![]() |
| | #3101 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #3103 (permalink) | ||
|
Stiam ca parola este formata din ultimele 4 cifre ale cnp-ului, doar imi reincarc cartela de pe abonamentul tatalui de cativa ani, dar numai folosind telefonul lui. Ca R@Z0R, m-am gandit si la varianta ca ar putea fi cineva din interior sau cu relatii acolo. Problema a fost rezolvata astazi la un sediu vodafone, au transferat creditul pe un alt nr. de tel., mai putin 6 euro, pe care tipul a apucat sa-i transfere pana ce i-a fost blocata cartela. Oricum, este foarte dubios ce s-a intamplat... Multumesc!
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #3104 (permalink) | ||
|
Dupa *222 cu ce combinatie de taste pot sa trec mai repede peste reclame ca sa ajung mai repede la un operator? Vreau sa fac putina galagie ca iar au inceput sa trimita reclame de pe numarul 1813. Din ianuarie cred ca fac portarea in RDS Digi.Mobil ca au introdus si ei serviciul de Roaming si au niste tarife nesimtit de mici!
__________________ signatures | |||
|
| | #3106 (permalink) | ||
|
Salut! Am si eu o intrebare. O persoana are cartela Vodafone cumparata din RO, si a plecat in Germania, pot sa-i incarc cartela din Romania? Cineva mi-a zis ca merge, ca ii incarca lui maicasa din Ro, el fiind tot in Germania, dar pe Cosmote. Deci?
__________________ 42 | |||
|
| | #3109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" |
-stie careva daca nr de telefon momentan pe vodafone se schimba prefixul sau ramane identic la portarea in alta retea? -merci pentru raspuns CBR o sa trec joi la orange shop sa vad ce ma pun sa completez Last edited by mafiaSIC; 11-11-2009 at 00:58.. | ||
|
| | #3111 (permalink) | ||
|
__________________ signatures | |||
|
| | #3112 (permalink) | ||
|
Pentru a primi setarile MMS/internet trebuie doar sa incerci sa trimti un mms si o sa primesti automat setarile.
__________________ Starting a new life... Dau invitatii pe lockerz,PM cu mail-ul. Vrei 1% reducere cand dai comanda de pe pcgarage? Foloseste voucherul EVMCCTFB. | |||
|
| | #3113 (permalink) | ||
|
Ce stiti despre abonamentul internet mobil de 4,7euro ?. Momentan am abonamentul de 2E /10mb si nu prea imi ajung. Ce nu inteleg: daca ma abonez la cel de 4,7euro am primele doua luni de abonament la internet gratuite si fara limita de trafic ?.
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #3115 (permalink) | ||
|
Merci. O sa trec pe la magazin, la telefon trebuie sa astept cu orele si mereu dau peste derutati de nu stiu de capu lor. EDIT : Optiunea este gratuita in primele doua luni, trafic nelimitat in vodafone, 500mb in internet. Poate fi dezactivata dupa cele doua luni fara nici un cost suplimentar.
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... Last edited by W.O.R.M; 14-11-2009 at 14:32.. | |||
|
| | #3116 (permalink) | ||
|
Intrebare intrebatoare: in cazul cumpararii unui telefon pe puncte, se prelungeste automat contractul? Si daca da - cu cat? 12 luni sau 24?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3117 (permalink) | ||
|
C05T1N: Din cate stiu eu, da. Nu sunt foarte sigur... Iti alegi tu daca vrei pe 12 sau pe 24 de luni (cu mentiunea ca daca inchei pe 24 de luni o sa te coste mai putin telefonul). Vezi ca pe site la Vodafone sunt preturile scrise cu tot cu posibilitatea de incheiere pe 12/24 luni.
| |||
|
| | #3119 (permalink) | ||
|
Right, dupa ce am cascat ochii mai mult am vazut ca se schimba pretul in puncte in functie de 12/24 luni. 10x lume.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3120 (permalink) | ||
|
salutare! ce stiti despre internetul de la Vodafone ? vitezele afisate acolo sunt cele reale? eu momentan sunt la UPC dar nu-mi mai convine si nu mai exista nici un alt provider in zona mea. vreua sa stiu daca 21.6Mbps(down) si 5.7Mbps(up) sunt vitezele pe care le voi avea. mersi! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |