![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: bucale |
da, se poate costa 20 de dolari rezervarea ideea ca nu poti cere chiar orice numar ... trebuie sa fie intr-o anumita arie de numere cum ar fi: 09x.555.xxx sau 09x.333.xxx sau cam asa ceva (primele 3 cifre dupa 09x sint de genul celor scrise mai sus, adica au o "noima" ca sa-i zic asa) altfel spus, nu o sa poti cere 09x.492.369 ca nu ti-l da nimeni...) | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Daca ai pe cineva "inauntru" se poate orice. Când am vrut numar preferential am sunat la ei si mi-a zis o fatuca de-acolo ca nu se poate ce vreau eu oricâti bani ash da... numarul era liber, bine merci, da' cica nu se putea. Am gasit un amic de lucra la ei si in 2 zile aveam noul numar.
__________________ [ Sub-inchiriez acest loc de reclama ] | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Mie asa mi-a zis cineva care astie pe altcineva care lucreaza la CoNNeX dar sti tu cum sunt zvonurile... Eu sincer nu prea cred, da ar fi interesant sa zicem sa platesti 10USD si sa ai internet full fara a mai cotiZZa si la RTC SuX... Ce este dat ca sigur este ca si DiaLoG (OraNGe) va lansa un serviciu similar X-Net pentru proprii abonati anul viitor. Regards, LR | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| pls
Care ai pile la connex si ma ajuti si pe mine? Am avut acum 2 ani un abonament la ei... cu care am stat doar 8 luni (in loc de 1 an) si din cauza asta nu pot sa imi fac un nou abonament (beneficiind de ofertele speciale) ci doar sa il reactivez pe ala vechi... Deci vreau sa il reactivez pe ala vechi dar noul tip de abonament sa beneficieze de oferta cu 50% reducere pe luna si 20 minute incluse pt 6 luni... FAC CINSTE va dau alea 6 beri tuborg oferite de connex
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Da, te-ai inscris in toate bazele de date ale firmelor care vor cumpara informatii de genu' asta de la Connex.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Pentru cine are probleme sa inteleaga despre ce era vorba in postul meu anterior:
Alaltaieri am intrat pe site-ul www.xnet.ro si mi-a aparut o pagina in care imi spunea sa incerc https://www.xnet.ro. Am facut asa si mi-a aparut o pagina in care ca aia in care te inscrii la free Xnet. Am introdus toate datele mele acolo si mi-a aparut o alta pagina in care se vorbea despre iPass (habar n-am ce e) si niste tarife. Acum intreb din nou (chiar nu e nimeni care are legaturi pe la Connex/Xnet): ce este iPass? M-am inscris la ceva si o sa-mi vina factura un car de bani? Am uitat sa va spun partea frumoasa: Vin acasa (toata tarasenia se intamplase la serviciu), dau sa le arat si colegilor de camera ce a patit site-ul Xnet si cand colo: everything back to normal . Oare sa ma fi pedepsit cineva ca in loc sa imi vad de treaba ma uitam pe alte site-uri? Am fost oare in Zona Crepusculara?
__________________ Avatar by veedee | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Faza de kkt la Connex
Merg eu cu cineva la reprezentanta Connex sa-si ia Siemens A35 la oferta de Craciun, si dam noi actele, alea-alea, si ne spune ala ca pentru ca suntem din Vaslui trebuie sa mai depunem o garantie de 700.000 lei ( care ne va fi returnata în 6 luni). Motivul? Sunt multi din Vaslui care au tras tzeapa la Connex si acum la toti le cer garantii. Ordin venit de la Bucuresti.. Deci eu în toata România nu am drepturi egale cu cei din alte judete.... Ma simt în România cu se simt românii în Europa. Ziceti si voi fratilor, e normal asa ceva? E ca în cazul cu vizele... numai ca si astea s-au ridicat.....
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Nu e singura faza de acest gen...si un prieten a patit-o pe acelasi motiv....nu stiam pentru ce se intoarce la mine(eu ma uitam prin magazin dupa ceva "craci" si-mi cere bani....a facut ceva scandal si s-a rezolvat ...a platit banii dar nu a mai cumparat siemens....ci nokia.....aaaaaa tipul e tot din VS !!! Eu astazi am raspuns la telefon sa stau de vorba cu "vrei sa fii miliardar"...ce ma ruga insistent sa configurez casuta vocala.....lol
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Sa vezi ce injuraturi o sa-si ia musiu Iantzu fe faza asta cu connexu'. ![]() Si io si un amic am fost sunati de el, personal. ![]() Mai nou si RTC a inceput cu telefoane in genul asta. Numai ca incepe o voce de tipa sa-ti povesteasca fo' 10 secunde ca exista mesagerie vocala gratuita. Asa, scurt, ca-i cam costa impulsurile.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Faza cu garantia pentru Connex nu e numai pentru Vaslui. Sunt destule judete trecute pe lista neagra, dintre care Constanta, Calarasi si Ialomita (pe astea le stiu eu ca sunt din zona mea). Eu unu' zic mersi ca mi-am facut abonament pe vremea cand nici macar nu le venisera astora ideile cu tzepele.
__________________ Avatar by veedee | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |