![]() |
| | #2941 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Pai cam toate reclamele Vodafone au fost la " nivel cocalaresc " din pacate . Eu nu tin minte sa fi vazut o reclama reusita de pe vremea CONNEX-ului .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #2944 (permalink) | ||
|
Vreau sa imi iau telefonul cu mine cand plec in vacanta (in ROAMING) si sa il tin deschis doar o anumita perioada a zilei. Daca imi las mesageria activa si apelurile din afara perioadei respective se duc in ea, sunt taxat si eu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2945 (permalink) | ||
|
de cca 3 zile este functional si la noi (vodafone). https://www.vodafone.ro/personal/ser...tare/index.htm il folosesc si este super OK | |||
|
| | #2946 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2948 (permalink) | ||
|
Stie cineva daca aceasta "promotie" pentru tineri se poate adauga si ca extraoptiune ??? https://www.vodafone.ro/personal/pen...ment/index.htm IDeea este ca mai am 2 extraoptiuni deja si m-ar fi interesat si asta...doar ca nu prea dau prea multe detalii si d-asta eram oarecum curios... | |||
|
| | #2953 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #2955 (permalink) | ||
|
are careva probleme cu semnalul VODAFONE in Dr Taberei ora 15,45, sau doar mi-a murit mie telefonul ? ![]() le: am pus si in alt telefon si la fel MORT ... am mai vb si cu un vecin cu VODAFONE, si la fel mort ...wtf, astia au luat-o razna de tot sa le pice reteaua asa de "des"? Last edited by Merlin; 17-06-2009 at 16:00.. | |||
|
| | #2956 (permalink) | ||
|
Tocmai am vorbit cu un mascul din DT, nici lui nu-i merge.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2957 (permalink) | ||
|
pe alt numar merge, a venit maicamea acum acasa ... chiar am nevoie de telefon si sunt disperat trebuie sa primesc niste telefoane si cred ca special nu pot sa dau de carnatii de operatori Ar trebui dati in judecata....si chiar am prins dupa 10 min de stat ca nebunu in centrala, cica exista ACUM probleme (in toata tara) cu anumite numere si ca SE REZOLVA (intre ghilimele) ... acum pe mine ma intereseaza LA PROPRIU ce despagubiri pot lua pentru deja aproape 2 ore de NEFUNCTIONARE !!!!!!!!!!! Chiar nu mi se pare normal sa se intample asemenea lucru la ditamai compania...si mai ales cand ai nevoie maxima de telefon Last edited by Merlin; 17-06-2009 at 16:51.. | |||
|
| | #2958 (permalink) | ||
|
Mi-e teama ca nu ai nici un temei pentru a cere despagubiri pentru ca in contract nu exista un angajament al lor care sa stipuleze o disponibilitate de X%. Poti incerca, dar o sa ai nevoie de mult noroc si tot p-atatia bani. Daca n-ai vandut la timp actiunile din cauza vodafone inseamna ca ai nevoie de Thuraya.
__________________ balanced for lean | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |