![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Unconnected, am locatii pe 3.5 si pingul e superb, ma indoiesc ca Orange o sa faca rabat la calitate. Chestia e ca daca se umple banda pingul creste mai repede decat la CATV, dar se poate trai cu asta...
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
adevarul e ca m-am aruncat in discutie fara a sti ce tehnologie radio foloseste orange. Credeam ca ceva de genul gsm related... Pe 3,5 GHz am avut si eu o conexiune si iti dau dreptate, uptime 100%, 0 loss, ping f mic. Am cautat la ei pe site: ,,descriere tehnicã Tehnologia folositã pentru transportul de date este Wireless IP în 3,5 GHz, tehnologie oferitã pentru prima datã în România de Orange. Pe lângã lãrgimea de bandã maximã contractatã se garanteazã viteza minimã de transfer a datelor, astfel încât chiar în perioade de vârf calitatea serviciului va fi asiguratã. Pentru conectare sunt necesare un PC sau laptop si modemul radio furnizat de cãtre Orange la achizitionarea serviciului. Conectarea între calculator si modemul radio este USB sau Ethernet. Banda de frecventã în care functioneazã modemul radio este de 3,5 GHz." Frumos de tot. Pai chestia asta o poate face orice companie, nu? De ce orange? Am crezut initial ca e vorba de o tehnlogie radio cu grad mare de penetrare, ca in cazul telefoanelor mobile. Ei ce-o sa faca... o sa vina cu antena si o s-o instaleze undeva in exterior, cu vedere directa la unul dintre punctele lor, si gata?.. La fel ca rds, astral etc, cu diferenta viteza/pret. Hmmm | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 | Quote:
Modemul radio este proprietatea Orange România si se oferã spre utilizare fãrã costuri, pentru un contract de minimum 12 luni; primele 2 luni de abonament se plãtesc în avans în momentul încheierii contractului. Deci sa inteleg ca e free for use si il dai inapoi cand expria contractul. | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Nick anterior: BMW Join Date: Mar 2002 Location: Galati | http://www.orange.ro/images/bulletarro.gifDisponibilitate Serviciul este disponibil doar în zonele acoperite de Orange România. Aici gãsiti harta detaliatã de acoperire (se deschide în fereastrã nouã). ... Oferta este disponibilã în magazinele Orange din Bucuresti. ... nu inteleg... tre` sa vin la bucuresti sa fac contract? eu la galati, de ex. am posibilitatea sa ma conectez la ei ??????
__________________ hai pa! | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Nu am citit oferta pe site, am luat de bun ce e postat aici. Eu prin acel *minim* 32kbps inteleg garantare de 32kbps. Daca este garantare, sint curios cine mai ofera 32kbps *garantat* la 40$? Mi se pare ca nimeni. Nici macar la 80$, so... In conditiile astea s-ar merita chiar fara a mai aduce in discutie urcarea pina in 128kbps. Evident, probabil home-userii nu vor intelege foarte bine ce mi se pare atit de extraordinar, dar Mr. Shrek si oricine altcineva care plateste *garantari* cred ca au inteles de ce ma mir.
__________________ ---- time wounds all heels | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
tocmai am sunat la 408 si am intrebat de disponibiliatea serviciului si in alte locatii din tara raspunsul a fost sincer nu stiu este totusi posibil as fii foarte interesat mai ales ca in bv exista monopol rds-rcs si singurul abonament de catv este de 100$ sau pe 50$ ptr 3gb pe luna | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
Quote:
Sper sa-ti fi fost de folos. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |