![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
Eu nu obisnuiesc sa ma culc de la 22 si nici nu dorm toata duminica.Si avand in vedere ca m-am abonat de curand la Orange si aveam oricum 4$+7$,sa impart 5$ pe din 2 adica eu si prietena mea nu mi se pare mult. Dar totusi,daca e un cuplu care lucreaza noaptea?La asta nu v-ati gandit? Optiunea asta nu e menita sa-i multumeasca pe toti.
| |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Da, asta a fost buna!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Sau poate suni pe cineva din greseala pentru ca ai uitat sa blochezi tastatura si ei au bunul simt sa iti taxeze doar 1h de convorbire.
|
| | #249 (permalink) | ||
| neplata abonament orange !
ce se intampla in cazul in care o persoana nu a mai platit abonamentul orange de ceva timp ( peste 6 luni ) . am avut o suma destul de mare asta'vara ( 2004 ) de plata care nu am achitat'o si azi am primit prin posta o notificare in de la o firma tertza ( ksi kasolvenzia ) in care mi se cere sa achit dublul acestei sume . nu am nici un bun pe numele meu , angajat nu sunt al niciunei firme cu carte de munca ... nu am nici un venit legal . ce ma intereseaza pe mine e clar ... ce pot sa imi faca k sa recupereze banii ? vreau date concrete , daca a mai trecut cineva prin asemenea situatie :P sa stiu dk ma strang din buci la greu sa le platesc banii sau sa o las moarta deocamdata...10x
__________________ CANON EOS 40D 5D 18-55 IS, 24-105 IS, 70-200 2.8 | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
un lucru e sigur...nu o sa-ti mai poti face vreodata abonament la orange(cel mai probabil nici la connex,din cate stiu cei 2 operatori au protocol de colaborare intre ei cu bazele de date de rau-platnici) nici tu si nici rudele de gradul 1! + ca oricum daca o sa-ti platesti pana la urma datoria,tot o sa ramai cu o bulina in baza lor de date...ah si sa nu uit,o sa te zapaceasca cu amenintari cu judecata si alte alea....Dar astea nu le zic din proprie experienta,ci din experientele unor prieteni care au facut pe desteptii la vremea respectiva ca ce tari sunt ca fura ei orange si acum isi fac abonamente pe numele altora ca ei nu mai pot... | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Si eu am patit la fel cu connex-ul. Am renuntat la un abonament si ei mi-au mai facut o factura care nici macar nu a venit. Peste vreo 2 luni ma trezesc acasa cu scrisoare de la o firma de avocatura prin care mi se cerea sa platesc factura (era acolo un cod) si niste penalitati (cam 100.000). Am sunat la astia de la connex si mi-au explicat despre ce e vb si pana la urma am platit. Am avut cam 4-500.000. Abonamentu si penalitatile.
| |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
well ... la mine e cam de 10 ori mai mult de plata , adica ~ 5 milioane , bani pe care sincer nu am de unde ii da acum . eu zic sa'i las in plata domnului deocamdata sau sa le achit un avans ( pana in 500 mii ) .
__________________ CANON EOS 40D 5D 18-55 IS, 24-105 IS, 70-200 2.8 | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Iasi |
am un prieten care a dat teapa la cosmorom acum 2 ani jumatate si acum a primit de la o firma de avocatura instiintare ca trebuie sa plateasca 10 000 000 lei .........daca nu , nu stiu ce se intampla a fost la un avocat si l-a sfatuit sa plateasca si acum trebuie sa faca rost de bani sa-i dea ( cred ca i-a platit deja ) | ||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
D c nu platesti? Macar suma adevarata... Si eu am avut o datorie de 22 mil. la Orange de prin martie 2004, iar cand m-am dus acum 2 luni s-o platesc (nu am primit nici un fel de amenintare in tot timpul asta) nu mi-au luat nici macar 1 leu de penalizari, ba chiar mi-au facut un nou abonament fara sa-mi ceara nici un avans. In concluzie, vorbeste cu ei, ca sunt de treaba! | ||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
adinic: Ai avertisment pentru off-topic.
|
| | #258 (permalink) | ||
|
adinic: Nici o problema. O sa ai ban. edit: Ban.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 13-03-2005 at 23:57.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |