![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
sau apelezi 300 care este agenda orange cum functioneazã Trebuie sã apelezi numãrul de telefon 300 direct de la telefonul tãu Orange România. Vei fi ghidat(ã) de un robot telefonic pentru a alege între Bucuresti si celelalte orase, apoi abonati Orange sau utilizatori PrePay, persoane fizice sau juridice Dupã ce ai ales, o operatoare va prelua apelul tãu pentru a-ti oferi informatia doritã. Din motive de confidentialitate, vei putea obtine un numãr de telefon al unei persoane fizice numai dacã numãrul nu este secret si dacã stii numele si adresa persoanei respective. cât costã Tarifele sunt: 0,2 USD accesul, apoi 0,15 USD primul minut. Primele 10 secunde nu te costã nimic. de pe situl orange sectiunea servicii | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 |
daca sursa mea de informatii e buna, pot sa va spun ca de ex. la brd pta victoriei este posibila receptionarea semnalului radio, astfel incat cei care stati de la pipera pana la pta vict. puteti sa-i intrebati de sanatate. Si in plus, ca la orice firma mare, angajatii de la marketing traiesc intr-o lume a lor aparte, de vis, ca ei sunt cei care au zis ca in baneasa or sa gaseasca clienti duium. Daca ne punem cu cererile pe ei, s-ar putea sa-i convingem ca sunt clienti mai multi in oras, decart la periferie...
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Eu stau in Piata Victoriei si m-ar interesa serviciul. Numai ca e inca putin prea scump sau ofera prea putin la pretul acela. Am cablu 256kbps intern/128 extern, 30$. Nu vad de ce asi plati 70$ pentru acelasi lucru, cu toata garantarea de 64kbps. Cind o sa fie 50-60$ pentru 512kbps (adica un upgrade semnificativ pentru mine) o sa-mi pun si o sa va zic cum e... ![]() Oricum daca se tin de treaba, felicitari Orange. Au puterea sa sparga monopolul RDS+Astral. Astept si Connex.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 |
pt un utilizator obisnuit, ordinea ar fi rds, orange, astral (in privinta raportului pret/calitate). Dar pt o mica retea, de departe orange e pe locul 1. Iar daca e sa comparam rds 29$ cu orange 70$, astia din urma iti ofera garantare minima 64k, trafic nelimitat, si siguranta unei companii mai serioase si mai mari decat rds. Rds pe langa faptul ca iti da limitare la 10GB, datorita faptului ca se agita foarte tare sa prinda noi clienti s-ar putea sa aglomereze canalele, si atunci o sa vezi ce importanta e garantarea... Un plus pt rds ar fi minutele de telefonie incluse, dar e foarte posibil sa fie doar o oferta promotionala.
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Se pare ca nimeni nu remarca banda pt upload. Unde media chiar si pentru abonamentul de 120USD este de 64kbps. Foarte putin. Ingrozitor de putin as putea spune mai ales ca este data ca medie fara nici un fel de valoare minima specificata. Si nu stiu daca upload-ul este asincron fata de download (asa cum am acuma la cablu, unde pot face upload fara sa-mi afecteze banda de download).
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Maybe, dar cum sa-ti spun sa am 2Mbits la download si doar 1Mbit la upload nu pot spune ca ma deranjeaza ..... dar rata medie de upload 64kbps ???? Come on .... e jenant de mica. Si nici macar nu e rata minima. E medie. Si la abonamentul de 120 nici macar nu e 1/2 din rata de download. E 1/8
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Tocmai am descoperit AgileMessenger. Intentionez sa il folosesc pt a intra pe YahooMsg. Imi poate spune cineva cum voi fi taxat in reteaua Orange la folosirea lui si care este optiunea cea mai convenabila (a se citi ieftina) la abonamentul de 4$ pentru a-l putea folosi. Multumesc! | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
evident gprs. asa platesti doar cantitatea de date transferata. prin csd platesti timpul cat stai conectat. e destul de dragut agile, si-ti faci treaba cu el super bine, iar transferul de date este destul de mic. trebuie sa-ti activezi serviciul mobile internet always on si sa-ti faci setarile de internet , pt asta poti folosi site-ul orange sau sa suni la 408 la baietii de la serviciul de date care o sa te indrume sa-ti faci setarile.
| |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
Solutia ar fi intr-adevar activarea optiunii 'Mobile Internet Always-On' fara trafic inclus. O sa platesti cite 2$ pe MB transferat, asa ca trebuie sa vezi cam cit trafic faci, de exemplu, intr-o zi, ca sa nu ai surprize la finalul lunii. Traficul poti sa-l verifici din counter-ul GPRS al telefonului. Traficul in si out se totalizeaza. Alternativa: un abonament WAP Unlimited de 4$, si poti accesa atit Yahoo Mail cit si Yahoo Messenger in format wap, folosind browser-ul wap al telefonului. Cit de mult vrei tu, pentru ca e acces nelimitat. Dezavantajul ar fi ca Yahoo Messenger este 'simulat' printr-o pagina wap (pasiva) in care trebuie sa dai tu refresh ca sa vezi daca ti-a trimis cineva un mesaj. Ceva de genul 'nu sunati, ies eu din cind in cind' ![]() Avantaj...acces la mai toata informatia de pe net, pentru ca google pentru wap este destul de destept sa actioneze ca un proxy si sa-ti reformateze paginile de net intr-un format accesibil pentru ecranul telefonului. Pentru 4$ e ceva nemaipomenit... | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
lukeh... am intrat eu pe messenger de pe connex si dupa ce am dat disconnect, a mai ramas userul logat inca o saptamana, cat timp am fost eu la mare si mi-am dat pumni in cap. mai bine te duci la un i-cafe decat sa intri de pe mobil.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |