Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 27-08-2006, 17:00   #561 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

adica iti faci abonamentul ala de 70usd cand folosesti mobilul pe post de modem direct pt pc sau cum ?
ca nu prea inteleg.

Concret,nu inteleg pt ce se adreseaza acea optiune de internet unlimited cu 70 usd/luna

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 20:25   #562 (permalink)
Registered User

Cu apn wap sunt deschise doar vreo trei porturi si ai download limitat la 3 Mb/fisier. Cu apn internet toate restrictiile dispar.

Bamis is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 20:59   #563 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
3 mb??adica nici 400 de kilo? Cred ca gresesti....am downloadat fisiere si de 2-3 mega prin wap.

coldone is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 21:17   #564 (permalink)
Registered User

Nu 400, ci 3072 de kilo! Nu am gresit deloc. Cum ai calculat tu?

Bamis is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2006, 22:35   #565 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
Ai scris Mb, si am crezut ca zici megabit.....pai 3 MB sunt mai mult decat suficien?i pt downloaduri pe mobil

coldone is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2006, 00:38   #566 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

am si eu o problema care m-a uimit foarte mult

am fost plecat din tara acum pana acum cateva zile, am vorbit acolo(Italia) prin roaming in romania etc. iar cand m-am intors aveam cost suplimentar 40$ de cand m-am intors(acum 3 zile) si pana azi nu am folosit telefonul mai de loc(adica sa sun sau sa trimit sms) dar in schimb am primit telefoane destul de des..ce m-a uimit pe mine a fost ca m-am uitat ieri la costul suplimentar si am vazut 48$ am zis ca nu e mare problema o fi tot de la ce am vorbit in Italia, iar ma uit acum 10 minute din nou si vad 61$ nu stiu ce s-a intamplat, pentru din moment ce n-am efectuat nici un apel de cand m-am intors(si pe atunci repet era 40$)

multumesc mult pentru ajutor

LATER EDIT - hai ca asta e deja SF...acum 5 min cand m-am uitat aveam 61,30 si ma uit acum 62,6 :|

Last edited by Howlsomm; 02-09-2006 at 00:51..

Howlsomm is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2006, 01:03   #567 (permalink)
astro

dezactiveaza roamingu.
poate te vede away.
eu eram in vama si aveam roamingul activat si mi se inregistra pe o retea bulgara.
Oricum,cel mai bine e sa suni la rel clienti si sa intrebi.

Old 02-09-2006, 01:08   #568 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

m-am gandit si eu la asta, dar nu prea cred....pentru ca mereu cand te schimba pe alta retea apare acolo reteaua(in cazul meu TIM Italia) iar acum arata Orange romania..deci nu cred

Old 02-09-2006, 01:29   #569 (permalink)
astro

Poate in roaming nu se updatau calumea informatiile furnizate de cronos.
Sau poate cineva iti foloseste telefonul.
Cel mai bine zic sa suni si sa te lamuresti. Ceri si o factura detaliata.

Old 02-09-2006, 01:35   #570 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

da..asa o sa fac...multumesc mult, maine sun la serviciu clienti sau o sa merg la o reprezentanta Orange....stie cineva daca pot face rost de o detaliata acum? avand in vedere ca factura urmatoare vine abia pe 19 septembrie...

Old 02-09-2006, 19:15   #571 (permalink)
Nick anterior: weissman

Isis's Avatar

costurile din roaming se actualizeaza mai greu.
te factureaza doua retele, atat orangeul cat si cea in care te-ai inregistrat cat ai fost plecat.
cand iti va veni factura detaliata, vei observa ca toate apelurile care formeaza costul ala suplimentar au fost efectuate cat ai fost plecat din tara.

Isis is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2006, 02:49   #572 (permalink)
Registered User

Howlsomm's Avatar

da, asta ma gandeam si eu..dar totusi nu credeam ca se actualizeaza asa de greu...multumesc mult pentru ajutor

Old 06-09-2006, 15:26   #573 (permalink)
URA
Registered User

URA's Avatar

Question

Quote:
Originally Posted by Howlsomm
am si eu o problema care m-a uimit foarte mult

am fost plecat din tara acum pana acum cateva zile, am vorbit acolo(Italia) prin roaming in romania etc. iar cand m-am intors aveam cost suplimentar 40$ de cand m-am intors(acum 3 zile) si pana azi nu am folosit telefonul mai de loc(adica sa sun sau sa trimit sms) dar in schimb am primit telefoane destul de des..ce m-a uimit pe mine a fost ca m-am uitat ieri la costul suplimentar si am vazut 48$ am zis ca nu e mare problema o fi tot de la ce am vorbit in Italia, iar ma uit acum 10 minute din nou si vad 61$ nu stiu ce s-a intamplat, pentru din moment ce n-am efectuat nici un apel de cand m-am intors(si pe atunci repet era 40$)

multumesc mult pentru ajutor

LATER EDIT - hai ca asta e deja SF...acum 5 min cand m-am uitat aveam 61,30 si ma uit acum 62,6 :|

Pai cum de iti actualiza asa de repede/des? Stiam ca la Orange nu iti actualizeaza minutele/sost supl. decat de vreo 3-4 ori pe zi!

URA is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 15:01   #574 (permalink)
Registered User

lexus's Avatar

Atentie !!!

Aveti grija pe unde sunati astazi in orange daca nu vreti sa patiti ca mine:

O sun astazi pe prietena mea de pe abonamentul meu orange pe abonamentul ei, tot orange. Imi raspunde o voce femeie necunoscuta . Cer cu ea imi spune ca cine sunt si de ce o caut. Maica-sa nu era bineanteles ca incep ... . Ii zic ca n-am chef de glume si ca vreau mai repede cu prietena mea .Ma intreaba la ce numar am sunat, spun numarul, imi zice ca nu e ala numarul pe care am sunat( eu uitandu-ma la telefon si asigurandu-ma ca totusi ala e nr pe care am sunat). Ii spun ca e deja expirata gluma si inchid. Sun peste 5 minute din nou la prietena, aceasta raspunde foarte senina, o intreb de ce au apucat-o glumele, ma rog stiti ce urmeaza...i in final ma gandesc ca poate e totusi ceva de la orange. Sun la rel. clienti , astia si mai senini imi spun ca DA, e o problema tehnica la ei si chiar acum se ocupa de ea .

Totusi ar trebui sa anunte si ei intr-un fel aceste interventii sau daca nu au timp macar sa taie accesul la retea al acelor numere care risca sa sune in alta parte...cine stie unde te trezesti ca suni...poate ma lua SPP-ul ca il sun Basescu

lexus is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 17:06   #575 (permalink)
Nick anterior: florinp3

N-a fost tocmai o intervenţie planificată.

florin is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 18:07   #576 (permalink)
Registered User

CAlex's Avatar

Sunt curios ce impact va avea outage-ul de azi, caci doar la mine in firma multa lume s-a scandalizat, nu s-a putut suna sau primi deloc.
Ori se lasa cu minute gratuite, reduceri la factura de luna asta ori cu dubii la contractarea de contracte noi...

CAlex is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 18:46   #577 (permalink)
Registered User

Realitatea.net!!!! ORANGE NU A FUNCŢIONAT MAI BINE DE O ORĂ!
Orange: Situaţia va fi remediată gradual în cursul zilei

Numeroase apeluri şi mesaje de la telespectatori şi vizitatori ai site-ului www.realitatea.net au semnalat, în jurul prânzului, că nu pot comunica în reţeaua de telefonie mobilă Orange. Contactată de redacţia realitatea.net, Echipa de Relaţii Publice Orange Romania a confirmat existenţa unei defecţiuni.

Prezentăm declaraţia oficială a Orange Romania cu privire la disfunctionalităţile tehnice apărute în reţea, în cursul zilei de joi.

În jurul orelor prânzului, în reţeaua Orange s-a înregistrat o defecţiune tehnică, fapt ce a cauzat dificultăţi de comunicare în special în Bucureşti.

Echipa de ingineri din departamentul Tehnic, împreună cu echipa Alcatel care administrează echipamentele, a identificat o disfuncţionalitate software la una dintre principalele centrale tehnice din capitală, situaţia urmând a fi remediată gradual în cursul acestei zile.

"Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru orice inconvenient produs şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru a remedia aceasta situaţie în cel mai scurt timp", a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange

boger is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 19:18   #578 (permalink)
astro

Eu unul n-am avut probleme.
Si chiar am vorbit in jurul pranzului de cateva ori,am primit smsuri,am dat sms-uri si am stat putin pe net (chiar intre ora 1 si 2.30)
Cosmote pica mai des decat orange. Cel putin in perioada `revolutiei` era mai mult picata reteaua.

So what?
Sculele alea nu sunt perfecte,se mai strica,mai se blocheaza,se mai reseteaza,indiferent ca sunt ale orange,vodafone,cosmote,t-one si asa mai departe.
Sunt calculatoare fratilor.

Last edited by .:indie:.; 07-09-2006 at 23:16..

Old 07-09-2006, 19:35   #579 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

Amuzante unele ineptii postate pe threadul asta
Ce inseamna sa n-ai habar si sa-ti dai totusi cu parerea, ca deh, altfel ti-ai incalca principiile de tzaran coclit

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2006, 19:38   #580 (permalink)
astro

La ce te referi stryder?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules