![]() |
| | #566 (permalink) | ||
|
am si eu o problema care m-a uimit foarte mult am fost plecat din tara acum pana acum cateva zile, am vorbit acolo(Italia) prin roaming in romania etc. iar cand m-am intors aveam cost suplimentar 40$ de cand m-am intors(acum 3 zile) si pana azi nu am folosit telefonul mai de loc(adica sa sun sau sa trimit sms) dar in schimb am primit telefoane destul de des..ce m-a uimit pe mine a fost ca m-am uitat ieri la costul suplimentar si am vazut 48$ am zis ca nu e mare problema o fi tot de la ce am vorbit in Italia, iar ma uit acum 10 minute din nou si vad 61$ nu stiu ce s-a intamplat, pentru din moment ce n-am efectuat nici un apel de cand m-am intors(si pe atunci repet era 40$) multumesc mult pentru ajutor LATER EDIT - hai ca asta e deja SF...acum 5 min cand m-am uitat aveam 61,30 si ma uit acum 62,6 :|
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) Last edited by Howlsomm; 02-09-2006 at 00:51.. | |||
|
| | #570 (permalink) | ||
|
da..asa o sa fac...multumesc mult, maine sun la serviciu clienti sau o sa merg la o reprezentanta Orange....stie cineva daca pot face rost de o detaliata acum? avand in vedere ca factura urmatoare vine abia pe 19 septembrie...
__________________ "It's better to burn out, than to fade away"(K.Cobain) | |||
|
| | #571 (permalink) | ||
|
costurile din roaming se actualizeaza mai greu. te factureaza doua retele, atat orangeul cat si cea in care te-ai inregistrat cat ai fost plecat. cand iti va veni factura detaliata, vei observa ca toate apelurile care formeaza costul ala suplimentar au fost efectuate cat ai fost plecat din tara.
__________________ Irony of nature... | |||
|
| | #573 (permalink) | ||
| Quote:
Pai cum de iti actualiza asa de repede/des? Stiam ca la Orange nu iti actualizeaza minutele/sost supl. decat de vreo 3-4 ori pe zi!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #574 (permalink) | ||
| Atentie !!!
Aveti grija pe unde sunati astazi in orange daca nu vreti sa patiti ca mine: O sun astazi pe prietena mea de pe abonamentul meu orange pe abonamentul ei, tot orange. Imi raspunde o voce femeie necunoscuta . Cer cu ea imi spune ca cine sunt si de ce o caut. Maica-sa nu era bineanteles ca incep ... . Ii zic ca n-am chef de glume si ca vreau mai repede cu prietena mea .Ma intreaba la ce numar am sunat, spun numarul, imi zice ca nu e ala numarul pe care am sunat( eu uitandu-ma la telefon si asigurandu-ma ca totusi ala e nr pe care am sunat). Ii spun ca e deja expirata gluma si inchid. Sun peste 5 minute din nou la prietena, aceasta raspunde foarte senina, o intreb de ce au apucat-o glumele, ma rog stiti ce urmeaza...i in final ma gandesc ca poate e totusi ceva de la orange. Sun la rel. clienti , astia si mai senini imi spun ca DA, e o problema tehnica la ei si chiar acum se ocupa de ea . Totusi ar trebui sa anunte si ei intr-un fel aceste interventii sau daca nu au timp macar sa taie accesul la retea al acelor numere care risca sa sune in alta parte...cine stie unde te trezesti ca suni...poate ma lua SPP-ul ca il sun Basescu | |||
|
| | #577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Realitatea.net!!!! ORANGE NU A FUNCŢIONAT MAI BINE DE O ORĂ! Orange: Situaţia va fi remediată gradual în cursul zilei Numeroase apeluri şi mesaje de la telespectatori şi vizitatori ai site-ului www.realitatea.net au semnalat, în jurul prânzului, că nu pot comunica în reţeaua de telefonie mobilă Orange. Contactată de redacţia realitatea.net, Echipa de Relaţii Publice Orange Romania a confirmat existenţa unei defecţiuni. Prezentăm declaraţia oficială a Orange Romania cu privire la disfunctionalităţile tehnice apărute în reţea, în cursul zilei de joi. În jurul orelor prânzului, în reţeaua Orange s-a înregistrat o defecţiune tehnică, fapt ce a cauzat dificultăţi de comunicare în special în Bucureşti. Echipa de ingineri din departamentul Tehnic, împreună cu echipa Alcatel care administrează echipamentele, a identificat o disfuncţionalitate software la una dintre principalele centrale tehnice din capitală, situaţia urmând a fi remediată gradual în cursul acestei zile. "Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru orice inconvenient produs şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru a remedia aceasta situaţie în cel mai scurt timp", a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange | ||
|
| | #578 (permalink) | ||
|
Eu unul n-am avut probleme. Si chiar am vorbit in jurul pranzului de cateva ori,am primit smsuri,am dat sms-uri si am stat putin pe net (chiar intre ora 1 si 2.30) Cosmote pica mai des decat orange. Cel putin in perioada `revolutiei` era mai mult picata reteaua. So what? Sculele alea nu sunt perfecte,se mai strica,mai se blocheaza,se mai reseteaza,indiferent ca sunt ale orange,vodafone,cosmote,t-one si asa mai departe. Sunt calculatoare fratilor. Last edited by .:indie:.; 07-09-2006 at 23:16.. | |||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
La ce te referi stryder?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |