![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
brave heart mie mi-au facut oferta aia cu 200 min /luna/cent-abonament 5$ si iti dai seama ca am acceptat-o E super,intr-adevar mi s-au redus f mult cheltuielile.E sinugurul tip de abonamnet care mi se pare mai tare ca la orange.
__________________ - Dell Inspiron 6400 - | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
Cred ca fiecare operator are plusuri si minusuri conteaza doar cu cine vorbesti mai mult,daca ai cunostinte mai multe intr-o retea sau in alta ..... Altfel ambele oferte de la ora actuala sunt facute pt a da castig operatorului,cine cred ca el,individul iese in castig,se insala amarnic! P.S nu stiu ce aveti cu sushy ca intr-un fel are dreptate...ofertele sunt facute sa atraga "prostii" no offense ,dar cam asa este....ca nu cred ca ati vazut vreodata vreun super telefon-high end sa fie dat la pret de nimik,ca sa-ti faci abonament(cum se intampla in strainatate,de exemplu) ...ci doar la noi se vand toate jegurile de telefoane,rebuturi nevandute de prin alta tari....ca dovada vezi ca oferta de telefoane de la ambii operatori nu s-a mai schimbat de vreun an si ceva si inca iti imai iei la "super pretz" un 3510i sau un c60 | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| g_diGGer Join Date: Jan 2000 Location: Buc. |
si eu tot cent 500 am si raman asa pana se hotarasc sa-mi faca si mie oferta cu 200cent... m-au sunat de 5 ori pana acum, am vorbit si la *222 si le-am spun ca eu pe aia o vreau dar ei cica nu se poate ![]() eu aveam optiuni de 5centi orice retea sau 50min gratuite orice retea | ||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
P.S si eu am tot cent 500 si mie mi-au facut ofertele toate si cu cent 200 si cu 0,5 centi...oricum mi-au dat o data limita si nu m-au mai sunat de atunci ...pe voi inca v-au mai sunat?la mine cred ca s-au lasat pagubasi ca le-am zis ori imi dati 200 min cent +50 min gratuite ori nu accept Oricum mie mi se pare jegoasa oferta cu 200 min cent pt ca se vor duce in cateva zile si costurile vor fi duble....doar ganditi-va daca va terminati centul in w/end si uneori treceti si peste,cu cateva zeci de cuvinte(nu vreau sa ma mai gandesc cum a fost cand s-a intamplat asta ) ...cele 200 min nu va vor fi de nici un folos...
| |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
oricum din 2005 sau 2006 intra Vodafone si o sa fie mai bine. pt. ca vor avea oferte bune, iar connex si orange vor veni cu oferte si tot asa. oricum Vodafone
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
Nu ar prea avea sens sa intre separat atata timp cat au actiuni deja la o firma destul de profitabila.Probabil vor schimba brandul,din Connex in Vodafone...daca intri aici vei vedea ca ei zic ca sunt prezenti si in Romania si daca dai click pe linkul cu Romania vei ajunge pe www.connex.ro | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Intra Vodafone unde? Intr-adevar, au o bucata buna din Connex, poate o sa fie doar o schimbare de nume.
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
nu cred ca vrea vodafone sa vina sa schimbe connex in vodafone pt. ca atunci ar lua bataie vodafone de la orange si nu connex (firma care nu e cunoscuta peste hotare) si asta ar insemna un prejudiciu de imagine pt. vodafone sper ca m-am facut inteles ... cat de cat ... | ||
|
| | #293 (permalink) | ||
pai ca asa mi se pare mie, orange e mai bun ca connex si daca vodafone nu vine cu o super oferta vine la bataie ![]() eu astept sa vad oferte d-alea gen GERMANY ![]() adicatelea 1 euro telefonu' si faci abo de 2 ani (abo de 20 euro, dar ai tel de 400euro app. moca )
| ||
|
| | #294 (permalink) | ||
daca ai cablu de date pt. 3650 ai putea sa faci si tu operatiunea acasa bin ala e de fapt terminatie .binaia e terminatia de la softul telefonului si cu anumite programe bagi acel bin in telefon (sa-i zicem un fel de reinstall ca la windows) din pacate la nokia nu ma pricep asa bine (siemens is my domain) si mai mult de atat nu prea stiu oricum poti duce telul si la service, sunt multi care resofteaza, doar ca deh, e pe bani | ||
|
| | #300 (permalink) | ||
o fi cel mai nou telefon din 2002 dar are super pret ![]() imi aduc aminte cand era startac-ul la 1$ sa vezi tu cati si-au facut abonament atunci | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |