![]() |
| | #161 (permalink) | ||
|
eu nu prea am nevoie sa vorbesc mult in weekend si am ales varianta 200 minute cu 0,05 usd. si am si 30 gratuite. vor sa scape de cent ca sunt multi care stau in weekend si poarta discutii de zeci de minute aiurea si ocupa reteaua aiurea.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
aaaaa ... pe mine m-au sunat de la 1818, nu mi-au trimis oferta scrisa. tocmai d-aia am crezut ca ai inteles gresit. my mistake. pe mine m-au zapacit la cap 20 min de mi se inrosise urechea si zicea lumea ca sunt nebun, ca stau si ascult la telefon fara sa zic nimic ![]() io am 4 ani juma in retea - 30 min bonus + 500 min cent. si nu renunt nici daca imi dau 500 min cent pe saptamina dupa 5 seara. io vb in weekend aprox 380-450 min / luna. iar in restul saptaminii de la munca - am numar de la connex personalizat pe birouri. deci ... nu trec nici mort momentan. lunar vb de 700 k maxim pe cent. daca aveam acelasi tarif fara cent dar cu bonus, plateam in jur de 2.5 mil lunar.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
nu sunt "oricand"..sunt dupa ora 17.00. Chill. Nu fac ei acte de caritate..
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
,,2:abonament 5$, 200 minute lunar la 0.01 $ /minut la orice ora in orice zi in reteaua connex! (in rest tarif standard 0.15 $ in reteaua connex si 0.25 catre alte retele nationale)" Mai degraba te puteai lega de partea cu ,,vreau sa ma sune" . Nu suna nimeni, vine oferta in plic si ii suni tu, daca vrei sa alegi una din ele.
| |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
hehe da as vrea si eu 200 in orice zi. stie cineva care-i manevra cu punctele de loialitate?...adik stiu cum se acorda si ce poti sa faci cu ele, pe mine ma intereseaza cate puncte iti trebuie...spre exemplu sa-ti faca reducere la un tel....sau detalii din astea.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
Oricum cele 200 min se duc imediat....plus de asta mie nu mi-au facut inca nici o oferta ...nu m-a sunat nimeni nimik...foarte urat din partea lor...pe bune! oricum nu schimb centu nici d-al dreq...Pe multi cunoscuti de-ai mei i-a sunat connexu si le-a facut oferta,chiar am un prieten care a renuntat imediat la cent pt 50 min in retea+cele 20 ..... In fine fuck them! | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Oameni buni..nu va mai entuziasmati asa ma.. Am sunat acum, oferta e aia pe care a zis-o Drakon cateva posturi mai sus. Suna super tare 200 minute de cent oricand vrei tu. Pai asta inseamna cam 6-7 minute/zi de convorbiri adica pentru majoritatea 6-7 telefoane date/zi. + bonus de 20-30 min ca e abonament mai vechi si deh..fidelitate+ mai vb peste alea 200 min sau in afara retelei-> se ajunge ca in 10$ sa ai super abonament sa vorbesti o gramada.
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
EmilianM, acum am citit mai bine ce ai scris..zici ca ai oferta scrisa de la ei. In cazul asta varianta 2 cu 200 minute de cent e super oferta..Dar verifica bine detaliile sa nu fie vreo greseala. Later edit: Am sunat, am intrebat de oferta cu 200 minute pe cent si mi-au spus ca nu se aplica in cazul meu. Hell..am facturi de minim 50$ si nu se aplica ..eu nu mai stiu ce sa cred.. ![]() In fine..le-am zis ca daca vor sa schimb centu' de 500 vreau si eu oferta cu 200 minute pe cent oricand..
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. Last edited by Mishu05; 22-06-2004 at 14:03.. | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
|
Pai si de ce nu se aplica? Ai intrebat? Eu nu am mai ajuns la oferte, si-asa ma simteam cam aiurea ca i-am sunat sa ma milogesc pt un abonament mai convenabil. Am 2 abonamente, pe unul vine 1 milion lunar, pe celalat 2 milioane in medie. E util centul ala in weekend, dar totusi, sa ai jumatate din catitatea aia de minute oricand,nu doar in weekend, e muuuult mai convenabil.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |