![]() |
| | #1061 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Merlinboy, iti spun sigur ca se poate sa-ti faci inca un abonament pe acelasi nume fara probleme, nu trebuie sa mergi decit cu buletinul , pt ca deja ai cont existent, si ti se face.Iar daca ai platit la timp, si esti client serios, ti se va activa destul de repede, si nu vei avea surpriza sa ti se ceara depozit sau ceva de genul asta.Lucrez in domeniu si crede-ma ca poti face abonament linsitit. cit despre celalalt, este recomandabil sa faci noul abonament inainte sa expire cel vechi, ca sa nu ai nevoie de toate actele(asa cum bine zicea cineva mai sus) si nu este nevoie sa treaca o anumita perioada pina faci un alt abonament, poti sa faci chiar mai multe pe acelasi nume. oferta este destul de buna asa ca profita de ea, in principiu este valabila pina la 31 decembrie, dar aproape sigur se va mai prelungii. bafta | ||
|
| | #1062 (permalink) | ||
|
iti multumesc mult pentru informatii, deci cu atat mai bine daca inca nu mi-a expirat contractul pot sa-mi fac altul fara prea multa tevatura si batai de cap sa inteleg Oricum am inteles ca ar mai fi o problema ( ipotetica) cu prelungirea contractului, adica la semnare sa-ti poti alege sa ti se prelungeasca automat inca 1 an sau ceva de genul .... sau nu are nici o treaba si vorbesc aiurii ? ![]() P.S. daca tot lucrezi in domeniu, profit si eu de ocazie sa te intreb de unde as putea beneficia de oferta?( 50 % preturi telefoane si 50 % reducere la abonament pe tot anul ) La orice dealer connex ? Si cam ce telefoane mi-ai putea recomanda ? P.S.2 la connex pe site observ o oferta si pentru cei care vor sa incheie un contract pe o perioada de 1 an sau chiar de 2 ani ...http://www.connex.ro/personal/noutat...bonamente.html , cum as putea beneficia si eu de un telefon "ferrari " ? ![]() Mersi mult ! | |||
|
| | #1063 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
.. PS : la ce oferte are COSMOTE .... pe mine m-ar pune pe ganduri daca sa mai deschid un nou contract tot cu Connex - Vodafone .... in februarie expira un abonement si ma gandesc foarte serios la un Cosmote 120 sau 240
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... Last edited by W.O.R.M; 16-12-2005 at 14:41.. | |||
|
| | #1067 (permalink) | ||
|
prinzi ... la 9 diminteata, testat cred k abia se trezise k i-am explicat de 3 ori intrebarea pana a inteles. oricum e genocid zilele astea la dealeri lor, mi-a luat ieri 1 min sa ajung la caseria din interiorul sediului connex din ploiesti de lume. coate in gura, suturi in glezna.btw, pt setari poti sa intri si p site-u lor, gasesti la un moment dat locu d unde sa-ti trimiti setarile automate. | |||
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
si cam care telefon mi-ati recomanda sa iau de la actuala oferta mai ieftin asa ? ![]() ah si inca ceva, ce acte trebuie mai precis, actele casei si buletinul nu ? ( chiar daca spunea cineva mai sus ca s-ar putea sa am noroc sa nu fiu nevoit decat sa merg cu bvuletinul ) | |||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
Am auzit ca poti sa-ti mai iei un ofert la un pret de promotie si daca iti prelungesti in scris abonamentul Connex .... cam care ar fi conditiile si cum s-ar putea realiza acest lucru ? iti schimba cumva tipul de abonament automat ? ( eu am cent 500 si nu as vrea sa-l schimb )
| |||
|
| | #1073 (permalink) | ||
|
Daca mai ai abonamente Connex pe numele tau poti merge doar cu buletinul ....daca vrei sa iti iei un telefon la oferta prelungind abonamentul cu un an pierzi abonamentul care il prelungesti trecand automat la abonamentul din oferta actulala cu care iei si telefonul ..... cel putin asa mi-a zis mie cucoana de la Connex
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... Last edited by W.O.R.M; 18-12-2005 at 16:18.. | |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1078 (permalink) | ||
| Quote:
.Quote:
![]() ...pana la urma e logic ca nu poti prelungi un abonament deja existent cu unul la oferta... cati ar cumpara telefoane la oferta le-ar vinde si ar ramane si cu abonamente rentabile ....
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #1080 (permalink) | ||
|
la mine a raspuns destul de repede, in 30 secunde, sambata seara, aveam nevoie de un mesaj cu setarile de mms pentru un telefon
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |