![]() |
| | #1003 (permalink) | ||
|
Dark Reign, suna la *222 si vb cu operatoarea. Io asa am facut mai demult cand am uitat la fel username-u. SI mi-a zis ea si useru si passu z800-le e o alternativa buna de la SE. e destul de ieftin, are un design marfa (fata de 6630 ), camera poate fi folosita in videoconferinta (nu k la 6630 unde tre sa umbli cu suportu ala dupa tine),card d memorie (fata de k600 !!) io zic k dak n-ai nevoie de symbian si nu esti fan nokia se merita. dar mai mult se merita 6680-u ........ | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
da, dar k600 are doar 37 de mega de mem, sau kat are...k k700-le. deci mp3 playeru ala pica din start, mai ales k face poze la 1,3 mpx, deci la vreo 200 kb ... plus k am citit azi in go4it, k decat sa transferi cu cablu de date la k600 mai bine iti dai cu tesla in ..... . "viteza transferului de date prin cablu intre PC si K600i pare rupta din filmele cu dial-up" | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
K600 face poze destul de proaste imo. Mai proaste decat 6630. Singurul avantaj (daca asa se poate numi) este mica lumina pe care o are si care il ajuta sa faca poze noaptea... Si da, K600 are anumite probleme la conectarea cu pc-ul.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
Parca e la un fel de oferta si N70. Din pacate acum nu imi merge site-ul Connex, nu stiu ce are. Nu imi afiseaza nici un telefon in oferta lor... ![]() Din cate tin minte, este vreo 300 si ceva de dolari, fara tva, dar nu mai tin minte sigur... Eu as fi impotriva lui Z800 pentru ca are clapa... Bineinteles ca este o parere subiectiva, dar nu as purta asa un telefon. Prefer unul mai robust.
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
la mine nu apare ! legat de 6680 la oferta,si eu am luat la 5.3 milioane(149 usd +tva) si este in functie de valoarea facturii,trebuie sa fie mai mare de 100 usd lunar mediu , sa ai vechime nu stiu cat etc....si teoretic nu poti lua mai mult decat 1 telefon,sau cate ai primit pe oferta ! dar practic..... | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
Eu de ce nu primesc oferta ? Nu ca as vrea 6680 (chiar nu imi place telefonul asta sub nici o forma), dar vreau si eu oferta. Bine, hai poate ca nu am chiar facturi peste 100$ pe luna ![]() Am mai auzit o chestie. Unii clienti vechi mai primeau telefoane gratis din partea Connex-ului... ![]() Am o intrebare. Daca am folosit puncte de loialitate in iunie a.c. pot sa mai folosesc puncte pentru a lua telefoane acum ? Sau trebuie sa astept un an ?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |