![]() |
| | #261 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
Ti se pare tie ,daca stai sa calculezi mai bine vei vedea ca e acelasi rahat dak stai la orange sau daca stai la connex...kestiile astea cu super oferta sunt facute sa atraga prostii (No Offense).Parerea mea!
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #264 (permalink) | ||
|
ma ... sincer io de-abia mi-am facut abonament pe connex ... mi s-a parut oferta de 2 ori mai buna ... (50 min in orice retea dupa 5 seara si tel SE T230 la 1,9 mil ... sa nu mai vb de myx.ro ... pana la sf anului la 3,5 $ si dupa la 7 $ ...) Se poate sa ti se para ...
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... Last edited by Grim_Reaper; 12-08-2004 at 22:27.. | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| Quote:
ca in rest nu stiu daca te ai uitat la tarife.... :fuckoff:
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
orange e mai bun asta e clar dovada sta si faptul ca connex s-a luat dupa orange (cel putin au scos dupa ei) abonamentele la care pui optiuni ce vrea muschiu' tausi mai tare ca 7usd+tva pe 210 minute (in curand 240) minute in retea nu cred ca are connexu | ||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
chiar daca la connex mai da "network busy" sau se mai intrerupe cateodata, eu o sa raman fidel abonamentului cent 500, indiferent de ce oferta scoate orange ![]() asadar nu cred ca exista o asa zisa migrare... ci doar cresterea numarului de cereri vara, cand ofertele sunt hot
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
lol apropo de cent 500 ,m-au sunat cam de 7x pana acum sa ma intrebe daca vreau sa schimb abonamentul in altul mai bun dupa spusele lor dar nu-l schimb nici de-al draq ,astept sa-mi faca oferta cu 200 min /luna cu 1cent /min indiferent de ora sau zi ...aia da e super oferta din pacate doar in retea in afara nu stiu tarifele iar pana atunci o sa consum cele 500 de minute in fiecare luna + ca mai am 20 min gratuite :P :fuckoff:
__________________ Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom! | |||
|
| | #272 (permalink) | ||
|
fiind abonat orange de 8 luni de zile ( dec 2k3 ) pot sa zic ca pentru cei care vorbesc relativ putin e super , dar ptr cei carora nu le ajung 200 min / luna e najpa oferta lor . + ca zilele trecute am trecut pe la ei sa'i intreb cate minute imi intra dupa 8 luni , si mi'a zis 0 ( ZERO ) ca cica alea 15 min nationale din oferta de atunci ( care acum sunt 10 ptr contract pe 1 an si 20 pe 2 ani ) e ca si cum ai fi abonat de mai mult timp si nu o sa se mai adauge altele. deci in loc sa am 30 min orange / luna dupa 8 luni eu o sa am deacu inainte 15 min nationale ...fara posibilitate sa mai creasca !! deci ptr mine orange incepe sa sux . alta chestie nasoala , la acest mult laudat abonament de 180 minute cu extra 5$ . dupa terminarea lor , tariful la nr favorite ramane acelasi de 14 centi / minut .... cu toate ca exista o optiune la ei care reduce doar nr fav. din alte retele la 11 centi / minut . mi se pare o aberatie sa nu iti ofere ceva care sa reduca costu in propria retea , ci doar pe cnx / fix / csm rom . dupa ce fac 1 an ma mut la cnx si aleg optiunea aia de 50 min / nat + 5 centi / minut dupa ora 7 !!
__________________ CANON EOS 40D 5D 18-55 IS, 24-105 IS, 70-200 2.8 | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Problema MMS...pls help
am un 3650 luat de la cineva sh...si am sunat sa imi activeze mms si sa imi trimita mesaj cu setari....pana aici a fost ok, am primit mesajul..l-am salvat si am vrut sa trimt unul de proba si nu a mers...mi l-a bagat in outbox si incerca la fiecare 10 min sa il trimita...mi-am dat seama ca cv nu e in regula si am facut urmatoarele: -am luat iar setarile de pe site nokia ca m-am gandit ca poate mi-a trimis aia alte setari...tot nu a mers -am incercat sa vad daca pot sa primesc mms...imi apare receiving message si atat..nu imi baga nimic in inbox -am sunat la cnx si am intrebat daca mi-au activat totusi serviciul, aia mi-a zis ca da si am verificat cu ea toate setarile din telefon...totul este bine ce e de facut??a mai avut cineva probleme de genu?? aia la cnx mi-a zis ca mai am doua variante: Sa schimb softul ca poate tel a fost decodat si cica mai apar erori de soft la decodare si cica daca si asa nu mere tre sa schimb cartela ca poate nu e compatibila cu telefonul..dar ea nu a auzit niciodata de asa ceva....totusi voi ce ziceti???
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
pai eu nu stiu ce inseamna "bin"...trebuie sa ma duc neaparat la un service pt a face resoftarea ?? sau o pot face si acasa?
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |