Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-07-2004, 14:30   #101 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Phone: E51
sau apelezi 300 care este agenda orange

cum functioneazã

Trebuie sã apelezi numãrul de telefon 300 direct de la telefonul tãu Orange România.

Vei fi ghidat(ã) de un robot telefonic pentru a alege între
Bucuresti si celelalte orase, apoi
abonati Orange sau utilizatori PrePay,
persoane fizice sau juridice

Dupã ce ai ales, o operatoare va prelua apelul tãu pentru a-ti oferi informatia doritã.

Din motive de confidentialitate, vei putea obtine un numãr de telefon al unei persoane fizice numai dacã numãrul nu este secret si dacã stii numele si adresa persoanei respective.

cât costã

Tarifele sunt: 0,2 USD accesul, apoi 0,15 USD primul minut.
Primele 10 secunde nu te costã nimic.

de pe situl orange sectiunea servicii

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 31-07-2004, 10:26   #102 (permalink)
Banned

daca sursa mea de informatii e buna, pot sa va spun ca de ex. la brd pta victoriei este posibila receptionarea semnalului radio, astfel incat cei care stati de la pipera pana la pta vict. puteti sa-i intrebati de sanatate. Si in plus, ca la orice firma mare, angajatii de la marketing traiesc intr-o lume a lor aparte, de vis, ca ei sunt cei care au zis ca in baneasa or sa gaseasca clienti duium. Daca ne punem cu cererile pe ei, s-ar putea sa-i convingem ca sunt clienti mai multi in oras, decart la periferie...

userescu is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2004, 14:21   #103 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Eu stau in Piata Victoriei si m-ar interesa serviciul. Numai ca e inca putin prea scump sau ofera prea putin la pretul acela. Am cablu 256kbps intern/128 extern, 30$. Nu vad de ce asi plati 70$ pentru acelasi lucru, cu toata garantarea de 64kbps. Cind o sa fie 50-60$ pentru 512kbps (adica un upgrade semnificativ pentru mine) o sa-mi pun si o sa va zic cum e...

Oricum daca se tin de treaba, felicitari Orange. Au puterea sa sparga monopolul RDS+Astral. Astept si Connex.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is online now    Reply With Quote
Old 01-08-2004, 00:05   #104 (permalink)
Banned

pt un utilizator obisnuit, ordinea ar fi rds, orange, astral (in privinta raportului pret/calitate). Dar pt o mica retea, de departe orange e pe locul 1. Iar daca e sa comparam rds 29$ cu orange 70$, astia din urma iti ofera garantare minima 64k, trafic nelimitat, si siguranta unei companii mai serioase si mai mari decat rds. Rds pe langa faptul ca iti da limitare la 10GB, datorita faptului ca se agita foarte tare sa prinda noi clienti s-ar putea sa aglomereze canalele, si atunci o sa vezi ce importanta e garantarea... Un plus pt rds ar fi minutele de telefonie incluse, dar e foarte posibil sa fie doar o oferta promotionala.

Old 02-08-2004, 16:34   #105 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Se pare ca nimeni nu remarca banda pt upload. Unde media chiar si pentru abonamentul de 120USD este de 64kbps. Foarte putin. Ingrozitor de putin as putea spune mai ales ca este data ca medie fara nici un fel de valoare minima specificata.

Si nu stiu daca upload-ul este asincron fata de download (asa cum am acuma la cablu, unde pot face upload fara sa-mi afecteze banda de download).

StarForce is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2004, 16:46   #106 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Se pare ca se ia modelul din strainatate in ceea ce priveste upload-ul (Download way larger than Upload). Motivul nu il inteleg, dar fie

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2004, 16:49   #107 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Maybe, dar cum sa-ti spun sa am 2Mbits la download si doar 1Mbit la upload nu pot spune ca ma deranjeaza ..... dar rata medie de upload 64kbps ????

Come on .... e jenant de mica. Si nici macar nu e rata minima. E medie.

Si la abonamentul de 120 nici macar nu e 1/2 din rata de download. E 1/8

Old 02-08-2004, 18:15   #108 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Eu nu doresc wirefree, ci doar sa stau in zona cu pricina

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2004, 18:21   #109 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Poti incerca pe platforma Pipera, e in zona

O cutie de carton in plus pe camp nu mai impresioneaza pe nimeni

Old 02-08-2004, 20:27   #110 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by StarForce
Si la abonamentul de 120 nici macar nu e 1/2 din rata de download. E 1/8
cam acelasi raport este si la browsing

Old 03-08-2004, 09:44   #111 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Mda, dar acum sa fim seriosi. Cine-si ia abonament de 70 sau 120$ (numai) pentru browsing ?

Old 03-08-2004, 20:03   #112 (permalink)
Banned

pt browsing si pt download. mai putini is interesati in upload

Old 04-08-2004, 10:42   #113 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Am incercat o cutie de la un monitor de 19 inchi dar sunt prea gras. Si din pacate au inceput sa se poarte LCD-urile deci sanse de ameliorare nu am.

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2004, 10:44   #114 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Sunt convins ca o mica greva a foamei (motivele sunt la alegerea ta) ar putea rezolva si acest mic inconvenient

Old 09-09-2004, 00:07   #115 (permalink)
Registered User

Question Intrebare pt utilizatorii AgileMessenger in reteaua Orange

Tocmai am descoperit AgileMessenger. Intentionez sa il folosesc pt a intra pe YahooMsg. Imi poate spune cineva cum voi fi taxat in reteaua Orange la folosirea lui si care este optiunea cea mai convenabila (a se citi ieftina) la abonamentul de 4$ pentru a-l putea folosi.
Multumesc!

lukeh is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 01:34   #116 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

evident gprs. asa platesti doar cantitatea de date transferata. prin csd platesti timpul cat stai conectat. e destul de dragut agile, si-ti faci treaba cu el super bine, iar transferul de date este destul de mic. trebuie sa-ti activezi serviciul mobile internet always on si sa-ti faci setarile de internet , pt asta poti folosi site-ul orange sau sa suni la 408 la baietii de la serviciul de date care o sa te indrume sa-ti faci setarile.

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 09:49   #117 (permalink)
Registered User

Solutia ar fi intr-adevar activarea optiunii 'Mobile Internet Always-On' fara trafic inclus. O sa platesti cite 2$ pe MB transferat, asa ca trebuie sa vezi cam cit trafic faci, de exemplu, intr-o zi, ca sa nu ai surprize la finalul lunii. Traficul poti sa-l verifici din counter-ul GPRS al telefonului. Traficul in si out se totalizeaza.

Alternativa: un abonament WAP Unlimited de 4$, si poti accesa atit Yahoo Mail cit si Yahoo Messenger in format wap, folosind browser-ul wap al telefonului. Cit de mult vrei tu, pentru ca e acces nelimitat.

Dezavantajul ar fi ca Yahoo Messenger este 'simulat' printr-o pagina wap (pasiva) in care trebuie sa dai tu refresh ca sa vezi daca ti-a trimis cineva un mesaj. Ceva de genul 'nu sunati, ies eu din cind in cind'

Avantaj...acces la mai toata informatia de pe net, pentru ca google pentru wap este destul de destept sa actioneze ca un proxy si sa-ti reformateze paginile de net intr-un format accesibil pentru ecranul telefonului. Pentru 4$ e ceva nemaipomenit...

ovidiugm is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 11:11   #118 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

lukeh... am intrat eu pe messenger de pe connex si dupa ce am dat disconnect, a mai ramas userul logat inca o saptamana, cat timp am fost eu la mare si mi-am dat pumni in cap. mai bine te duci la un i-cafe decat sa intri de pe mobil.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 16:17   #119 (permalink)
Registered User

Pai trebuia sa mai dai inca un disconnect ) Se poate specifica si un time-out, si iti da automat disconnect dupa o anumita perioada de inactivitate...

ovidiugm is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2004, 23:09   #120 (permalink)
Registered User

multumesc la toti pentru raspunsuri...

sa inteleg ca AgileMessenger nu face trafic mai mult decat mesajele schimbate intre utilizatori si ceva la login/logout?

lukeh is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules