![]() |
| | #1081 (permalink) | ||
|
amigo daca nu te descurci cu serviciul relatii clienti te misti pana la o reprezentata connex si intrebi acolo
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #1082 (permalink) | ||
|
Pana la urma se poate sa beneficiez de actuala oferta connex daca doresc sa-mi prelungesc abonamentul actual cu 1 an ( vorbesc acum de cel pe care vroiam sa-l aschimb , adica al mamei ) ?? Si sa pot sa-mi iau si un telefon la jumatate de pret, sau mai bine fac cum vroiam eu de la inceput sa-mi fac pur si simplu un abonament nou si sa renunt la actualul ? ( daca s-ar putea asa ar fi super pentru ca-mi pot pastra si numarul de telefon ) Din cate mi-au spus niste prieteni s-ar putea face , insa doar la sediul Connex ! Cat priveste faza cu abonamentul meu Connex Cent 500 , daca vreau sa beneficiez de punctele de pe abonament ( nu le-am folosit niciodata pana aucm stiu ca am foarte multe, dar prefer sa mai strang inca 1 an doearece nu simt ca am trebuinta imediata de ele acum ) va fi necesara si schimbarea tipului de abonament ? ( nu prea am inteles exact din ce ati spus mai sus ) Multumesc frumos! | |||
|
| | #1084 (permalink) | ||
|
Dai punctele acumulate pe abonamentul connex cent ( si o diferenta de bani daca mai este nevoie pana la valoarea telefonului calculat la pret de abonament ) iar iei iti dau telefonul si iti prelungesc contractul cu unca un an ..... foarte simplu
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #1086 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Telefon promotie!
Stie cineva pe la Connex, la promotie acum de sarbatori, ce telefon pot sa cumpar pe la 60-70 de lei maxim? Si de unde? posibilitatea de inregistrare a convorbirilor este un avantaj... am gasit t290i, altceva mai stiti? | ||
|
| | #1088 (permalink) | ||
|
motorola c115, nokia 1101... `va anuntam ca incepand cu data de 4 ianuarie aveti dreptul la 3 apeluri gratuite la serv relatii cu clientii gratuite,restul tarifandu-se conform planului ales de dv` WTF ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1089 (permalink) | ||
|
Unde asta?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1091 (permalink) | ||
|
pai tocmai am primit un sms de la ei ![]() stai sa va zic mot-a-mot ce scrie. ``Din 4 ianuarie aveti doar 3 apeluri gratuite la Serviciul Relatii Clienti direct cu consultantul. Restul se taxeaza conform tarifelor dv` Si nu,nu am facut nici un abuz. Am sunat doar odata,sa ii intreb ceva.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
|
rex: Stai un pic, ca e de bun simt treaba. Daca esti pe cartela si nu mai ai credit ce faci? Dark Reign: Ia sunt repede, pana nu se face 3 ianuarie si intreaba-i care e poanta.
|
| | #1094 (permalink) | ||
|
andrei83: Sper ca glumesti.
|
| | #1095 (permalink) | ||
|
Dark Reign, cartela sau abonament? Pentru mine a fost un chin saptamana trecut, aveam ceva de intrebat si zile in sir, la diferite ore, mi-a fost imposibil sa prind un consultant. Intra robotul care isi cerea scuze ca toti sunt ocupati, imi zicea sa revin si imi inchidea. Nu tu apel in asteptare, nu nimic.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #1098 (permalink) | ||
|
E incredibil. Intai ingreuneaza accesul la consultanti prin faptul ca te obliga sa treci prin meniuri si sa le asculti intai mesajele lor idioate. Apoi devine imposibil sa prinzi vreun consultant pentru ca sunt toti ocupati. Iar acuma trebuie sa si platesti?!
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |