![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Uite vezi, d-aia nu-i merge lu' Adi[CG]!! ![]() Mai vine un nea Gica de la RomTelecom, mai da cu matura, mai scoate un flux E1 dintr-un acces server Cisco... ![]() Colocatiile mai mari la noi sunt in SNR, si nici pt. alea nu suntem fericitzi (chit ca e fibra optica trasa acolo si nu e nevoie de multe scule...) | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Ha... Quote:
Si mi-ar placea sa cred ca nea'Gigi ala nu face "mentenanta" chiar pe langa serveru' meu...desi astfel s-ar putea explica multe... ![]() P.S. a, n-ai somn? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Vexx...
Eu vreau sa te intreb daca s-au definit niste limitari de acces, pentru ca ieri de exemplu, dupa ce m-am conectat dimineata n-am mai reusit sa intru deloc.Ma da afara dupa ce verifica parola si spune ca n-ar fi corecta. Am intat la xnet.ro si mi-am schimbat-o dar tot degeaba! Daca tot zici ca ati schimbat ceva, poate ca tot asta e motivul pentru care seara reusesc sa prind linie libera, handshake, verifing user name&password.... .... ... connection failed. si asta cam de vreo 2 saptamini, cam asa. Plus ca am avut surpriza ca am lasat niste downloaduri pe la 10 seara,eram obosit si a 2-a zi vad ca legatura s-a pierdut pe la 1AM din cauza de timeout, nu s-a intrerupt legatura prin romtelecom ci pur si simplu nu mai primeam nimic prin ea. Faza e ca a 2-a seara am patit acelasi lucru, cam la aceeasi ora. Eu nu zic ca nu e o treaba a naibii de grea sa multumesti pe toata lumea, insa mi-ar fi placut sa stiu dinainte ca serverul ma va deconecta dupa 3 ore. Plus ca nici acum nu pot intra pe xnet si habar n-am de ce! | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
A mers cateva zile pe 38-40kb cu conectare din prima (deci am dubii ca era o problema de modem, pentru ca nu am schimbat nimic in configuratie), dar observ ca de ieri seara si-a "revenit" la 14.400 cu conectare din a 4-a, a 5-a. Asta e. Fiind gratos, trebuie totusi sa ma bucur ca nu se conecteaza din a 30-a incercare. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Re: Vexx... Quote:
Timeoutul ala poate avea cauze mai multe.Ori serveru' nostru, ori serveru' lor...pana mea.Oricum, chestia aia cu max uptime nu mai exista de mult. Nu te poti conecta acum?Vad ca esti in Buc.Da-mi un mail cu userul tau te rezolv asap
__________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Umbla zvonul cum ca Vodafone UK (cel mai mare provider de telefonie mobila din UK) are intentia de a achizitiona unul dintre actualii provideri de telefonie mobila din Romania. Stie cineva mai multe detalii? Regards, LR Last edited by LR; 09-10-2001 at 23:38.. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Cu cat s-au modificat procentele de la http://www.vodafone.com/worldwide/ro...isplay=country ?
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Din sursele mele nici cum nu au renuntat la CONNEX! Orange si Vodafone au strategii si target-uri oarecum diferite pe piata, asta asa ca o completare. Orange incepe sa functioneaza efectiv sub acest brand din martie anul viitor cand Dialog va deveni istorie! Greets, Speedo Last edited by Speedo; 11-10-2001 at 17:22.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 |
si voi deveni abonat Orange.... hehehe cu doi ani la activ... bineintzeles ca asta se shtie, nu se shtie ce va face Vodafone... pana atunci imi place reclama la Vodafone pe care o dau ashtia pe mtv, discovery, cnn...
__________________ Tyler Durden says: Buy FC soap!! | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
A trecut azi pe la mine o tipa (buna fatuca ), "studenta la marketing", cu "un studiu de piata". Concluzia: campania publicitara pentru Orange va fi plina de sloganuri cretine (probabil ca tinta este juniorul de 12-17 ani, care consuma MTV si Bravo pe piine) . Sper ca vor schimba cite ceva, "Viitorul este cool" suna fantastic de stupid.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | X-Net Gold
Are cineva un astfel de cont de dial-up? Merge mai bine ca si cel de X-Net free? ei spun ca da, si ca iti garanteaza ca la orice ora te poti conecta... ceva detalii despre rata de transfer, latenta & co.? Regards, LR | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 Location: p'acilea |
am fost io p'acolo; era de asteptat la atita net dat free, s-o schimbe x-net gold va fi valabil de la 1 noiembrie, va avea alt nr de dial-up (2025555 din buc) si va fi contra cost (12$/luna nelimitat) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |