![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| www.net2sms.gr itzi faci cont primesti ceva credite....si dupa aia invitzi altzi prieteni,le faci tot tu cont si le transferi creditele la tine in cont....pe scurt si o sa ai ceva credite ...merge in orice retea.....
| |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Despre Vodafone
Sunt curios sa vad cand o sa invinga Vodafone Orange. Si am sa va si zic ce vreau sa spun, Vodafone este un operator de telefonie britanic cu mai mult de 30 de subsidiare. Dar este interesant ceva... In Marea Britanie operatorul de telefonie care are cei mai multi clienti este Orange Marea Britanie, asta inseamna ca Orange i-a batut pe Vodafone chiar la ei acasa. Si inca ceva... Grupul Orange face parte din cea mai mare coalitie de operatori din lume ( FreeMove, vezi http://www.freemovealliance.com/ ) care include liderii din tarile din care operatorul este prezent ( T-Mobile - Germania; Orange - Franta; TelefonicaMovistar - Spania; TIM - Italia ). Daca ziceati ceva de telefoane ieftine si Orange ofera pe alte piete telefoane mobile la preturi incredibil de ieftine ( vezi http://www.orange.fr/0/visiteur/PV sau http://shop.orange.co.uk/shop/show/offer/free_phones ) deci asta inseamna ca a vinde telefoane la preturi super-ieftine nu este un atu al Vodafone, si oricum Orange se lupta cot-la-cot cu Vodafone si este un concurent important pentru Vodafone, iar pana sa apara si la noi telefoanele gratuite nu cred ca mai este prea mult, concurenta intre Connex si Orange este din ce in ce mai agresiva asta inseamna ca in curand vom avea si telefoane gratuite. | ||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
depinde si ce fel de telefoane. deja se dau junghiuri vechi gratuite
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Lord: Nu stiu de ce cred ca o sa fie o tampenie Cosmorrom... Poate doar daca vin cu oferte dementiale.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
pai stiu si eu ? dar unu in plus nu strica niciodata, asa ca sa ai optiuni iti dai seama ca daca nu au oferta serioasa n-au nici o sansa si totusi am inteles ca baga fo 500 mil euro in decursul la 2-3 ani sau ceva in genul deci, nu-si permit un fiasco total
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 | http://www.orange.ro/options/unlimited-4usd-ro.html Quote:
stiu ca cea mai ieftina combinatie este de 16$, dar pentru 16$ primesti pretty much; daca pune si persoana cealalta juma' din banii pentru optiune, este chiar accesibil si oricum prima initiativa de genul asta de pe piata romaneasca ![]() WAY TO GO ORANGE
|
| | #209 (permalink) | ||
|
este evident ca este o optiune foarte buna, dar nu inteleg de ce o numesti moartea centului ? chiar crezi ca cei care au cent vor renunta la abonamentele lor pentru optiunea asta la ORANGE ?!? aminteste-ti ca la cent poti vorbi cu ORICE numar din retea fara sa platesti vreo taxa suplimentara...singurul lucru interesant la optiunea asta e ca poti sa vorbesti in regim de walkie-talkie adik pana se termina bateria ...chiar sunt curios daca o sa moara centu asa cum spui tu :P
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
este moartea centului pentru ca este o oferta mai buna, evident ca cei care au cent nu sar acum pe ea, ca de la 7$ cu orice connex nu dai 16$ pt.. un orange dar per total este o oferta mai buna decat cea cu connex cent, si de asta i-am zis eu cent killer
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Super oferta (dar nu destul cat sa ma mut la ei)!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Pai 3 numere ... In plus => Alege unul, doi sau trei abonati Orange cu care doresti sa comunici gratuit si nelimitat seara, de luni pana sambata intre 22:00 si 8:00, si toata duminica. Cu cent vb 200 de minute cu 1 cent (abonament de 5 dolari) oricand cu oricine ... asa vb cu 3 oameni (cu cine sa vb tu in prostie dupa ora 10 seara?) ... Si mai dai si 21 $ fara TVA daca vrei 3 oameni ...
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
dar este vorba de NELIMITAT aici asta este cuvantul cheie, daca aparea acest abonament odata cu cent-ul nu cred ca mai erau prea multi care sa caute asa ceva precum am zis si mai sus, plata optiunii o imparti cu cei pe care ii bagi in acele 3 numere si iese ceva mai ieftin
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Connex Cent 200 de minute in weekend (atentie doar in weekend) x 1 cent = 2 USD 7,5 USD abonament ----------------------------- 9,5 USD abonament si vb 200 de minute in weekend Dupa ce se termina minutele vb la 0,15$ / call La Orange Free 7$ abonament si atata ----------------------------- 180 de minute gratuite (eu am acuma 240 dar e neesential) Le poti vb cu oricine in Orange dupa ora 20,00 si pana la 08,00 (asta in plus fata de C.Cent) dimineata si in tot weekendul si cu 3 numere favorite oricand Dupa ce se termina in conditiile de mai sus (cu cele 3 numere, si in weekend si dupa 8 seara) ai tarif de 0.05$ /minut (fata de 0.15$/minut) pentru inca 500 de minute. Astea doua s-au scos, dar niste abonamente similare s-au introdus. Oricum e clar ca per abonamente Orange e mai profitabil. Dar cred ca numarul cunoscutilor pe Orange/Connex e definitoriu, exceptand cazurile in care apare o super oferta (cum a fost Orange Free la vremea ei). Eu am fost pe Cent (Kamarad mai exact) pana cand l-au scos, si atunci tot grupu' nostru de prieteni am trecut la Orange
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #216 (permalink) | ||
Valentine aia este doar comparatie cu Free simplu ![]() pentru ca la aia cu optiuni este 11$ acum (parca) dar e si de la 6 seara parca oricum optiunea cu vorbit nelimitat este ideala pentru tineri si tinere
|
| | #217 (permalink) | ||
|
ok si imi poti zice cam la ce ar folosi unei persoane obisnuite sa vorbeasca NELIMITAT cu altcineva ? ce faceti va consumati intreaga relatie numai prin telefon ? nu ai ce sa vorbesti atata cu o singura persoana, poate doar, cum e romanu, sa vorbesti enorm de mult doar fiindca poti. Dar atunci dispare aspectul practic, fiindca nu vorbesti ca ai avea nevoie, ci doar asa, sa te afli in treaba. Eu am cent 500 si nu cred ca o sa renunt la el in viitorul apropiat. Daca ar fi oferta in modul urmator, as renunta la cent: Sa ai 3-5 numere cu care sa vorbesti TOT TIMPUL cu 4-5centi /minut. La care sa poti sa bagi optiunea asta. Asta ar fi abonamentul pe care l-as cumpara fara retinere.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
este vorba de un pas important sa se ofere asa ceva, nu zice nimeni sa-ti consumi relatia la telefon, dar daca totusi vrei sa vorbesti 8 ore cu cineva poti sa faci asta ![]() este evident ca optiunea nu este pentru toti, dar sigur vor fi destul de multi care vor aprecia aceasta optiune pentru mine Orange free este ideal, nu am nevoie de mai mult (desi un tarif mai mic pe alte retele sau mai bine fo 30 minute incluse ar fi fost si mai bine )un abonament de 20-30 $ cu 100 minute incluse in orice retea ala ar fi super abonament ![]() dar aici nu discutam de abonamente ci de aceasta optiune de la orange, care cred ca deschide un drum spre multe alte lucruri bune
|
| | #219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Eu inca astept PtT
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
alte lucruri bune = vine connex cu o contra optiune mai smechera si vb nelimitat cu 3 prieteni oricand la nu stu cati $; apoi orange contra-ataca cu un abo nelimitat in retea dupa o ora anumita sau mai stiu eu ce le trece prin cap ![]() push to talk nu-l astept cu mare interes deoarece nu au multi telefoane capabile de asa ceva si plus fiind prin gprs mai si costa in plus traficul (asta o presupun n-o stiu batuta in cuie)
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |