![]() |
| | #1102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #1110 (permalink) | ||
| Quote:
Mai pe scurt, serviciul de relatii cu clientii a ajuns o bataie de joc exact la adresa acelor clienti.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #1113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
voi chiar credetzi k astia nu vor sa va lamureasca si ca va iau bani ? imi pare rau dar chiar sunteti retarzi la faza asta ... no puneti la sentiment dar ei fac tot ce pot sa va ajute .. nu sunt nici 10 consultanti si nici 100 ... si e km greu sa faca fatza la toti ... inculti kre suna si intreaba cum sa reincarcai cartela connex sau etc alte stupizenii
| ||
|
| | #1114 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am dat vina pe nimeni, cu nimic. Probabil de cand au scos "superoferte" cu 3G, suna toti cu probleme de configurare. | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
sal. as vrea sa imi iau un Motorola V1050 cu oferta 3G (129$). ca sa il iau la pretu din oferta treb neaparat sa imi iau abonament 3G sau imi pot face orice abonament si sa activez serviciul?
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #1118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
a venit deja!!! si nu o sa aduca tel mult dorite!!! uita-te la orange romania si orange din vest, se compara?
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1119 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
|
Yep, what he said . Eu am inlocuit optiunea mea Internet GPRS cu extraoptiunea 3G si asta a fost tot. 20 de minute, in care mai mult a durat sa fie facute hartiile de prelungire a contractului si semnaturile pe ele. Incearca sa mergi la reprezentanta de pe Magheru, e mai libera, nu stie inca toata lumea de ea. Daca esti din Bucuresti, desigur , ca in alte orase nu ma pricep.Btw, desi v1050 este un telefon bun, va trebui sa ai rabdare cu el, sa isi puna Connex/Vodafone la punct 3G-ul si sa scoata Motorola un update de firmware solid care sa rezolve bug-urile actuale. Mai precis sa il traduca in romaneste, ca precis firmware actualizat exista. Asa e intotdeauna la telefoanele noi, soft-ul e tare buggy. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |