![]() |
| | #141 (permalink) | ||
|
well... cel putin pt. serviciul mms degeaba iti configurezi tu telefonul pentru ca tot trebuie sa vorbesti cu un operator ca sa ti-l activeze. altfel numai failed-uri primesti incercand sa trimiti mms-uri. o fi la fel si la wap. adica asa cred ca a ramas, pentru ca acum vreun an stiu sigur ca trebuia sa voresti cu ei - cand mi l-am activat eu.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
| abonamente preferentiale connex
Am primit ieri un telefon de la o domnisoara draguta de la 1818 care încerca sa ma convinga sa trec pe un abonament de 5$.. cu 5centi intre niste ore si in weekend.. si mai era un abonament tot de 5$ dar n-am mai fost atent mi se pare ca era cu minute incluse.. vezi doamne astea ar fi abonamente pt. clienti fideli. Eu am Cent 500 bineînteles ca i-am spus sa-mi trimita pe mail oferta ca o voi studia cu atentie si am incercat sa negociez pt. ca eu mai am un abonament din ala 5$ unic.. si vreau sa-l schimb pe ala in oferta asta.. nu se poate. numai ala vechi. adica centul.Sincer mi se pare de tot rahatul aceasta politica. e clar ca vor sa scape de centuri si nu stiu ce sa mai faca in sensul asta.. Totusi ma gandesc ca in perspectiva ar fi o miscare buna schimbarea asta a ab. pe ultima suta de metri.. la un moment dat vor zice gata cu Centul punct. si atunci o luam în mâna, daca nu am prins ultimul tren de schimbat ab. cu cat mai multe beneficii.. deci.. e de schimbat sau nu? | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 | Quote:
| ||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Abonament preferential my arse, nu e deloc asa, vor sa te scape de Cent, si oricum nu vor putea sa desfiinteze Centul definitiv, multi nu vor sa schimbe abonamentul si vor ramine fara acei clienti for sure. Eu vreau sa scap de Connex pentru ca la 5 zile dupa ce imi trimit ei factura, ma suna sa imi reamintesca sa o platesc, ceea ce e penibil, nu am ratat pina acum nici o plata, si devin stresanti cu telefoanele lor. | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Si eu am cent 500 si m-au sunat tot asa o domnisoara dar cred ca era incepatoare ca nu prea stia sa ma convinga.. ![]() Mi-au trimis si acasa plic cu noua oferta explicand in detaliu ce bine o sa sun eu in timpul saptamanii dupa ora 5 cu 5 centi in limita a 200 minute.. Centul ala cred ca ii enerveaza la culme..altfel nu pot sa imi explic Probabil sunt multi care in timpul saptamanii vorbesc putin si in week-end ii dau tare..si daca exista niste calcule la connex vin prea putini $$$ pe minutul vorbit-> hai sa mai scoata si ei un ban. Daca scot centu trec pe Orange si nu numai eu..cel putin inca 1 abonament si cateva cartele.. ![]() Niste jigodii imputite..
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Roaming pe Conex - nu mierjie !
Ca un abonat Connex fidel si de incredere ce sunt , am fost anuntat acum o buna bucata de vreme ca mi-au activat roamingul pe abonament, iar acum 2 sapt am primit si un prepaid Connex de 3 USD (prin programul de fidelitate) pe care l-am activat. Daca imi amintesc bine, in fituica de la prepaid ziceau ca merge si pe roaming.Booon, pai uite chiar acu' sunt in sudul Fr si incerc sa dau niste SMS-uri. Telefonul imi detecteaza 3 retele: SFR, Bouygues si Orange. Automated network selection nu 'da nimic', iar selectarea manuala pe fiecare din retele esueaza ('rejected by network'). Am incercat si cu abonamentul, si cu prepaidul. Nema - nema ! Care poate fi problema ? Incepe sa ma agaseze chestia - e cazul sa ma duc sa-mi iau un card de la astia ca trebuie sa vorbesc acasa... | ||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
roamingul de la cartele e diferit de cel de la abonamente (m-am lovit de o situatie asemanatoare cu irlanda, iar cei de la relatii cu clientii mi-au zis ca acolo exista doar roaming pt. abonamente nu si pentru prepay - era vorba de un kamarad al unui prieten) totusi, e cam ciudata faza cu franta ... | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
Adi poate Connex nu are contract cu retelele alea trei... *100# si vezi si tu... as face-o eu, da' mi-a cam krapat telefonu si pana il repar... PS: orange sucks: semnal kkk... connex sux too, only it does it better, smoother :P
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tim | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
Am un abonament connex Cent cu 500 minute in weekend si 10 minute bonus! Am primit astazi de la connex o oferta sa renuntz la el si in schimb mi se ofera 2 variante : 1: abonament 5 $,200 minute lunar la 0.05 $/min pentru convorbiri in orice retea nationala ,in weekend oricand si in timpul saptamanii in intervalul 17:00 -5:00 ...si..... 200 de minute lunar la 0.05 $/minut catre 3 numere favorite in orice retea oricand!(in rest tarif standard 0.14 $ in reteaua connex si in Romtelecom si 0.22 catre alte retele nationale) 2:abonament 5$, 200 minute lunar la 0.01 $ /minut la orice ora in orice zi in reteaua connex!(in rest tarif standard 0.15 $ in reteaua connex si 0.25 catre alte retele nationale)intrebarile mele sunt: -sa schimb abonamentul sau sa mai astept :in sensul ca ash putea astepta si poate face connex o oferta si mai misto ... sau...invers.... imi modifica in sens negativ facilitatziile din abonament fara sa imi mai ceara parerea (cele 2 oferte sunt valabile pana pe 10 iunie) -ce varianta sa aleg dintre cele doua?( tinand cont ca sunt un utilizator normal: cam 20$-25$ pe luna factura ai vorbesc in general in reteaua connex)-stiu ca fiecare stie ce e mai bine pentru el dar astept si eu pareri de la voi! multumesc! | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
Eu zic sa faci tot posibilul sa iti pastrezi abonamentul curent cent cu 500 de minute. Ia contractul cu ei la verificat, mi se pare ca din punct de vedere legal un contract nu poate fi modificat in mod unilateral de una din parti fara sa fie prevazuta acolo o clauza clara in acest sens. Daca nu ai asa o clauza , nu iti pot anula abonamentul. Desigur , daca una dintre cele doua oferte iti acopera tocmai "patternul" convorbirilor tale ai putea sa o iei in considerare.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
vezi ca ceva pute - ori ai inteles tu gresit. ofertele nu sunt valabile pana la 10 iunie ci pana pe 30 iunie. si se pare ca fac oferte in functie de utilizator. mie mi-au facut alt tip de oferta. punctul 2 de la tine nu se regaseste la mine. cele 200 min la cent mi le-au oferit numai in intervalul 17-05. iar la punctul 1 nu mi-au oferit cele 3 numere favorite. nu au cum sa iti opreasca abonamentul pentru ca este pe o perioada nedeterminata. daca se innoia an de an ... mai era ceva.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
eu as alege pe no. 2 mai ales daca zici ca vb cel mai mult in connex cred ca merita mai mult 1 cent pe minut fuck 3 numere give me all of themoricum din punctul meu de vedere un abonament mai tare ca ORANGE FREE (ala vechi de 7$) nu exista (d-asta am si eu ) cu toate ca acum varianta ta e exact acelasi lucru numai ca pe connex dar ai toata ziua ==>> d=asta cred ca merita cel mai mult
| ||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
gresiti cu totii....am fost sunat astazi de cei de la connex si oferta este valabila pana la 4 iulie. si oferta era ceva in genul: 1) 50 de minute in orice retea + 200 min. la 0.05$ de la 17.00-05.00 si in weekend. 2) 50 de minute + 3 numere fav. nu mai tin minte exact oferta, dar stiu SIGUR ca e valabila pana pe 4 iulie. cred ca ofertele sunt personalizate pt. fiecare nr. de tel......s-ar putea sa fie si perioada de valabilitate in functie de data la care te contacteaza ei. PS. eu am cent 500 si 20 moka in retea (pt fidelitate). care se pastreaza daca schimbi abonamentul. PPS. subscriu la intrebarea pusa de starterul threadului Si poti abonamentul pastra abonamentul actual fara pb.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Nu Bisti nu am intzeles gresit ,ca am copiat exact dupa scrisoarea care am primit-o si am si vorbit cu ei!am cele 2 variante exact asa!!!S-ar putea ca ofertele lor sa fie diferite in functie de client,de suma pe care o platesti lunar, de vechime! Si eu cred ca ,acum, varianta 2 este mai buna pentru cineva care are cei mai multzi prieteni pe connex,cu toate ca varianta 1 pare mai de viitor ...promoveaza un "schimb cultural" intre retele! (nu cred ca connex-ul o sa mai fie asa de vioi in viitorul apropiat ,Orange-ul are o putere financiara mai mare ,resurse mai multe! si s-ar putea sa isi creasca nr . de utilizatori... )in varianta in care e acum abonamentul asta de 5$ varianta 2 il bate pe Orange FREE la toate capitolele! edit :am postat in accelasi timp cu Drakon - e clar sunt personalizate ofertele,eu am 10 minute pentru ca am 1,5 ani in retea- si mai zic inca o data oferta mea e exact cum am scris,ca am si foaia in fatza ce naiba!!!!!oricum pare mult mai misto a ta!!sunt invidios! | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Eu as opta pentru pastrarea centului cu 500 de minute
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |