![]() |
| | #1561 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #1562 (permalink) | ||
|
Da, mie mi-au propus ceva gen triplu numarului de minute orange/mesaje/minute nationale la jumatate de pret, tot cu prelungire pe un an sau 2. Dar vezi, pentru mine asta nu e fidelizare. E ca si cum ti-ai inchide abonamentul si ti-ai deschide altul din oferta curenta, numai ca ti-ai pastra si numarul. Daca semnasesi deja un act aditional si ti-a mai ramas un an din obligatia contractuala, atunci da, in orice alta conditie nu. Si ce te faci cu punctele lu' peste? Daca n-ai facturi peste 1000 ron/luna nici nu se simt. Nu faci nimic semnificativ cu ele si iti mai si expira dupa un an. La chestii d-astea se vade adevaratul interes pentru fidelizare. Inainte, un abonament vechi care nu mai facea parte din oferta era de multe ori ravnit. Aveai impresia ca-l scot din oferta tocmai ca e prea bun si nu-si permit sa tina multe. Acum un abonament vechi e o bataie de joc si (exceptie facand Megalomaniac) nu prea te intreaba nimeni de sanatate cand platesti 50 RON pentru 180 de minute si 20 de sms-uri.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #1563 (permalink) | ||
|
Ce recomandati pentru internet mobil pe mobil ? (accesarea unor pagini gen m.evz.ro cu browserul telefonului, citirea mailului cu programul special de la GMail, etc) WAP unlimited (3.5 euro pe luna parca) sau Internet mobil 4 (100 mb inclusi, 4 euro) ? Am inteles ca prin internet mobil ar merge si clipurile de pe m.youtube.com, prin wap nu merg.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
100MB, mai ales daca poti beneficia de reducerea pentru orange young. 100MB sunt suficienti pentru un telefon mobil, si, in caz de ceva, poti folosi si pe calculator sau cand pleci undeva cu laptopul.
__________________ | ||
|
| | #1565 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
Atunci ai 2 optiuni: 1. te inscri in orange young, iar daca ai peste 26 de ani si esti ep cartela te poti inscrie cu CNP`ul uni vecin,verisor din scoala generala si ai optiunea itnernet 6 (500MB) la 2 euro!2. eu vorbesc mult in retea si mi`am luat la 10 euro optiunea c 2000 min, 2000 sms, 50 min nat + internet nelimitat, atentie prin APN internet!! Diferenta dintre APN internet si wap e ca pe wap aianumite porturi blocate, in general cu opera mini poti vedea aproape toate site`urile ca pe calculator, insa anumite programe de IM sau care folosesc internetu nu vor functiona pe WAP! Pe itnernet ai totul deschis, poti chiar sa`l coenctezi al un calc si sa stai pe dc++ ![]() bafta! | ||
|
| | #1566 (permalink) | ||
|
N-am RDS, am UPC(care nu tin minte sa fi picat in ultimii 3 ani) plus vreo 2 modemuri USB cu orange plus inca unul pe Vodafone. Deci nu cred ca am de ce sa folosesc internetul prin mobil pe laptop/PC. TV prin telefon e exclus sa ma uit (d'abia ma uit la ala mare de acasa, dar pe telefon) ![]() Vad ca prin APN Internet nu imi merge wap.orange.ro (adica portalul orange world) De ce naiba? La ei pe site scrie ca prin optiunile de internet 2 4 si 6 traficul pe portal e gratis, mie nici macar nu mi se incarca Orange Romania - internet pe mobil
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1568 (permalink) | ||
|
Atunci de ce se spune ca prin optiunea de Internet ai trafic nelimitat in Orange World daca nici macar nu ai acces? Quote:
|
| | #1570 (permalink) | ||
| Quote:
si sunt autorizati sa vanda abonamente [i guess] si nu este vb ca am fost indiferent doar ca da ai dreptate ca poate nu are trebui sa trecem cu vederea ca pana la urma urmei sunt cine sunt datorita tuturor Doctorul. Ai perfecta dreptate ar fi super ok dar imagineaza-ti nu toti cunosc 333 sau *133# sau ce sa mai vb de verificare trafic 332 sau *132# sau verificarea minutelor acumulate *144# ... etc si aceste numere scurte ce se pot modifica oricand de ce sa le inveti ? pe scurt sunt de acord cu tine dar nu multi s-ar descurca Last edited by refreesh2006; 04-07-2009 at 17:23.. | |||
|
| | #1573 (permalink) | ||
|
r@zor, oferta asta ti-au facut-o tie special, sau exista in lista lor standard ? daca am deja abonament facut pe 24 de luni acum un an, pot sa il schimb in altul din asta nou (cu prelungire suplimentara) ?
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #1574 (permalink) | ||
| Quote:
Eu ma refeream la noul abonament, care merita luat in calculpt contracte noi.
__________________ galofob | |||
|
| | #1577 (permalink) | ||
|
Am primit adineauri un MMS ciudat de la Orange pe care nu am putut sa il deschid cu textul "Joaca-te". De fiecare data cand incercam sa il deschid imi spunea : "Reteaua este ocupata" (tip mms : instiintare) A mai primit cineva asa ceva ? Trimite Orange mms-uri la clienti ?
__________________ B3TA The unprofessional gaming clan. We play for fun! | |||
|
| | #1580 (permalink) | ||
|
sunt pe prepay cu cartela, aia nu se pune, ca o folosesc doar pt internet. Am cosmote pentru minute nationale si in retea (oferta mult mai buna). Si un abonament orange, fara young, am trecut la aceast tip acum o luna, se numeste abonamentul de 9 euro. Posted via Mobile Device | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |