![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
nu cred ca exista o rezolvare decat prin incarcare pentru ca asa a fost facut sistemul ala la cartelele connex go daca si aia de la serviciu clienti ti-au zis... totusi...poate merge daca o bagi intr-un reader de simuri pt pc dar cat costa si ala....mai bine dai 5$ si o incarci
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Da, exista solutie. Incarcarea.
__________________ bla bla | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
uite ca mai apare cate unul care descopera focul...treaba cu blocarea agendei e arhicunoscuta si veche de cand connexul. Nu exista NICI O METODA in afara de incarcare. Mai mult de atat...unele terminale mai vechi nici nu o suporta.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
o intrebare offtopic acum care este rostul acestei blocari ? care e logica? sa te determine sa-ti incarci cartela mai des?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 |
Ba Jaxx, n-am descoperit focul. Ai citit ce-am scris la inceput? Asa am inceput, zicand scuze ca poate e veche si poate multi rad de un subiect asa de "expirat", dar eu n-am avut nici o data treaba cu Connex-ul si n-am de unde sa stiu, doar acum am incercat sa ajut un prieten. Poftim, zic inca o data scuze celor care s-au simtit ofensati de asa un subiect, dar era o simpla intrebare. Eram curios daca stie cineva detalii tehnice daca e posibila citirea cartelei printr-un dispozitiv gen sim reader, pentru ca auzisem ca se poate. Mersi celor ce-au raspuns. | ||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 |
Probabil ca asta s-a gandit unul dintre expertii de marketing de la Connex cand a proiectat sistemul, Dark Reign, ca te obliga sa-ti incarci mai des. Insa pana sa inteleg legatura logica dintre terminarea creditului si blocarea accesului la datele personale din agenda...mai este.
| ||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
puah acelasi stil cu Alexandrus ![]() cand am vazut reply`ul am zis uite ma ce fluturas si-a tras Alexandrus
|
| | #256 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
![]() Si nu imi trag nici un fluturas, mie imi plac buburuzele | ||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
eu stiam ca doar cartelele Kamarad se blocheaza la expirarea valabilitatii. la Go stiu ca poti sa vezi agenda si dupa expirare. zic asta ca am o cartela Go pe care nu am incarcat--o decat o data si am putut sa vad numerele de pe ea chiar si in perioada de gratie, ba chiar si dupa ce a iesit din aceasta perioada (adica dupa ce s-a dus de tot).
| |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
acum se abereaza omul s-a convins ca nu are alta metoda decat sa o incarce
|
| | #259 (permalink) | ||
| Quote:
am eu o cartela connex go si cum a expirat creditul cum s-a dus si agenda si tot
|
| | #260 (permalink) | ||
| Toata lumea se muta la Orange?
De curand mi-am facut abonament la Orange si am stat la coada vreo ora si ceva in spatele noilor abonati, ma rog e si normal la 180 de minute in retea + 20 de minute nationale +100 de mesaje gratis +... si astea cu 8 dolari pe luna. Dar ma intrebam daca e vreo tendinta de trecere de la Connex la Orange sau mi se pare mie | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |