![]() |
| | #203 (permalink) | ||
|
mi-a venit plicul de la connex 1. 5 usd + 200 min la 0.05 - catre orice retea (romtelecom, orange, zapp, connex), anytime intre 17.00 - 05.00 si in rest 0.14 catre connex si romtel si 0.22 catre alte retele 2. 5 usd + 50 min gratuit - catre orice retea (romtelecom, orange, zapp, connex), anytime intre 17.00 - 05.00 si in rest 0.14 si 0.22 toate acestea + cele 30 de min bonus in retea ! acum ... ce sa aleg ...???? cred ca prefer centul la 500 min weekend ![]() P.S. OFERTA E VALABILA NUMAI PANA LA 30 IUNIE !!!!
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
pai nu e vorba sa vinzi ab vechi ... ci cel nou, deja modificat nu ai inteles ?mie imi convine asa cum e acum 30 min retea gratis + 500 weekend la cent + o galagie de minute gratis de la munca
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| g_diGGer Join Date: Jan 2000 Location: Buc. |
vreau si eu 200 minute cent oricand eu le-am avut pe alea cu 200 min cu 5 centi orice retea / intervalu ala de timp si weekend; sau 50 min gratuite orice retea acelasi interval de timp .. oferta care a expirat pe 15 iunie astept cu nerabdare alte oferte mai avantajoase :P sper ca mai vin | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
mda mi-a venit factura fara nici o oferta . Altora le-a venit oferta cu 200 minute in timpul saptamanii. Criteriul de departajare E CLAR pentru mine in acest moment: nu conteaza cat platesti, nu conteaza daca ai avut intarzieri sau ai platit indtodeauna la timp, nu conteaza vechimea in retea bla bla bla, CONTEAZA daca ai rupt in doua centul in weekend, atunci iti fac oferte disperate. Daca ai fost om si ai vorbit normal, nu te baga in seama. De acum incolo imi voi epuzia toate cele 500 de minute din weekend, numai asa, ca sa le fac paguba | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
| ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
totushi, nu sare nimeni cu ceva pretzuri la connex?
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
preturi Xnet wireless 16/32 Kbps MAN=WAN- 180 Euro 16/64 Kbps MAN=WAN- 290 Euro Taxa de instalare 800 $ Asadar...fuck'em !
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |