Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-09-2004, 23:18   #121 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

pai cam asta e esenta gprs. platesti doar ce transferi. iar agile e facut pt un transfer cat mai mic de date. evident ca face si nitzel trafi intermediar, ca sa updateze lista de contacte si alea alea. dar per total iesi rezonabil .

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2004, 00:16   #122 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

deci messengerul prin wap are interfata prea nasoala si este cam greu de utilizat dupa parerea mea .....
dar folosind un software 3d party gen agile messenger experienta de messenger mobila poate fi chiar distractiva ....
Ca trafic mie mi s-a parut ca se face foarte putin ....reusind intr-o ora,vorbind la maxim sa fac cel mult 100kb(dar vorbind mult nu stiu cum sa explic...)
Atunci cand se intra de pe wap(prin serviciul "oficial) chiar apare respectivului atentionarea sa scrie mesaje mai lungi si mai rare ....iar ca problema ca iti ramane userul conectat nu este absolut nici una...nu te taxeaza...dar daca vrei ca nickul tau sa nu fie conectat tot timpul ,atunci cand iesi trebuie sa ai grija sa dai LOG OUT din meniul ala uracios de pe wap...
In schimb ca dezavantaj major ce il are agille messenger este ca trebuie o conexie "full" tcp/ip,o conexie practic ca si cand poti conecta propriul calculator la internet prin mobil gsm(deci nu zapp) .....eu fiind pe connex aceasta costa in plus la abonament 2 $ si ai 0,1 pe 10 kb ...nu stiu cum e pe orange.....dar sunt sigur ca si daca ai activata optiunea WAP UNLIMITED de pe orange nu iti va merge.....dar cel mai sigur vorbiti cu operatorul si probabil va va da toate detaliile(spun probabil pt ca eu cu astia de la connex am avut mari batai de cap si culmea ca nu numai eu am trecut prin asta)
Mai astept opinii despre agile messenger in continuare,oricum!

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2004, 00:21   #123 (permalink)

halfdead's Avatar

la orange nu costa nika. platesti evident traficul facut. de fapt sunt mai multe feluri de abonament , insa exista si unul gratuit, fara nika inclus unde pretul este de 2usd/mb trafic . pachetele cu trafic inclus sunt mult mai avantajoase, dar pentru un utilizator ocazional e destul de rezonabil asta gratuit.

Old 11-09-2004, 20:29   #124 (permalink)
Registered User

orange elvetia=orange ro?

mai exact am ocazia sa cumpar un telefon din elvetia codat pe orange si as dori sa stiu daca acesta va merge si cu cartela de orange ro!!!!

rhadoo69 is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2004, 21:00   #125 (permalink)

halfdead's Avatar

nope. va trebui decodat.

Old 12-09-2004, 02:33   #126 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

nu neaparat,daca orange din elvetia e tot pe 900 s-ar putea sa mearga .....s-ar putea inca o data ma repet....daca in schimb e 1800 sigur nu va merge!

Old 12-09-2004, 02:47   #127 (permalink)

halfdead's Avatar

din cat stiu codarea se face pe operator la modul : 226-10 = orange.ro . acum daca ma insel e spre binele tau, dar cred ca am dreptate.

Old 13-09-2004, 20:41   #128 (permalink)

si eu stiam ca se face in functie de un cod al tarii asa ca si eu sunt de parere ca va trebui decodat in tara, dar asta nu e o problema pt. ca oricum n-ai avea garantie la telefon

Lord is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2004, 01:10   #129 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

100% daca este pentru o anumita retea va trebui decodat! Acum lucrul asta se poate fece simplu sau complicat!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2004, 01:39   #130 (permalink)
Registered User

Mi-am activat Always-On cu 2$/MB. Am primit mesajul de configurare, l-am salvat la setari si mi-a aparut un pct de acces "WAP GPRS" (deci totul e ok! sau nu?). Am setat acest pct de acces la AgileMsg si nu merge...imi arata o adresa de help unde scrie despre ce zicea Merlinboy cu full tcp-ip.
Mai oamenilor...voi char ati folosit Agile cu Always on?
PS: am un nokia 3660 daca asta conteaza.

lukeh is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2004, 01:45   #131 (permalink)

halfdead's Avatar

pai nu mere man. asta era ideea . eu folosesc agile pe 6600 de ceva vreme ( apropos a aparut vers 3.0 , belea, pacat ca nu mai are suport pt jabber default). trebuie sa faci si configurarile pt internet , nu alea de wap. trebuie sa ai 3 acces points : wap gprs, mms, si internet. pe asta din urma il folosesti pt orice program care are nevoie de tcp/ip . suna la 408 la serviciul de date si cere sa-ti trimita pe mail setarile pt 3660 sau sa te ajute la telefon sa le faci singur ( pt asta va trebui sa suni de pe alt aparat).

Old 14-09-2004, 07:39   #132 (permalink)
Registered User

krrypton's Avatar

orange elvetia === orange.ro si mai exact === orange irlanda
dar cu decodarea e alta problema
codarea nu se face pe actionari majoritari ai firmelor ci pe retele si operatori
ERGO trebuie decodat
si nu e vb de codul tzarii, e un pic mai complicat

Nolite id cogere, cape malleum majorem!

krrypton is offline    Send Message via Google Talk to krrypton Reply With Quote
Old 14-09-2004, 11:18   #133 (permalink)
Registered User

djxme200's Avatar

sau poti sa suni de pe al tau si sa activezi handsfree si sa umbli prin telefon in timp ec iti explica pers respectiva...eu asa am facut ptr mms

djxme200 is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2004, 17:29   #134 (permalink)

cert e ca nu functioneaza daca nu il decodeaza

Old 17-09-2004, 22:28   #135 (permalink)
Registered User

Angry Amplificator de semnal Orange

Salut
Am si eu o problema: am nevoie de un amplificator de semnal Orange pt un telefon Nokia... stie cineva pe unde il pot gasi (preferabil zona Constanta) si cam cat costa unul? Am un 3310 si nu are semnal in casa...
Mersi

blackw is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2004, 23:12   #136 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

exista asa ceva?
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 02:06   #137 (permalink)
Registered User

Para's Avatar

Antena externa exista. Altfel, semnalul Orange este neamplificabil. Doar la semnalul Connex poti face ghidusii d-astea.

Para is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 14:08   #138 (permalink)
Registered User

pentru cei cu telefoane mai noi (k700i, 6230) exista o chestie mult mai buna: si anume IMPS, Wireless Village. Foloseste WAP si este ca un messenger adevarat pe telefon. Detalii mai multe la www.yamigo.com

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 15:55   #139 (permalink)

si de ce n-ar merge la orange ma rog ? pt. ca de fapt este vorba despre o foita micuta care de fapt capteaza mai bine undele spre mobil
se lipeste pe interiorul carcasei si cica ar trebui sa ai mai multe liniute la semnal

Old 19-09-2004, 12:06   #140 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

mi se pare jeg versiunea asta noua...consuma mult mai multa memorie,arata mai bine ce-i drept,dar se misca si ca naiba...plus ca atunci cand ajung sa scriu pe randul al doilea nu se mai vede...mmm....ce bug oribil,si pana la ora actuala nu am gasit vreo optiune sa-l dezactivez

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules