Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-12-2004, 11:29   #201 (permalink)
Registered User

EmilianM's Avatar

www.net2sms.gr
itzi faci cont primesti ceva credite....si dupa aia invitzi altzi prieteni,le faci tot tu cont si le transferi creditele la tine in cont....pe scurt si o sa ai ceva credite ...merge in orice retea.....

EmilianM is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2004, 11:47   #202 (permalink)
Registered User

La MyX nu am cont fiindca am cartela orange iar sms.ac sigur nu vrea sa trimita catre ORANGE

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 20:00   #203 (permalink)
APH
Registered User

Despre Vodafone

Sunt curios sa vad cand o sa invinga Vodafone Orange. Si am sa va si zic ce vreau sa spun, Vodafone este un operator de telefonie britanic cu mai mult de 30 de subsidiare. Dar este interesant ceva... In Marea Britanie operatorul de telefonie care are cei mai multi clienti este Orange Marea Britanie, asta inseamna ca Orange i-a batut pe Vodafone chiar la ei acasa. Si inca ceva...
Grupul Orange face parte din cea mai mare coalitie de operatori din lume ( FreeMove, vezi http://www.freemovealliance.com/ ) care include liderii din tarile din care operatorul este prezent ( T-Mobile - Germania; Orange - Franta; TelefonicaMovistar - Spania; TIM - Italia ). Daca ziceati ceva de telefoane ieftine si Orange ofera pe alte piete telefoane mobile la preturi incredibil de ieftine ( vezi http://www.orange.fr/0/visiteur/PV sau http://shop.orange.co.uk/shop/show/offer/free_phones ) deci asta inseamna ca a vinde telefoane la preturi super-ieftine nu este un atu al Vodafone, si oricum Orange se lupta cot-la-cot cu Vodafone si este un concurent important pentru Vodafone, iar pana sa apara si la noi telefoanele gratuite nu cred ca mai este prea mult, concurenta intre Connex si Orange este din ce in ce mai agresiva asta inseamna ca in curand vom avea si telefoane gratuite.

APH is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 23:59   #204 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

depinde si ce fel de telefoane.
deja se dau junghiuri vechi gratuite
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2004, 00:01   #205 (permalink)

bine spus APH
oricum si daca mai vine cineva pe piata de gsm nu poate decat sa fie de bine

apropo la anul incep grecii sa bage la greu in Cosmorom

Lord is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2004, 00:18   #206 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
Lord: Nu stiu de ce cred ca o sa fie o tampenie Cosmorrom... Poate doar daca vin cu oferte dementiale.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2004, 00:34   #207 (permalink)

pai stiu si eu ? dar unu in plus nu strica niciodata, asa ca sa ai optiuni
iti dai seama ca daca nu au oferta serioasa n-au nici o sansa si totusi am inteles ca baga fo 500 mil euro in decursul la 2-3 ani sau ceva in genul
deci, nu-si permit un fiasco total

Old 21-02-2005, 15:56   #208 (permalink)

Talking O noua optiune Orange - VORBIT NELIMITAT

http://www.orange.ro/options/unlimited-4usd-ro.html

Quote:
pentru tine

Vorbeste cat vrei cu prietenii tai cu optiunea apeluri gratuite nelimitat in retea, cu 1, 2 sau 3 numere favorite, seara si duminica. Alege unul, doi sau trei abonati Orange cu care doresti sa comunici gratuit si nelimitat seara, de luni pana sambata intre 22:00 si 8:00, si toata duminica.

Aceasta optiune este suplimentarã abonamentului de 4 USD.

cum functioneazã

Optiunea este disponibila pentru abonamentul de 4 USD, numai impreuna cu optiunea 180 de minute in retea (apeluri catre orice numar din retea intre 18:00 si 8:00 in timpul saptamanii, catre orice numar din retea in weekend si oricand catre 3 numere favorite) de 7 USD.
Poti stabili 1, 2 sau 3 numere numere favorite cu care doresti sa comunici gratuit si nelimitat dintre cele 3 numere favorite ale optiunii 180 de minute in retea.
Formeaza *100# sau apeleaza 200 de pe telefonul tau mobil si urmeaza instructiunile din meniu pentru definirea numerelor favorite din optiunea apeluri gratuite nelimitat in retea. Prima definire completa a listei de numere favorite este gratuita. Numerele pot fi schimbate oricand formand *100# sau apeland 200, dar numai dupa ce lista de numere favorite a fost definita complet; fiecare schimbare de numar va fi taxata cu 2 USD. In lista de numere numere favorite pentru aceasta optiune pot fi definite numai numere ale abonatilor Orange

Apelurile efectuate de luni pana sambata intre 22:00 si 8:00 si toata duminica catre numerele favorite (1 sau 2 sau 3 numere) definite in optiunea apeluri gratuite nelimitat nu vor consuma din minutele optiunii 180 de minute in retea, insa apelurile realizate catre aceste numere in timpul zilei, de luni pana sambata (8:00-22:00 ), vor consuma din aceste 180 de minute. Dupa epuizarea celor 180 de minute din optiune, in acest interval orar (8:00-22:00 de luni pana sambata) va fi aplicat tariful standard (0.14 USD/minut) pentru apeluri in retea al abonamentului de 4 USD.

cât costã

Taxa lunara este :
pentru 1 numar favorit : 5 USD
pentru 2 numere favorite : 8 USD
pentru 3 numere favorite : 10 USD

care se adauga la taxa lunara pentru optiunea 180 de minute in retea (7USD) si pentru abonament (4 USD).

disponibilitate

Optiunea este disponibila pentru abonamentul de 4 USD si numai impreuna cu optiunea 180 de minute in retea (apeluri catre orice numar din retea intre 18:00 si 8 :00 in timpul saptamanii, catre orice numar din retea in weekend si oricand catre 3 numere favorite) de 7 USD.

Important! Optiunea apeluri gratuite nelimitat nu poate fi activata fara optiunea 180 de minute in retea (7 USD) sau impreuna cu optiunile din categoria a doua si a treia.

Nota: tarifele prezentate nu includ TVA
ar fi trebuit numita optiunea ceva gen: MOARTEA CENTULUI

stiu ca cea mai ieftina combinatie este de 16$, dar pentru 16$ primesti pretty much; daca pune si persoana cealalta juma' din banii pentru optiune, este chiar accesibil si oricum prima initiativa de genul asta de pe piata romaneasca

WAY TO GO ORANGE

Old 21-02-2005, 18:56   #209 (permalink)
Registered User

djxme200's Avatar

este evident ca este o optiune foarte buna, dar nu inteleg de ce o numesti moartea centului ? chiar crezi ca cei care au cent vor renunta la abonamentele lor pentru optiunea asta la ORANGE ?!? aminteste-ti ca la cent poti vorbi cu ORICE numar din retea fara sa platesti vreo taxa suplimentara...singurul lucru interesant la optiunea asta e ca poti sa vorbesti in regim de walkie-talkie adik pana se termina bateria ...chiar sunt curios daca o sa moara centu asa cum spui tu :P

djxme200 is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 19:29   #210 (permalink)

este moartea centului pentru ca este o oferta mai buna, evident ca cei care au cent nu sar acum pe ea, ca de la 7$ cu orice connex nu dai 16$ pt.. un orange
dar per total este o oferta mai buna decat cea cu connex cent, si de asta i-am zis eu cent killer

Old 21-02-2005, 19:46   #211 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
Super oferta (dar nu destul cat sa ma mut la ei)!

CBR is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 19:59   #212 (permalink)
Comentatoru` shef

Grim Reaper's Avatar

Phone: HTC Touch Diamond
Pai 3 numere ... In plus => Alege unul, doi sau trei abonati Orange cu care doresti sa comunici gratuit si nelimitat seara, de luni pana sambata intre 22:00 si 8:00, si toata duminica.

Cu cent vb 200 de minute cu 1 cent (abonament de 5 dolari) oricand cu oricine ... asa vb cu 3 oameni (cu cine sa vb tu in prostie dupa ora 10 seara?) ... Si mai dai si 21 $ fara TVA daca vrei 3 oameni ...

Grim Reaper is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 20:06   #213 (permalink)

dar este vorba de NELIMITAT aici asta este cuvantul cheie, daca aparea acest abonament odata cu cent-ul nu cred ca mai erau prea multi care sa caute asa ceva

precum am zis si mai sus, plata optiunii o imparti cu cei pe care ii bagi in acele 3 numere si iese ceva mai ieftin

Old 21-02-2005, 20:47   #214 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Nu imi vine sa cred... Chiar azi in drum spre Bucuresti ma gandeam daca o sa introduca cineva optiunea asta.. And here it is! Bine ca sunt pe Orange... Am salvat o groaza de dolari... Orange Rulz!!

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 21:50   #215 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Grim_Reaper
Pai 3 numere ... In plus => Alege unul, doi sau trei abonati Orange cu care doresti sa comunici gratuit si nelimitat seara, de luni pana sambata intre 22:00 si 8:00, si toata duminica.

Cu cent vb 200 de minute cu 1 cent (abonament de 5 dolari) oricand cu oricine ... asa vb cu 3 oameni (cu cine sa vb tu in prostie dupa ora 10 seara?) ... Si mai dai si 21 $ fara TVA daca vrei 3 oameni ...
Hai sa facem calculele.

Connex Cent
200 de minute in weekend (atentie doar in weekend) x 1 cent = 2 USD
7,5 USD abonament
-----------------------------
9,5 USD abonament si vb 200 de minute in weekend
Dupa ce se termina minutele vb la 0,15$ / call

La Orange Free 7$ abonament si atata
-----------------------------
180 de minute gratuite (eu am acuma 240 dar e neesential)
Le poti vb cu oricine in Orange dupa ora 20,00 si pana la 08,00 (asta in plus fata de C.Cent) dimineata si in tot weekendul si cu 3 numere favorite oricand
Dupa ce se termina in conditiile de mai sus (cu cele 3 numere, si in weekend si dupa 8 seara) ai tarif de 0.05$ /minut (fata de 0.15$/minut) pentru inca 500 de minute.

Astea doua s-au scos, dar niste abonamente similare s-au introdus. Oricum e clar ca per abonamente Orange e mai profitabil. Dar cred ca numarul cunoscutilor pe Orange/Connex e definitoriu, exceptand cazurile in care apare o super oferta (cum a fost Orange Free la vremea ei).

Eu am fost pe Cent (Kamarad mai exact) pana cand l-au scos, si atunci tot grupu' nostru de prieteni am trecut la Orange

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 22:39   #216 (permalink)

Valentine aia este doar comparatie cu Free simplu
pentru ca la aia cu optiuni este 11$ acum (parca) dar e si de la 6 seara parca

oricum optiunea cu vorbit nelimitat este ideala pentru tineri si tinere

Old 21-02-2005, 23:15   #217 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

ok si imi poti zice cam la ce ar folosi unei persoane obisnuite sa vorbeasca NELIMITAT cu altcineva ? ce faceti va consumati intreaga relatie numai prin telefon ? nu ai ce sa vorbesti atata cu o singura persoana, poate doar, cum e romanu, sa vorbesti enorm de mult doar fiindca poti. Dar atunci dispare aspectul practic, fiindca nu vorbesti ca ai avea nevoie, ci doar asa, sa te afli in treaba.
Eu am cent 500 si nu cred ca o sa renunt la el in viitorul apropiat.
Daca ar fi oferta in modul urmator, as renunta la cent:
Sa ai 3-5 numere cu care sa vorbesti TOT TIMPUL cu 4-5centi /minut.
La care sa poti sa bagi optiunea asta.
Asta ar fi abonamentul pe care l-as cumpara fara retinere.

pmk is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 23:39   #218 (permalink)

este vorba de un pas important sa se ofere asa ceva, nu zice nimeni sa-ti consumi relatia la telefon, dar daca totusi vrei sa vorbesti 8 ore cu cineva poti sa faci asta
este evident ca optiunea nu este pentru toti, dar sigur vor fi destul de multi care vor aprecia aceasta optiune

pentru mine Orange free este ideal, nu am nevoie de mai mult (desi un tarif mai mic pe alte retele sau mai bine fo 30 minute incluse ar fi fost si mai bine )
un abonament de 20-30 $ cu 100 minute incluse in orice retea ala ar fi super abonament
dar aici nu discutam de abonamente ci de aceasta optiune de la orange, care cred ca deschide un drum spre multe alte lucruri bune

Old 21-02-2005, 23:44   #219 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Lord
dar aici nu discutam de abonamente ci de aceasta optiune de la orange, care cred ca deschide un drum spre multe alte lucruri bune
Cum ar fi?

Eu inca astept PtT

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 23:53   #220 (permalink)

alte lucruri bune = vine connex cu o contra optiune mai smechera si vb nelimitat cu 3 prieteni oricand la nu stu cati $; apoi orange contra-ataca cu un abo nelimitat in retea dupa o ora anumita sau mai stiu eu ce le trece prin cap

push to talk nu-l astept cu mare interes deoarece nu au multi telefoane capabile de asa ceva si plus fiind prin gprs mai si costa in plus traficul (asta o presupun n-o stiu batuta in cuie)

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules