![]() |
| | #26 (permalink) | ||
|
Uitati-va la www.JumatateaTA.ro ..poti trimite sms-uri si pe connex si pe dialog nelimitat.
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Dialog 4$ .. intrebare!
Deci.. cum sta treaba... Am un abonament Dialog 4$ si vreau sa renunt la el. e din septembrie 2001. dupa cate luni pot renunta la acest abonament si ce implica asta? 10x pentru raspunsurile eventuale
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Daca il ai din septembrie 2001 si ai avut o oferta(telefon sau ieftinire la abonament) inseamna ca ai un contract pt un an cu ei... -> septembrie 2002. Bine, tu poti sa renunti daca vrei dar platesti echivalentul banilor pe abonament pana atunci... ~30$ Daca nu te-ai abonat la Connex ca oamenii adevaratzi... PS Aia de la rel cu clientii o sa-ti spuna acelasi lucru... | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Ieri am primit prin posta o carticica de la Dialog... In ea scria ca Dialog isi v-a schimba numele in Orange... In primul rand habar n-aveam ca au vreo legatura cu aceasta companie care stiu ca este super tare... Mai scrie ca vor upgrada liniile si vor avea super oferte pentru vorbitu' in afara tarii. Toata chestia asta va incepe de pe 1 aprilie(Sper sa nu fie pacaleala ) cand isi v-a schimba si sediul... Ce parere aveti despre chestia asta?! O aduce ceva nou in Romania? Va deveni Dialog cea mai tare firma de telefonie mobila din Romania? | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
E veche "noutatea", dupa cum veche e si faza cu Connex care va fi preluat de Vodafone.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Din cate stiam io Connexul avea de la infiintare ca actionar pe Vodafone iar Dialogul pe Orange. Io am crezut cand au scos Kamardul Cent acum un an ca isi extinde Vodafonele politica si in restul companiilor unde are actiuni, pentru ca ei ofera de mult o cartela de tipul asta in Anglia.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Daca aduc intradevar oferte misto de vorbit abroad, o sa ma felicit ca sunt abonat fidel Dialog de ceva vreme. Dar, pe bune, faza cu Orange e veche de tot. Acum cateva luni au trimis oameni care intrebau vreo douazeci de pagini de intrebari despre brand-ul Dialog si schimbarea in Orange ca sa faca un studiu de piata despre cum o sa fie perceputa. Iar Tempo lucra de zor sa schimbe diverse filme de prezentare si materiale cu noua sigla... Salutari, Andrei | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
Nu este asa din pacate... Este adevarat ca DiALOg a avut ca actionar la infintare pe France Telecom care a achizitional in 2000 grupul ORANGE... Din cate se sitie France Telecom intentioneaza sa redenumeasca toate companiile de telefonie mobila la care este actionar majoritar in ORANGE GSM. Orange GSM (ex. Dialog GSM) vor avea super oferte atat pentru convorbirile interne cat si pentru cele externe din cate mi-a zis un dealer DiALOg insa avand in vedere ca suntem in Romania se poate intampla sa nu fie chiar asa ...
| ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Asa in cateva fraze nu pot sa cuprind tot, datorii de peste 261mil$ pe anul 2000, pe 2001 inca nu s-a publicat balanta, doar 579.000 abonati la 31 Decembrie 2001, restul pana la 1.900.000 useri in Decembrie 2001 sunt cartele (lucru negativ din punctul de vedere al companiei), n-au infrastructura proprie, etc, am detailat intr-o gramada de topicuri chestia asta dar in alta parte. Greets, Speedo | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
foarte interesanta cifra de 600.000 de abonatzi... ma face sa ma mai gandesc o data cand zic ca zapp e nashpa... si sunt si eu curios sa aflu cate abonamente are si dialog. Dar trebuie sa fim foarte atentzi pentru ca din abonamentele de 4 si 5$ nu cred ca se scoate mare lucru... si astea sunt de departe majoritare. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |