![]() |
| | #2081 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Ce anume spui tu acolo ? Eu iti spun ca azi , in mijlocul zilei , la piata IANCULUI , Vodafone a fost mort ! Vrei dovezi sau ce vrei ? Citeste si tu pe Softpedia : Vodafone are in ultima vreme in unele zone NETBUSY la greu si reteaua cam pica . Ma bucur pentru tine ca ai fost norocos si totul e ok la tine ... Citate de pe softpedia : Quote:
Quote:
Quote:
Pe viitor sper ca nu te mai apuci sa vorbesti cuvinte ! | |||
|
| | #2082 (permalink) | ||
|
pavel222: Uno, nu ma intereseaza forumul Softpedia. Daca ma interesa, postam acolo, nu aici. Asta ca sa fie clar si sa nu mai vad mentiuni de genul "Citeste si tu pe Softpedia". Nu de alta, dar nu ma intereseaza sa citesc pe Softpedia. Two, nu stiu ce probleme au avut userii de care vorbesti tu, cu atat mai mult ca nu ma intereseaza. Trei, REPET (in caz ca nu m-ai inteles de prima oara). VODAFONE sunt clar peste COSMOTE dpdv al semnalului, stabilitatii, fiabilitatii etc. Cuatro, in caz ca poate zici ca sunt subiectiv... Iti repet. Am doua telefoane dupa mine zilnic, un Cosmote si un Vodafone. Cosmote merge mult mai nasol decat Vodafone, belive me. Intradevar, platesc mai putin dar si serviciile sunt mai "ieftine". 5, daca ar fi sa renunt la unul dintre telefoane as renunta la Cosmote. Sorry, dar eu unul prefer sa imi functioneze telefonul in parametrii normali 99,99% din timp si sa mai am si alte optiuni (MMS, WAP, GPRS etc.). Da, prefer sa platesc mai mult, dar sa stiu ca face.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #2084 (permalink) | ||
|
Nu acuz pe nimeni de nimic, dar nu e ciudat ca tocmai voi ati avut probleme? pavel222 care ridica Cosmote in slavi de am crezut ca lucreaza la ei si eram gata sa il banez pentru spam; jijea care tocmai a renuntat la Vodafone si si-a facut abonament la Cosmote. Da stiu ca va merge nasol Cosmote si sunteti ofticati. ![]() PS: Glumesc, desigur...
|
| | #2085 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
1. Vodafone e cu mult peste Cosmote din punct de vedere al calitatii . Eu am spus doar ca nici o retea nu e fiabila 100 % in lumea asta . 2. Nu lucrez la Cosmote . Ii laud doar pt ca datorita lor pot sa imi folosesc si eu telefonul mobil . Pe vremea cand aveam Connex ... eu ma uitam la telefon si telefonul se uita la mine ... 3 . Poti sa imi dai BAN linistit , nu conteaza motivul , nu o sa protestez . Nu traiesc pe forumuri si nu o sa ma afecteze cu nimic . ON TOPIC : Vodafone România anunţă o creştere financiară puternică in semestrul încheiat la 30 septembrie 2006 420.323 adăugaţi în trimestrul iulie - septembrie 2006 Halucinant !!! Un număr total de 7.155.417 de clienţi Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 15,5 USD E clar ca la inceputul lui 2007 Vodafone va trece pe locul 1 ... si Orange va trece pe 2 . | ||
|
| | #2086 (permalink) | ||
|
Eu am vorbit azi toata ziua de la facultate (Langa protv) si nu am avut probleme cu semnalul.
__________________ "Chess is the best game ever invented" ... "GO is the best game ever discovered" CUMPAR joc "Maimutele Buclucase" de la JECO CUMPAR craniu uman replica gips CUMPAR instrumente de lockpicking | |||
|
| | #2087 (permalink) | ||
Cumpara si activeaza o cartela vodafone pana la 31 decembrie si poti beneficia de oferta happy number. Daca formezi *147# si iti activezi extraoptiunea Happy Number la 3 usd, o sa ai 200 minute catre numarul prefereat din reteaua vodafone la orice ora. Deasemenea daca activezi extraoptiune pana pe 31 decembrie, pe langa creditul initial de 5 usd, o sa mai primesti inca 5 usd cadou pt extraoptiune. Extraoptiunea Happy Number se va reactiva automat in fiecare luna daca o sa ai un credit minim de 3.55 usd.
| ||
|
| | #2088 (permalink) | ||
|
pavel222: 1. De acord. | 2. Asta e alta problema. Inseamna ca nu prea ai avut cand sa folosesti Voda | 3. Stai linistit, aici nu se dau ban-uri aiurea. In 2 ani de mod nu am avut decat o singura reclamatie la admini, care nici nu a fost acceptata.
|
| | #2089 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Doar ca sper ca reteaua Cosmote sa imi castige increderea in scurt timp. Ca sa nu fiu total offtopic, chiar mi se intampla des in weekend sa am probleme de genul "network busy", mai ales ca aveam Cent 500. Cred ca era modul lor de a-mi arata ca ar trebui sa trec la un plan tarifar mai avantajos... pentru ei.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2090 (permalink) | ||
|
Uite si eu am renuntat la un abonament foarte convenabil de la Connex in favoarea celui de la Cosmote si nu ma oftic. Ce e funny: Am sunat sa imi reziliez abonamentul. A raspuns unu si a reusit sa-mi faca o oferta cu mult mai proasta decat abonamentul pe care il am. De fapt era oferta actuala. L-am intrebat de ce isi bate joc de mine si cum crede el ca am sa accept eu oferta aia care e cu mult mai proasta decat cea care o am? Asa ca urmatoarele lui cuvinte au fost? De pe ce data facem rezilierea? ) Intradevar: reteaua Vodafone e foarte buna. Nu am avut probleme niciodata desi am avu multe Network bussy. Cosmote e pe calea cea buna. Ce e naspa e ca la servici trebuie sa ma indepartez 10 metri de birou ca sa pot avea semnal cat sa vorbesc la telefon. That sucks!!!!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2092 (permalink) | ||
eu am cartela cosmote 2000 si abonament 500+500 ; familia , prietena si o gramada de prieteni apropiati sunt toti pe Cosmote . Cu toate astea ... abia vorbesc 600-800 minute pe luna desi am aproximativ 30 de numere cosmote in agenda . Cum naiba sa vorbesti la Vodafone 1000 de minute pe luna cu un singur numar (primele 6 luni pentru fraierii care semneaza pe 2 ani) ? E ABSURD . | ||
|
| | #2093 (permalink) | ||
| Quote:
oferta asta e la fel de stupida ca si precedenta...200 de minute nationale/ an | |||
|
| | #2096 (permalink) | ||
|
"....There are two versions of the handset, one with camera and one without. Their model names are respectively E50-1 and E50-2...." iar daca te uiti pe link`ul dat de mine mai sus ai observi ca se termina tot in nokia-n50.html ... din ce date ofera vodafone acolo sunt aproape sigur ca e vorba de e50-2.. de ce l`or fi "botezat" n50 ei stiu... | |||
|
| | #2097 (permalink) | ||
|
Poate pentru ca mai toata lumea stie ca E50 are camera. Stii? Serviciile Vodafone se adreseaza si lui Gigel care da cu sapa. Probabilitatea ca el sa-si ia E50-1 sau E50-2 e mica, dar pentru o mai buna diferentiere, banuiesc ca Vodafone a optat pentru aceasta varianta. Si mai banuiesc ca "N" vine de la "Nokia". Multumit?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2098 (permalink) | ||
|
vezi ca exista diferente mari intre seriile N si E ale Nokia. Quote:
in cazul Vodafone poate era mai bine daca ii spuneau C50.. de la China.. sau V50, de la Vodafone | |||
|
| | #2099 (permalink) | ||
|
asha...shi? pana la urma...ce te roade asha tare? sau doar n-ai ce face?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |