![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
|
cum naiba ajung si eu sa vb cu un operator de la serv clienti mah ca ma enervez ![]() am trecut de pe cartela connex,aia luata acum 3 sapt pe abonament si vreau sa-mi activez extraoptiunea `25 sms` dar nu`sh unde sa sun. la *222 ma abureste un robot si am stat 10 min sa ascult alea dar nu zicea nimic de ceva gen `apasa 0 pt a fi transferat la un operator de la serv clienti`
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1043 (permalink) | ||
|
da,dar e taxabil. nevermind....trebuie intai sa intri in subcategoria dorita,asculti tot ce zice robotu ala si sa apesi `0`. Pe urma am stat cca 13 minute sa ma preia un operator ![]() sunt cam varza rau la R cu C
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1045 (permalink) | ||
|
oricum,ideea e ca e mult mai complicat decat la orange
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Cum sa reziliez contractul vechi si sa fac altul nou pana la 1 ianuarie 2005 ?
O intrebare si sper ca este bine pusa ![]() Mi-am facut un abonament la connex anul trecut exact pe data de 29.12.2005pentru mama i-am luat si un telefon mai slabut dar tocmai bun pentru ea . Acum ma gandesc ca sa renunt la acest contract si sa fac altul mai nou , pentru ca vad ca este o oferta destul de bunicica la connex . Cum as putea rezilia vechiul contract, sau mai am dreptul sa-mi mai fac unul si de la 1 ian sa renunt si la cel vechi fara nici o problema, sau e mai complicata problema .... nu ma intereseaza numarul , si nici "fidelitatea" nemaipomenita ce consta in 10 min de la Connex/Vodafone ...So...ce m-ati sfatui sa fac ? ![]() Va multumesc anticipat ! | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa faci pe acelasi nume din cate stiu eu nu ai cum. Trebuie sa astepti cel putin o luna de cand inchizi un abonament pana poti deschide altul nou.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
Cred ca se pot face, dar uite-te pe clauze.
|
| | #1052 (permalink) | ||
|
un abonament se poate face pentru mai multe persoane pe un singur nume, mama are 3 abonamente pe numele ei care le folosesc eu fratimiu si ea, singura problema a fost ca la al treilea au trebuit sa verifice daca platile sunt la zi
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #1053 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Iti faci un nou abonament acum pe numele cui a fost facut cel vechi (ca sa nu mai iti ceara din nou alte acte ...) si pe 29 ii suni si renunti la cel vechi .
__________________ Gigabyte 7VAC,Athlon XP 1700@1832 ,2X512 Kingmax,WD 160GB,dvd LG,dvd-rw LG, Gecube 9550 GU-C3,Samsung 755dfx | ||
|
| | #1054 (permalink) | ||
|
Pai asta as vrea sa fac in principiu, sa mai inca un abonament pe numele meu( asta de care vorbesc e pe numele meu dar tocmai pe 29.12.2005 face un an), dar cred ca m-am exprimat eu mai dificil fiind obosit acum ( ca scuza ) .... Dar din cate ma gandesc eu daca nu ai 1 an la ei s-ar putea sa nu te lase sa faci altul , sau ma insel si nu am habar de clauzele lor si se poate ? Cu plata sunt la zi , nu am avut nici o restanta pana acum , ceea ce cred ca prezinta un avantaj nu ? | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
|
Merlinboy: Ca veni vorba, pot lipi thread-ul la cel mare cu si despre Connex - Vodafone sau e urgent si preferi o vreme sa ramana asa? Cum vrei, numai sa imi zici, te rog.
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
Ok, ma anunti tu aici cand sa il scot de la Sticky si sa le lipesc.
|
| | #1060 (permalink) | ||
|
Yep , mersi mult ![]() deci pana la urma am inteles ca se pot face fara probleme mai multe abonamente pe o singura persoana fizica ( am vb cu o prietena care lucreaza la connex ) ... doar ca daca ajungi sa ai vreo 3-4 ab si sa nu ai un loc de munca stabil sau alte cauze ( sa zicem esti student si nu muncesti, pensionar etc. ) s-ar putea sa nu-ti mai dea voie sa faci inca unul pe motive subiective ....Oricum deci eu vreau sa mai fac acum unul rpd , si pe urma dupa 29.12.2005 am sa-l reziliez pe cel vechi, fara nici o problema ( cred/sper ) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |