![]() |
| | #3041 (permalink) | ||
|
Intrebare: cum pot devia apeluri primite pe vodafone pe un numar de orange ? am incercat din meniul telefonului (6230i) si imi afiseaza: "solicitare nereusita"
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3043 (permalink) | ||
|
Se prelungeste automat dupa perioada pe care l-ai incheiat tu inital, deci nu trebuie sa mai faci nimic daca il vrei in continuare. Dar daca vrei sa il inchizi, o poti face oricand dupa ce a trecut perioada contractuala (initiala), doar suni si anunti.
__________________ De 3 ani membru pe ComputerGames... | |||
|
| | #3045 (permalink) | ||
| Quote:
Sigur iti vor face una ok, la abonamentele care-s acuma.
| |||
|
| | #3047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 Location: bucharest | fratzilor eu va zic sa lasatzi voda ca sunt praf baietzii si nu stiu nimica. In plus eu am si vodafone si orange si la orange e sooper ok in legatura cu ofertele. de ex eu am 600 de min cu doar 6 euro si cu 3,5 euro am wap unlimited si imi convine, asta la pre pay. oricum vreau sa reziliez abonamentul la voda pt ca nu sunt oameni si am avut si eu probleme similare cu ei,deci fac p**ulica pe reteaua lor...
| ||
|
| | #3048 (permalink) | ||
| Quote:
Probleme o sa gasesti la orice operator. | |||
|
| | #3051 (permalink) | ||
|
Mi-am schimbat abonamentul cent oricand 3,67 EURO la care aveam 200 min in voda cu 1 eurocent oricand, 30 min in voda de fidelitate si promotie de vodafone live wap proxi pe pagini 500MB trafic cu 2 euro lunar. Dupa depasire 11 eurocenti vodafone cu 17 national (totul fara tva si pe viata cu posibilitate de reziliere oricand) cu 400 min in vodafone oricand, 400 sms in vodafone, 60 min nationale, 30 in voda fidelitate cu 5 EURO + promotie de vodafone live wap proxi pe pagini 500MB trafic cu 2 euro lunar. (totul fara tva, valabil contractual pe un an, dupa un an cica devine un abonament de 3 euro fara nimic inclus dar cica o sa aiba alte oferte, daca vreau sa renunt 150 EURO taxa). Daca ma incadrez in minute ajung sa platesc lunar 35-40 ron lunar in functie de euro. Mai am 9 zile in care pot renunta. Sugestii, opinii?
__________________ | |||
|
| | #3052 (permalink) | ||
|
Prea putine minute nationale. Ma rog, tu stii cat si in ce retea vorbesti, dar eu de exemplu am nevoie de minute nationale. Nu dau doi bani pe minute in retea sau sms in retea. Orange mi se par mai buni la abonamente. Si eu trec la ei peste catev saptamani. Uite un abonament interesant : 10 euro: 450 min retea + 150 min nationale Vad ca e si o reducere de 10%, deci ai plati lunar tot pe acolo (~40lei). oferte speciale - abonamente de voce - totul inclus | |||
|
| | #3054 (permalink) | ||
|
cat costa minutul dupa vodafone pe cosmote...am vb vro 15 min pe cosmote in total si am 9 euro de plata
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #3057 (permalink) | ||
|
Cum o mai incearca vodafone: Benificiind de un abonament la ei, de 8,30 euro lunar inclus tva, cu 400min voda, 400sms, 60 nationale, 500Mb live internet, am fost sunat de pe un numar fix vodafone 037264... sa mi se propuna oferta: Un telefon fix-portabil vodafone cu 500 min in retea vodafone, nelimitat pe fix-portabil vodafone cu 19 lei lunar inclus tva. De ce nu am fost sunat sa-mi mareasca abonamentul la 10 euro sa am 1000 minute nationale, 500 sms nationale, internet prin 3G de pe mobil 500MB (nu wap prin proxi pe pagini fara sa mearga aplicatii voice ip de ex fring) astfel incat sa nu mai car si cosmote dupa mine???
__________________ | |||
|
| | #3058 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
?Cat despre 10 euro 1000 minute nationale ... Avand in vedere ca tariful de interconectare intre retele este undeva pe la 4c, nu stiu care operator iti da 1c/min . Cel putin nu in viitorul apropriat.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |