Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 16-12-2005, 10:43   #1061 (permalink)
Registered User

Merlinboy, iti spun sigur ca se poate sa-ti faci inca un abonament pe acelasi nume fara probleme, nu trebuie sa mergi decit cu buletinul , pt ca deja ai cont existent, si ti se face.Iar daca ai platit la timp, si esti client serios, ti se va activa destul de repede, si nu vei avea surpriza sa ti se ceara depozit sau ceva de genul asta.Lucrez in domeniu si crede-ma ca poti face abonament linsitit.
cit despre celalalt, este recomandabil sa faci noul abonament inainte sa expire cel vechi, ca sa nu ai nevoie de toate actele(asa cum bine zicea cineva mai sus) si nu este nevoie sa treaca o anumita perioada pina faci un alt abonament, poti sa faci chiar mai multe pe acelasi nume.
oferta este destul de buna asa ca profita de ea, in principiu este valabila pina la 31 decembrie, dar aproape sigur se va mai prelungii.
bafta

MeHigh is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 14:19   #1062 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

iti multumesc mult pentru informatii, deci cu atat mai bine daca inca nu mi-a expirat contractul pot sa-mi fac altul fara prea multa tevatura si batai de cap sa inteleg

Oricum am inteles ca ar mai fi o problema ( ipotetica) cu prelungirea contractului, adica la semnare sa-ti poti alege sa ti se prelungeasca automat inca 1 an sau ceva de genul .... sau nu are nici o treaba si vorbesc aiurii ?

P.S. daca tot lucrezi in domeniu, profit si eu de ocazie sa te intreb de unde as putea beneficia de oferta?( 50 % preturi telefoane si 50 % reducere la abonament pe tot anul ) La orice dealer connex ? Si cam ce telefoane mi-ai putea recomanda ?

P.S.2 la connex pe site observ o oferta si pentru cei care vor sa incheie un contract pe o perioada de 1 an sau chiar de 2 ani ...http://www.connex.ro/personal/noutat...bonamente.html , cum as putea beneficia si eu de un telefon "ferrari " ?

Mersi mult !

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 14:28   #1063 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

Phone: nokia E63
Quote:
Dar oricum zici ca nu se pot face 2 abonamente pe un nume, persoana fizica, chiar daca ai vechime 3 ani ?
fratimiu are 5 abonamente pe numele lui ( persoana fizica ) saptamana trecuta a fost facut abonamentul cu numarul 5 si nici macar nu s-au uitat sa vada daca pe celelalte 4 le-am platit la zi sau daca am penalitati....

Quote:
P.S. daca tot lucrezi in domeniu, profit si eu de ocazie sa te intreb de unde as putea beneficia de oferta?( 50 % preturi telefoane si 50 % reducere la abonament pe tot anul ) La orice dealer connex ? Si cam ce telefoane mi-ai putea recomanda ?
..orice dealer !

.. PS : la ce oferte are COSMOTE .... pe mine m-ar pune pe ganduri daca sa mai deschid un nou contract tot cu Connex - Vodafone .... in februarie expira un abonement si ma gandesc foarte serios la un Cosmote 120 sau 240

Last edited by W.O.R.M; 16-12-2005 at 14:41..

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 09:11   #1064 (permalink)
Registered User

Help connex

care era numaru ala la kre iti trimitea pe telefon setarile pt net ? de la connex

Amigo is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 09:26   #1065 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

pai suni la *222 , intrii in legatura cu un operator de la serviciul internet si date si vb cu el,si acel operator iti trimite pe telefon mesajul cu setarile de wap !

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 09:39   #1066 (permalink)
AWE
Registered User

AWE's Avatar

Pt Nokia sau SE suna la *229, daca astepti dupa un operator zilele astea pierzi ore in sir.

AWE is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 10:40   #1067 (permalink)
Registered User

Solmyr_PL's Avatar

prinzi ... la 9 diminteata, testat cred k abia se trezise k i-am explicat de 3 ori intrebarea pana a inteles. oricum e genocid zilele astea la dealeri lor, mi-a luat ieri 1 min sa ajung la caseria din interiorul sediului connex din ploiesti de lume. coate in gura, suturi in glezna.
btw, pt setari poti sa intri si p site-u lor, gasesti la un moment dat locu d unde sa-ti trimiti setarile automate.

Solmyr_PL is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 11:47   #1068 (permalink)
Registered User

am sunat la *229 am selectat pakolo tot ce trebuia .. miau trimis sms`ul ... si knd sa intru in elk ... cik general: feature not suported precizez k am nokia 6630 adus din afara TIM ... HELP PLZZ !!!

Old 18-12-2005, 00:19   #1069 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

si cam care telefon mi-ati recomanda sa iau de la actuala oferta mai ieftin asa ?

ah si inca ceva, ce acte trebuie mai precis, actele casei si buletinul nu ? ( chiar daca spunea cineva mai sus ca s-ar putea sa am noroc sa nu fiu nevoit decat sa merg cu bvuletinul )

Old 18-12-2005, 08:13   #1070 (permalink)
Registered User

chiar nu stie sa ma ajute nimeni ?

Old 18-12-2005, 08:34   #1071 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

solmyr, as vrea si eu sa-mi activez mms , gprs. crezi ca pot face SINGUR asta online?

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 15:17   #1072 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Am auzit ca poti sa-ti mai iei un ofert la un pret de promotie si daca iti prelungesti in scris abonamentul Connex .... cam care ar fi conditiile si cum s-ar putea realiza acest lucru ? iti schimba cumva tipul de abonament automat ? ( eu am cent 500 si nu as vrea sa-l schimb )

Old 18-12-2005, 15:33   #1073 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

Daca mai ai abonamente Connex pe numele tau poti merge doar cu buletinul ....daca vrei sa iti iei un telefon la oferta prelungind abonamentul cu un an pierzi abonamentul care il prelungesti trecand automat la abonamentul din oferta actulala cu care iei si telefonul ..... cel putin asa mi-a zis mie cucoana de la Connex

Last edited by W.O.R.M; 18-12-2005 at 16:18..

Old 18-12-2005, 15:50   #1074 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Ce nasol ca trebuie sa renuntam la abonamentele vechi. Si eu tot Cent 500 am si nu vreau sa renunt la el... Asta e, raman cu al meu 6630

jijea is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 15:54   #1075 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Eu nu am vazut asa ceva in contractul incheiat cand am luat T290i-ul la puncte, dar ma mai uit cu atentie diseara. Eu nu am spus nicaieri ca vreau sa modific tipul de abonament pe care il am deja.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 16:55   #1076 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

Quote:
Originally Posted by W.O.R.M
Daca mai ai abonamente Connex pe numele tau poti merge doar cu buletinul ....daca vrei sa iti iei un telefon la oferta prelungind abonamentul cu un an pierzi abonamentul care il prelungesti trecand automat la abonamentul din oferta actulala cu care iei si telefonul ..... cel putin asa mi-a zis mie cucoana de la Connex
asta e poveste. acum un an mi-am luat un Nokia 1100 la fidelizare cu puncte si nu m-a pus sa semnez decat un contract ca prelungesc contractul cu inca un an de zile. nici vorba de schimbare abonament ptr ca si eu am tot Cent 500.

rex is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 18:21   #1077 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

cred ca varianta lui W.O.R.M nu presupunea puncte de fidelitate...

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 19:05   #1078 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

Quote:
Originally Posted by RE|XX
cred ca varianta lui W.O.R.M nu presupunea puncte de fidelitate...
ai dreptate ... fara puncte .

Quote:
asta e poveste. acum un an mi-am luat un Nokia 1100 la fidelizare cu puncte si nu m-a pus sa semnez decat un contract ca prelungesc contractul cu inca un an de zile. nici vorba de schimbare abonament ptr ca si eu am tot Cent 500.
Asa a luat si fratemiu' doua telefoane pe puncte .... dar era vorba despre altceva.....

...pana la urma e logic ca nu poti prelungi un abonament deja existent cu unul la oferta... cati ar cumpara telefoane la oferta le-ar vinde si ar ramane si cu abonamente rentabile ....

Old 19-12-2005, 06:14   #1079 (permalink)
Registered User

ma ajuta si pe mine cineva ?

Old 19-12-2005, 10:10   #1080 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

la mine a raspuns destul de repede, in 30 secunde, sambata seara, aveam nevoie de un mesaj cu setarile de mms pentru un telefon

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules