Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 02-06-2009, 20:55   #1521 (permalink)
Banned

Phone: N82
Quote:
Originally Posted by magic69 View Post
Se vede ca o bagat 5800 la promotie
Aia e promotie? La pretul ala ??? La abonamentul ala???

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2009, 22:21   #1522 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by marcelinosar View Post
Pai -50 de Euro fata de pretul normal si cu abonament de aprox 10 Euro mie mi se pare destul de bine fata de alte hotii pe fata ale celor de la Orange. Plus vreo 5 euro pe abonamentul la internet de 500 mb... zic eu ca e rentabil. Nu ca nu s-ar putea mai bine , da' pt Orange... merge!

magic69 is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2009, 21:27   #1523 (permalink)
The Witcher

HiddenShadow's Avatar

Daca am deja abonament la Orange si as vrea sa mai fac inca unul,cat m-ar costa sa achizitionez un LG KP501(cookie)?

HiddenShadow is offline    Send Message via Xfire to HiddenShadow Reply With Quote
Old 04-06-2009, 21:58   #1524 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

50 euro
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2009, 23:21   #1525 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Phone: Nokia E52, Nokia 3120
Quote:
Originally Posted by marcelinosar View Post
Deci sa inteleg ca telefoane preistorice gen Nokia 6300 la 1 leu la abonament de 20 euro/luna, reprezinta o super ocazie... (vorbim de Cosmote evident)

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-06-2009, 13:47   #1526 (permalink)
Registered User

oameni buni...ma prezint a fi un consumator obisnuit de internet si voce care are un abonament busiiness grup 45. Pe langa telefoanele si cartelele de grup,Am la el si o cartela sim SPECIALA de DATE cu nr. de telefon propriu si un modem huawei.Susta care e...nu prea mai folosesc modemul dar am un nokia 5800 si as vrea sa folosesc cartela pe el. Netu merge belea dar e activat de catre ei Call Barring-ul si nu am codul de deblocare pt. a folosi cartela si in voce...in retea. Cu cine trebuie sa vorbes...cu persoana cu care am incheiat contractul sau pot pur si simplu sa sun la relatii cu clientii si sa intreb acolo? Va multumesc in prealabil pentru orice informatie/sugestie oferita!

tudort is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2009, 17:22   #1527 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Phone: Samsung i600
Trebuie sa vorbesti cu ei sa-ti faci si un abonament de voce pe acelasi numar.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2009, 17:53   #1528 (permalink)
Registered User

flu7urasul's Avatar

am luat un modem toshiba g450 orange..ma poate ajuta cineva si pe mine aici sau pe PM cu un cod de deblocare ? raman datoare . multumesc anticipat..

flu7urasul is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2009, 14:28   #1529 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
la publicitate e cineva care se ocupa.
Posted via Mobile Device

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 08-06-2009, 12:39   #1530 (permalink)
Registered User

Nu stiu daca postez unde trebuie,dar imi poate spune si mie cineva daca le merge serviciul de transfer credit de pe site-ul orange,eu am tot incercat sa transfer dupa mai multe cartele,nu imi da nici o eroare,imi zice ca trebuie sa primesc mesaj de confirmare dar nu primesc nimic iar creditul ramane la fel.Va multumesc anticipat.

h3LiX is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2009, 22:21   #1531 (permalink)
astro

Au lansat un abonament nou pt iphone (20) + redesign al magazinului online + lichidare de stoc la multe modele
https://www.orange.ro/magazin-online

Old 09-06-2009, 22:23   #1532 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Si probabil o sa bage noul 3GS la abonamentele vechi, that sucks.

zaone is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 12:48   #1533 (permalink)
Registered User

In sfarsit au un site mai klumea. De o sapt ma gandeam la oferta de la 5800, acuma imi face cu ochiu asta de la iPhone cu 20 E abonamentul.

magic69 is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 15:42   #1534 (permalink)
Registered User

3rd.vision's Avatar

la site mai au de lucrat sincer sa fiu... multe nu se leaga cum ar trebui si ai grija ca te poti alege cu un contract pe 24 luni si telefonul la pret de contract pe 12 luni...
in schimb un iPhone 8Gb la 150 euro tare ma bate gandu... de n-as avea deja 4 ab la ei

L.E. probabil o sa va intrebati ce D-zeu vb io aici cu iPhone la 150 euro... acu am intrat sa fac comanda, si surpriza, nu mai este....
era de dimineaza si pe site inca sunt "urme". daca din pag principala se alege Cumpara iPhone 3G , stanga jos de tot, dupa se emrge la Abonamente de voce, stanga sus o sa apara ce se vede in pic1 atasata, de acolo se alege iPhone 20 si apare pic2 unde se vede iPhone 3G 8Gb la 150.42 euro, problema e ca o data adaugat in cos, se adauga la 377.41 euro (309 euro+TVA)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pict1.jpg
Views:	32
Size:	194.9 KB
ID:	487339   Click image for larger version

Name:	pict2.jpg
Views:	19
Size:	157.7 KB
ID:	487340   Click image for larger version

Name:	pict3.jpg
Views:	21
Size:	164.4 KB
ID:	487341  

Last edited by 3rd.vision; 10-06-2009 at 16:00..

3rd.vision is offline    Send Message via Google Talk to 3rd.vision Reply With Quote
Old 10-06-2009, 18:22   #1535 (permalink)
Registered User

flu7urasul's Avatar

cik se lucreaza la magazinul online si sunt multe sanse sa fie cateva bug-uri : Sa construim impreuna noul magazin on-line Orange

flu7urasul is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 22:47   #1536 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

Phone: Nokia
Ieri prin Politehnica se distribuiau gratuit sim-uri Orange cu urmatoarea optiune tentanta: 800 de minute in retea, 800 de sms-uri in retea si 50 minute nationale cu 4 euro lunar, promotie ce se poate activa la 321 pe sim-ul primit pana la 15 iulie. Aceasta promotie se reinoieste lunar cu 4 euro si tine pana la 1 Decembrie 2009(ceva de genu).

Un coleg a sunat la relatii cu clientii si a intrebat daca e valabila si pentru alte sim-uri cumparate sau primite din orice alta locatie a tarii si daca se poate activa pana la 15 iulie si a spus ca aceasta promotie a fost valabila doar pentru sim-urile distribuite in campusul din Grozavesti.

Daca activai optiunea pe loc mai primeai un sim pt. un apropiat.

Interesanta aceasta extraoptiune si foarte tentanta, eu fiind abonat al altei retele am fost nevoit sa apelez la un al2lea telefon si sa continui si cu aceasta oferta.

Cineva care mai foloseste aceasta extraoptiune? Cateva detalii? Citeam pe un blog oarecare cum ca aceasta promotie e valabila doar in Buc sau la urmatoarea incarcare e nevoie de 5E nu doar 4E cum e specificat. In orice caz acele persoane mi s-au parut confuze.

fara dare de mita...

helium is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 22:58   #1537 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
o intrebare, mi-am schimbat abonamentul orange, am trecut de la flexibil la ab de 9 euro si am prelungit si contractul (asta acum 2 sapt) , pot lua acum un telefon la pret thank yout ? e oferta la 6300 60 euro si am destul puncte thanks + dif in bani ... se mai poate ?

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 11-06-2009, 11:58   #1538 (permalink)
Registered User

3rd.vision's Avatar

helium, intr-adevar Orangeu incearca sa castige piata si vine cu oferte mai smechere unde nu e majoritar, la fel si Vpdafone-ul, in Cluj si jud de pe langa de ex, abonamentele la oferta au mai multe minute sau tel is cu cativa euro mai ieftine decat in general. Cel putin acu vrun an inca asa era, si pe pliante era o steluta ce ducea in josul paginii si scria "oferta valabila pentru judetele Cluj, Mures, Salaj, etc...".
cat despre cost, 4 euro e optiunea, dar trebuie sa ai 5 credit, nu ti-i ia pe toti, da asa tre sa ai
R@Z0R daca nu ti-ai luat tel, da poti, dar contractul o sa se prelungeasca cu inca 2 ani de cand iti iei telefonu. adica dk ai facut schimbarea in 1.06.09 si iti iei tel pe 12.06.09, o sa ai perioada contractuala pana in 12.06.11, dar se poate

inform sus mentionate au fost oferite de prietena, ce lucreaza la Orange

L.E. tocmai am aflat, ce a primit helium e noua oferta de prepay, valabila in toata tara nu doar in camin, doar cartela gratis a fost bonusul

3rd.vision is offline    Send Message via Google Talk to 3rd.vision Reply With Quote
Old 11-06-2009, 18:49   #1539 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

Phone: Nokia
Atat de ok e optiunea de la Orange incat mi-a fost blocata cartela. Culmea ca nu numai mie...acelasi lucru s-a intamplat unui prieten care a primit cartela din acelasi loc.

Sun de pe telefonul prietenei care are abonament si dupa ce astept 10-15 minute sa intru in legatura cu ei, i spun tipei aleia si imi raspunde in felul urmator: Orange are 2 departamente, unul pentru abonamente si unul pentru cartele prepay, ca problema sa fie solutionata sunati la XXX numar(mi-a dat un numar de fix in care apelul e taxabil) sau sa sun la acelasi numar de pe o cartela prepay. Off Doamne, chiar trebuie sa sun neaparat de pe o cartela prepay si nu de pe un abonament al aceleiasi retele sa aflu cum pot debloca o cartela?
Daca sunt in varful muntelui si am nevoie de a fi solutionata o astfel de problema trebuie sa astept sa urce in varf cineva cu o cartela Orange care ma poate ajuta?

Mai mult de atat sunt deranjat de faptul ca ofera niste cartele cu optiuni tentante ca apoi sa le blocheze. Nu pot lua legatura cu ei ca trebuie sa consum eu credit pentru a suna pe un numar de fix! care apartine altei retele si cel mai penibil e ca daca dau *133# spune sa sun la relatii cu clientii dar de pe cartela nu pot accesa un apel gratuit.

Mai sunt deranjat de faptul ca daca apelez *133# pentru aflare credit trebuie sa astept 4 mesaje pentru cateva detalii care puteau fi intr`un singur mesaj. Chiar asa primitivi sunt?

LE: Amicul meu s-a interesat la Orange Unirea de ce i-a fost blocata cartela si incompetentii aia i-au raspuns ca nu se ocupa de asa ceva si il pot rezolva daca se muta pe abonament. Incompetenta maxima si rusine mare! Nu asa se castiga abonatii! Cu optiunea asta chiar ma gandeam sa trec de pe X pe Orange dar in astfel de mod nu. Nu trebuie sa alerg sa mi se deblocheze cartela si sa ma milogesc atata timp cat nu eu am inventat aceasta extraoptiune, mie mi s-a facut o oferta pe care am acceptat`o pana in acest moment.

fara dare de mita...

Last edited by helium; 11-06-2009 at 19:08..

helium is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2009, 19:06   #1540 (permalink)
astro

Relatii cu clientii de pe cartela este 444.
Ai incercat?

PS: blocat in ce sens?
Blocat cum se blocheaza prin tastarea a 3 coduri gresite PIN?
Iti cere codul PUK ?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules