![]() |
| | #1361 (permalink) | ||
|
am luat 15 zile de test un modem Option 225 insa merge netu execrabil. in zona unde stau acum nu am decit RTL si m-am gindit ca Orange ar fi o optiune destul de buna ca bani (mai ales abonamentul de noapte si weekend). am semnal (imi apare HSDPA in aplicatia lor cu 3 liniute aka Good Signal) insa seara, sa zic dupa ora 8 si pina pe la 3-4 dimineata merge execrabil, intre 8 si 15KB maaaaaax. ziua merge acceptabil cu viteze intre 60-80KB, dar seara e durere si eu chiar seara am nevoie. l-am luat pentru ca lucrez de acasa, insa nu m-am asteptat la asemenea rata (mica) de transfer. are rost sa sun sa ma cert cu ei sau asa vi se intimpla si voua? am facut contractul pe 2 ani insa mi-au spus ca am 15 zile in care pot sa renunt si nu au trecut decit 7 zile asa ca trebuie sa o rezolv cumva ca nu vreau sa stau atirnat doi ani de ei aiurea. PS unde vad citi MB am consumat per total? exista pe site posibilitatea asta ca eu nu am gasit. acum parca merge ceva mai bine dar totusi, nu pot sa stau in fiecare zi pina la ora asta ![]() http://www.speedtest.net/result/444380735.png
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 04-04-2009 at 03:47.. | |||
|
| | #1362 (permalink) | ||
| Quote:
poate e mai bine sa treci la concurenta
__________________ Remember Me as a Time of Day | |||
|
| | #1363 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Cea mai penibila companie de telefonie mobila. Serviciile sunt de toata jena, mie imi intra minutele cu o zi intarziere. adica o zi fie vorbesc pe credit, fie nu vorbesc. Isi bat joc dar sper din tot sufletul sa ramana fara clienti, din partea mea sa nu mai existe. Si ce a pus capac acum este ca la 30 km de Timisoara, cu antena de semnal la 200 m de casa, nu e semnal de 10 zile. Am facut reclamatii si sesizari in fiecare zi dar tot degeaba. Habar nu au....putin le pasa. Sunt niste penibili. Iar aia de la relatii clienti cand le spui ca nu este semnal de 10 zile te intreaba foarte mirati daca doar pe telefonul meu nu este semnal? Vai si-amar de capu` lor!!! Penibil!!!
| ||
|
| | #1364 (permalink) | ||
|
Are cineva idee cum se poate dezactiva Call Barring ? Imi cere un anume cod, am bagat la noroc 1234 si 0000 (codul trebuie sa fie exact din 4 cifre) shi telefonul (nokia 6212 classic) imi da eroarea "result unknown". HALP ?
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #1365 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1369 (permalink) | ||
|
ati primit contra-cost probabil la noi a venit inainte ce concertul sugababes sau ceva asemanator , si la fiecare cartela prepay cumparata primeai si o invitatie de 2 persoane. Gratis nu cred ca v-a dat nimic!
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1370 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: :-?? | Quote:
au zis ca este un cadou de la orange
__________________ ![]() ![]() | ||
|
| | #1372 (permalink) | ||
| Quote:
True si as zice ca e si goana dupa marketshare. Castigul real pentru companiile de telefonie se face din abonamente nu din prepay. Spera ca din miile de cartele date macar o parte sa treaca mai tarziu pe abonamente. | |||
|
| | #1373 (permalink) | ||
|
eu sunt pe prepay de 6 ani, si nu m-am gandit sa trec pe Abonament, nu ai nimic in plus, vreun avantaj sau ceva, chiar din contra la prepay ai oferte MULT mai bune
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1374 (permalink) | ||
|
Ai oferte bune de putin timp (de cand au bagat chestii gen 400+400+40, etc), inainte nu aveai. Avantajul abonamentului e flexibilitatea. Daca ai un abonament ieftin poate e mai avantajos prepayul. Dar un abonament cu muuulte minute incluse... Eu ma simt mai safe cu abonament, stiu ca nu raman fara credit, daca am nevoie sa vorbesc si mai am doar 20 de centi pe prepay trebuie sa inchid pe cand la abonament pot sa ma lungesc cat e nevoie. Si nu in ultimul rand, pe prepay e bine daca suni in retea. In afara retelei e praf (asta la orice companie de telefonie) Ai 800 de minute in retea si 80 de minute in afara (ma refer la una din ofertele orange young pt prepay) Sesizezi diferenta?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1375 (permalink) | ||
|
pai folosesc strict pt retea 400+400+40 nat dar folosesc si cele 40 nationale, +optiune de internet, iar pt alte retele am cosmote ... vodafone mai rar ma incadrez per total in 10 euro/luna, ca deh e criza !
|
| | #1376 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1377 (permalink) | ||
|
da stiu asta momentan ma simt bine in liceu .. la afacere ai nevoie de un abonament gros cu multe minute nationale.
|
| | #1378 (permalink) | ||
|
Dupa cum era de aspteptat,au trecut cele 15 zile fara sa ma sune.Cica au trimis telefonul intr-un service gresit si de-abia pe 31 l-au primit cei din Bucuresti.In fine,maine ma duc la reprezentanta ca n-am chef sa le aud scuzele prin telefon.
__________________ nick anterior: Dad Savage | |||
|
| | #1379 (permalink) | ||
|
Despre ce telefon este vorba de ai apelat la ei ? iphone ?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |