![]() |
| | #122 (permalink) | ||
|
deci messengerul prin wap are interfata prea nasoala si este cam greu de utilizat dupa parerea mea ..... dar folosind un software 3d party gen agile messenger experienta de messenger mobila poate fi chiar distractiva ....Ca trafic mie mi s-a parut ca se face foarte putin ....reusind intr-o ora,vorbind la maxim sa fac cel mult 100kb(dar vorbind mult nu stiu cum sa explic...) Atunci cand se intra de pe wap(prin serviciul "oficial) chiar apare respectivului atentionarea sa scrie mesaje mai lungi si mai rare ....iar ca problema ca iti ramane userul conectat nu este absolut nici una...nu te taxeaza...dar daca vrei ca nickul tau sa nu fie conectat tot timpul ,atunci cand iesi trebuie sa ai grija sa dai LOG OUT din meniul ala uracios de pe wap... In schimb ca dezavantaj major ce il are agille messenger este ca trebuie o conexie "full" tcp/ip,o conexie practic ca si cand poti conecta propriul calculator la internet prin mobil gsm(deci nu zapp) .....eu fiind pe connex aceasta costa in plus la abonament 2 $ si ai 0,1 pe 10 kb ...nu stiu cum e pe orange.....dar sunt sigur ca si daca ai activata optiunea WAP UNLIMITED de pe orange nu iti va merge.....dar cel mai sigur vorbiti cu operatorul si probabil va va da toate detaliile(spun probabil pt ca eu cu astia de la connex am avut mari batai de cap si culmea ca nu numai eu am trecut prin asta) Mai astept opinii despre agile messenger in continuare,oricum! | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
la orange nu costa nika. platesti evident traficul facut. de fapt sunt mai multe feluri de abonament , insa exista si unul gratuit, fara nika inclus unde pretul este de 2usd/mb trafic . pachetele cu trafic inclus sunt mult mai avantajoase, dar pentru un utilizator ocazional e destul de rezonabil asta gratuit.
| |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
100% daca este pentru o anumita retea va trebui decodat! Acum lucrul asta se poate fece simplu sau complicat!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Mi-am activat Always-On cu 2$/MB. Am primit mesajul de configurare, l-am salvat la setari si mi-a aparut un pct de acces "WAP GPRS" (deci totul e ok! sau nu?). Am setat acest pct de acces la AgileMsg si nu merge...imi arata o adresa de help unde scrie despre ce zicea Merlinboy cu full tcp-ip. Mai oamenilor...voi char ati folosit Agile cu Always on? PS: am un nokia 3660 daca asta conteaza. | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
pai nu mere man. asta era ideea . eu folosesc agile pe 6600 de ceva vreme ( apropos a aparut vers 3.0 , belea, pacat ca nu mai are suport pt jabber default). trebuie sa faci si configurarile pt internet , nu alea de wap. trebuie sa ai 3 acces points : wap gprs, mms, si internet. pe asta din urma il folosesti pt orice program care are nevoie de tcp/ip . suna la 408 la serviciul de date si cere sa-ti trimita pe mail setarile pt 3660 sau sa te ajute la telefon sa le faci singur ( pt asta va trebui sa suni de pe alt aparat).
| |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
orange elvetia === orange.ro si mai exact === orange irlanda dar cu decodarea e alta problema codarea nu se face pe actionari majoritari ai firmelor ci pe retele si operatori ERGO trebuie decodat si nu e vb de codul tzarii, e un pic mai complicat
__________________ Greets, Armand K. Nolite id cogere, cape malleum majorem! | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Salut Am si eu o problema: am nevoie de un amplificator de semnal Orange pt un telefon Nokia... stie cineva pe unde il pot gasi (preferabil zona Constanta) si cam cat costa unul? Am un 3310 si nu are semnal in casa... Mersi | ||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
pentru cei cu telefoane mai noi (k700i, 6230) exista o chestie mult mai buna: si anume IMPS, Wireless Village. Foloseste WAP si este ca un messenger adevarat pe telefon. Detalii mai multe la www.yamigo.com | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
mi se pare jeg versiunea asta noua...consuma mult mai multa memorie,arata mai bine ce-i drept,dar se misca si ca naiba...plus ca atunci cand ajung sa scriu pe randul al doilea nu se mai vede...mmm....ce bug oribil,si pana la ora actuala nu am gasit vreo optiune sa-l dezactivez | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |