise Solutions
xxxx = Nokia Mobile Phones

Nokia - Structure

in cazul Vodafone poate era mai bine daca ii spuneau C50.. de la China.. sau V50, de la Vodafone

Old 20-11-2006, 02:56   #2099 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

asha...shi? pana la urma...ce te roade asha tare? sau doar n-ai ce face?

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2006, 08:36   #2100 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

lasa ca ma duc azi la vodafone sa vad daca au modelul pe stoc si iti spun exact
eu sunt aproape sigur a este vorba despre E50 fara camera, N vine de la "Nu are camera"

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules