![]() |
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
Sa vorbitzii voi numai simbata si duminica .. Prefer sa vb. "de sambata ora 00:00 pana duminica ora 24:00 & in timpul saptamanii in intervalul 17:00 – 5:00 (seara)" cu 5c/m ca saptamana nu are doar 2 zile!
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
<offtopic> deci s-a scumpit gratuitul...acum costa 35 de dolari. ai naibii americanii astia. ( no hard feelings pls )Quote:
__________________ ---- time wounds all heels | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Oricum aici e vorba de Connex, care a scos niste abonamente de te doare capul. Cred ca le-au nascocit in noul lor sediu de la Leu. Oricum cred ca o sa le mai scada din clieti sau multi vor ramane cu actualul abonament, pana vor face cei de la Connex vreo surpriza ... hmm.
__________________ I'll be back! | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Negue ... pai in weekend vb de pe telefonul meu ... in cursul saptaminii am la munca ![]() iar cele 30 min gratis in retea mi-ajung dupa servici. mai am si 3 mesaje gratis de pe myx / zi si net nelimitat. hai ... mai zii ceva ... combate-ma
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
Bisti GG tu!
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #138 (permalink) | ||
| WTF do i have to do ca sa imi activez WAP la connex?
Am un SE T100, am citit pe net ce tre sa fac, am pus setarile de wap cum scria acolo, am sunat la *222, am trecut prin 7 meniuri si cand am ajuns la activarea wap, s-a inchis. Presupun ca e bine. A zis "pt activare apasati X", am apasat X si call ended. And...well, it doesn't work. Zice connecting720 (nru care apare pe site-u connex) si dupa aia failed...
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
ti-e lene sa vorbesti direct cu un operator de la *222 si sa-i spui exact ce vrei? io asa am facut cu mms-ul...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |