![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Roman/Iasi |
salut. Am trecut zilele astea de pe abonament pe prepay cu mentinerea numarului. mi`am incarcat cartela cu 10 E, dar nu pot activa optiunea orange young (180 retea +60 nationale cu 7 euro) care cica ar fi valabila pt activare pana prin octombrie.*100# urmez instructiunile, pun cnp ul si apoi imi scrie "indisponibil/ unavailable" . are cineva idee ce se intampla ?
| ||
|
| | #1102 (permalink) | ||
|
E valabila doar pentru abonament... http://orange.ro/prepay/spec-offers/...-prepayapr2008 La prepay merge ori una ori celalalta. | |||
|
| | #1103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Roman/Iasi |
Se pare ca nu...e in submeniul Prepay la oferte: http://www.orange.ro/prepay/index.html | ||
|
| | #1104 (permalink) | ||
ce de treaba sunt astia de la Orange :d mi-am activat azi optiunea 175 min si 75 sms in retea cu 4 euro si mi-au luat doar 1 euro super treaba ,acum imi ramane si de wap unlimited
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
|
poti avea un singur numar pe 2 cartele active in acelasi timp ? adica sa am 2 telefoane cu 2 cartele diferite si acelasi numar ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
|
atunci nu am ce face eu am nevoie ca sa nu stau sa schimb cartele de fiecare data cand ies afara cu Bike-ul ..
|
| | #1114 (permalink) | ||
|
Incerc si eu sa rezolv o chestie si ma tot contrazic cu cei de la orange... Vreau sa imi iau un iPhone si sa ma incadrez in cadegoria de la 16E in colo, in urmatorul fel: * un abonament de 15 euro * o optiune de 1E (majorat). Ideea e ca ei zic ca optiunile nu intra in abonament dar, in Termeni si conditii generale pentru utilizarea abonamentului Orange la definitii scrie asa: Abonament: pachetul de servicii de comunicatii electronice oferite Clientului de Orange România prin intermediul Retelei Orange România, care poate cuprinde un anumit volum de Servicii de baza, conform celor mentionate pe Prima Pagina a Contractului sau într-un act aditional la Contract si Servicii incluse si în baza carora Clientul datoreaza Orange România plata Valorii Abonamentului. Valoarea abonamentului: suma fixa în moneda de referinta comunicata de catre Orange România prin intermediul materialelor sale publicitare si datorata lunar de Client catre Orange România, reprezentând contravaloarea serviciilor din Abonament, platibila în RON pe baza ratei de schimb din ziua emiterii facturii. De aici reiese ca eu daca platesc ceva (valoare abonamentului) platesc tot ce include el, deci si optiunile. Dupa capul meu, de aici reiese ca optiunile sunt Servicii si fac parte din abonament, pentru ca eu le platesc. Numai ca, pentru a convinge unul de la orange, care binenteles vrea ca sa fie totul pt binele Orange, trebuie o argumentare mai solida... si mai mult de atat nu ma pricep. Ei imi argumenteaza ca nu, optiunile nu fac parte din abonament, nu sunt servicii, desi nicaieri in contract nu se mentioneaza cuvantul optiune. Ei spun ca servicii optionale incluse sunt cele gen Casuta Vocala iar cele pe care le platesc sunt doar cele gen: numar de aur, etc Iar la unul de la Serviciu clienti am auzit cea mai tampita motivatie: O optiune nu reprezinta un Serviciu pt ca pot sa o dezactivez cand doresc! As dori daca stiti cum as putea sa argumentez ca intorc lucrurile in favoarea mea, pt ca totusi, este vorba de 130 de E diferenta la pretul pt iPhone! Multumesc. | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. Am facut rost de o cartela Orange PrePay de 4E pe care am primit-o cadou la cumpararea unui telefon la bestdeal. Pot sa bag optiuni, ceva pe ea fara sa o mai incarc? De exemplu as vrea sa am o optiune sa vorbesc cat mai mult cu un alt numar orange. Se poate? Am nevoie de un raspuns cat mai rapid va rog. Multumesc. LE: Am bagat cartela in orange young. Sper sa fie ok alegerea
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] Last edited by Fallen; 21-08-2008 at 18:42.. | |||
|
| | #1119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti |
slide cei de la orange au modificat programul de fidelizare, detalii pe orange.ro, 2 din modificarile notabile ar fi setarea unor nr favorite cu care vb cu 1 c/min si cumpararea de telefoane la preturi standard cu ceva reducere | ||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Am citit si eu chestia cu fidelizarea, interesant. Acum am niste intrebari despre abonamentul special pentru iPhone de 39 euro. Si anume: treaba sta ca intentionez sa imi iau un iPhone 3G in viitorul apropiat (si nu vreau sa il iau din tot felul de surse 'gri' ci de la orange - oricum sunt client de 10 ani aproape) si sa imi schimb si abonamentul, pentru ca depasesc frecvent cu 10-15 euro suma abonamentului + optiunile (eu am abonamentul de 3 euro la care se adauga optiunile de 180 minute in retea, 90 de mesaje scrise, wap unlimited si inca una parca) ceea ce vine undeva pe la 20-25 euro + acei 10-15 euro din depasiri. Ce ofera la 39 abonamentul special pentru Iphone: Orange Romania - abonamente pentru iPhone 3G O sa incerc sa fac o comparatie cu ce am acum la cel de 3 euro. a. 300 de minute nationale (fata de 180 in retea cat aveam) apoi dupa depasirea lor tarif de 10 centi in orice retea. b. 100 sms (fata de 90 cu optiunea aia, aici nu e mare diferenta) c. 1 GB de trafic date inclus (la wap unlimited limita e de 500 Mb dar nu am depasit-o niciodata) d. Posibilitatea de report a minutelor nationale si a sms incluse. La abonamentul actual nu am asa ceva. Bonus: la incheierea unui contract pe 2 ani telefonul e la un pret ceva mai mic (250 euro sau ceva de genul, asta pentru cel de 8 Gb) Ma uit comparativ la abonamentele cu minute INCLUSE Orange Romania - abonamente cu minute incluse si pentru un abonament cu 300 min nationale se platesc 45 euro si nu ai SMS sau trafic date inclus. Deci eu zic ca e ok trecerea de la abonamentul meu actual (care lunar ma duce undeva pe la 35-40 euro) la cel de 39 euro special pt iphone care are niste avantaje (pe care le-am zis mai sus) Voi ce ziceti ? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |