![]() |
| | #2103 (permalink) | ||
|
Salut, nu stiu daca aici e locul pentru intrebarea asta...dar e legat de Vodafone direct. Un telefon cumparat de la Vodafone de aici din tara poate fi folosi in Vodafone Germania? Adica sa-i bagi cartela de-a lor de acolo. Daca da, mai trebuie sa cer vreun cod ceva? Daca nu, cu o decodare mi se rezolva problema? Sunt vreunele telefoane din oferta curenta Vodafone care nu se recomanda sa fie decodate sau nu merge? Multam anticipat
__________________ "O sa te socotesti un poet prost pana in ziua cand vei simti nevoia sa spui ceva;atunci vei avea uneltele poeziei la indemana-ritm si rima" | |||
|
| | #2105 (permalink) | ||
|
nu cred ca se poate folosi cu o cartela vodafone nemteasca,tre sa il decodezi.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2106 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
avand in vedere ca este deja a doua luna in care nu imi baga minutele alea pentru fidelizare....sunai la rel cu clienti si primi un raspuns care ma dadu pe spate don`soara respectiva imi zise ca , avand in vedere ca am 20 de minute nationale pe luna (asa a fost oferta) , minutele alea in retea (cele de la fildelizare) nu se vor acorda decat daca renuntz la cele nationale deci 20 de minute nationale contra 10 in retea de asemenea imi zise ca dupa 3 ani o sa pot primi cele 30 de minute corespunzatoare anilor in retea insa le voi pierde pe cele nationale.... singura kestie pe care o regret e ca am contract cu ei pe 2 ani | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||
|
huh, dar tu cu ce ocazie ai alea 20 de min nationale?sunt de la abonament sau cum?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #2109 (permalink) | ||
|
de ceva vreme au tot mai multe "connection error" , se conecteaza greu la initierea unui apel si semnal aiurea "aud "voci" in timpul convorbirii".......
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #2111 (permalink) | ||
|
nu stiu...eu am abonament cu minute si tot am primit minutele de fidelitate ...so nu stiu ce se intampla
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
am un abonament de 2 ani.....vodafone family, 3 nr fav........si am vazut reclama cu happy number.......eu pot activa acest serviciu ?....ca 6000 de min pt o luna nu strica cu un nr fav.....
__________________ Conroe E6420@3200, Asus P5N-E-SLi 650i, 4x1024 ddr2 800 mhz Corsair dhx, placa video GIGABYTE 8800 GTS 512(G92),(13.000 pct 3dmark06), 750+250+250+160+80+120+120 GB HDD-uri, DVD-RW ASUS,DVD-rom Toshiba, rack pt harduri, CREATIVE AUDIGY 2, SAMSUNG 710n, 940bf si altele... | |||
|
| | #2120 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |