![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
a folosit cineva 3g de la connex? lasand reclamele... chiar se misca prost? asa mi s-a parut si mie cand am vazut demonstratia de la lansare. oricum...raman la parerea mea ca serviciul video-call e in cea mai mare parte inutil si stresant
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
L-am vazut si eu la Connex Unirea. Video call-ul nu mi s-a parut ca se misca prost, lumina era chiar buna. Asigura un video call decent. Ce mi s-a parut nasol a fost calitatea televizorului pe mobil (Realitatea TV). Se vedea sub orice critica, plus ca lua cam 30-60 secunde ca sa intre in TV... Aiurea... Eu zic ca nu merita sa iti cumperi 3G la ora actuala in Romania. Poate peste 1 an, cand s-or mai perfectiona serviciile oferite de operatori.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Odata ce ai facut 2-3, iti piere cheful instant. In plus este mai incomod si mai scump decat un tel normal.
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
3G = o mare prostie. Inutil, e de "figuri" ORicum care-i oferta cu 6630 m-ar cam tenta.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
si ce posturi tv poti vedea? doar realitatea tv? care si ala se misca prost
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Despre posturi TV: am vazut cu succes pe k700 (care n-are nici EDGE macar) ProTV international. Asa ca
|
| | #289 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
Probabil cei de la Orange nu au vrut sa riste prea mult cu o investitie care nu se stie daca isi va recupera banii prea curand nici la Connex, dar ca imagine, Connex a trecut in fata tehnologic. Eu fol. 3G pentru rarele ocazii cand mai navighez pe messenger, wap, putin internet, apeluri video in nici un caz din mai multe motive, desi am probat si se vedea acceptabil. Orange a avut ceva timp avantajul SPV-ului, un telefon foarte bun si ieftin, acum se intoarce roata la connex cu 6630 si serviciul 3G, urmatoarea mutare este a Orange-ului, si cei ce vor castiga cel mai mult suntem noi.
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
pai da, ca daca prosteste lumea cu video-call care este destul de scump, ies bani multi, asa daca ar folosit multi 3G-ul cum il folosesc eu, numai pentru YM si rar ceva internet, nuprea ar avea mari incasari de pe partea asta
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
| Transfer apeluri intre Orange si Connex
Care sunt costurile si cum te taxeaza daca vrei sa transferi apelurile de pe un abonament orange pe o cartela connex? Pana acum nu am folosit aceasta optiune si pe www.connex.ro si orange.ro nu gasesc nimic despre redirectionarea apelurilor. | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
sunt penalizari umflate...daca intarzii peste termen cu o luna...se dubleaza..asa a fost la mine
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |