Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2009, 10:33   #1561 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
helium are dreptate din unele puncte de vedere. Orange face multe chestii aiurea de ceva timp si din punctul meu de vedere nu e vorba decat de decizii de management proaste. Tragi tare pe cartele de 2 bani, dar te doare in 14 de fidelizarea (adevarata, nu de carton gen program Thank-you) clientilor vechi pe abonament. Bine n-ai cum sa ajungi, dupa cum vad eu problema.
Pe mine m-au fidelizat, mi-au propus ei scaderea abonamentului cu aproape 3 euro, fara sa zic eu nimic. Prelungire abonament doar un an, care oricum se suprapune cu perioada ramasa din abonamentul anterior.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:56   #1562 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Da, mie mi-au propus ceva gen triplu numarului de minute orange/mesaje/minute nationale la jumatate de pret, tot cu prelungire pe un an sau 2. Dar vezi, pentru mine asta nu e fidelizare.
E ca si cum ti-ai inchide abonamentul si ti-ai deschide altul din oferta curenta, numai ca ti-ai pastra si numarul. Daca semnasesi deja un act aditional si ti-a mai ramas un an din obligatia contractuala, atunci da, in orice alta conditie nu.
Si ce te faci cu punctele lu' peste? Daca n-ai facturi peste 1000 ron/luna nici nu se simt. Nu faci nimic semnificativ cu ele si iti mai si expira dupa un an. La chestii d-astea se vade adevaratul interes pentru fidelizare.

Inainte, un abonament vechi care nu mai facea parte din oferta era de multe ori ravnit. Aveai impresia ca-l scot din oferta tocmai ca e prea bun si nu-si permit sa tina multe. Acum un abonament vechi e o bataie de joc si (exceptie facand Megalomaniac) nu prea te intreaba nimeni de sanatate cand platesti 50 RON pentru 180 de minute si 20 de sms-uri.

Doctorul is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2009, 13:53   #1563 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Ce recomandati pentru internet mobil pe mobil ? (accesarea unor pagini gen m.evz.ro cu browserul telefonului, citirea mailului cu programul special de la GMail, etc)
WAP unlimited (3.5 euro pe luna parca) sau Internet mobil 4 (100 mb inclusi, 4 euro) ?
Am inteles ca prin internet mobil ar merge si clipurile de pe m.youtube.com, prin wap nu merg.
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2009, 13:57   #1564 (permalink)
Registered User

100MB, mai ales daca poti beneficia de reducerea pentru orange young. 100MB sunt suficienti pentru un telefon mobil, si, in caz de ceva, poti folosi si pe calculator sau cand pleci undeva cu laptopul.

Myrcea is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2009, 14:15   #1565 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by .:indie:. View Post
Ce recomandati pentru internet mobil pe mobil ? (accesarea unor pagini gen m.evz.ro cu browserul telefonului, citirea mailului cu programul special de la GMail, etc)
WAP unlimited (3.5 euro pe luna parca) sau Internet mobil 4 (100 mb inclusi, 4 euro) ?
Am inteles ca prin internet mobil ar merge si clipurile de pe m.youtube.com, prin wap nu merg.
da.. 100 de mega ti`ar fi de ajuns pentru ce ai mentionat tu, dar daca ai telefon calumea o sa vrei si youtube, o sa te uiti la tv live, poate iti instalezi si qik, paote iti pica RDSu` si bagi telefonu sa stai ep net, paote pleci in vacanta al bunica si mai conectezi telefonu al laptop.
Atunci ai 2 optiuni:
1. te inscri in orange young, iar daca ai peste 26 de ani si esti ep cartela te poti inscrie cu CNP`ul uni vecin,verisor din scoala generala si ai optiunea itnernet 6 (500MB) la 2 euro!
2. eu vorbesc mult in retea si mi`am luat la 10 euro optiunea c 2000 min, 2000 sms, 50 min nat + internet nelimitat, atentie prin APN internet!!

Diferenta dintre APN internet si wap e ca pe wap aianumite porturi blocate, in general cu opera mini poti vedea aproape toate site`urile ca pe calculator, insa anumite programe de IM sau care folosesc internetu nu vor functiona pe WAP! Pe itnernet ai totul deschis, poti chiar sa`l coenctezi al un calc si sa stai pe dc++

bafta!

lupixxx is offline    Send Message via Google Talk to lupixxx Reply With Quote
Old 04-07-2009, 14:56   #1566 (permalink)
astro

N-am RDS, am UPC(care nu tin minte sa fi picat in ultimii 3 ani) plus vreo 2 modemuri USB cu orange plus inca unul pe Vodafone.
Deci nu cred ca am de ce sa folosesc internetul prin mobil pe laptop/PC.
TV prin telefon e exclus sa ma uit (d'abia ma uit la ala mare de acasa, dar pe telefon)

Vad ca prin APN Internet nu imi merge wap.orange.ro (adica portalul orange world)
De ce naiba? La ei pe site scrie ca prin optiunile de internet 2 4 si 6 traficul pe portal e gratis, mie nici macar nu mi se incarca
Orange Romania - internet pe mobil

Old 04-07-2009, 15:55   #1567 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
Pai pentru o pagina de wap iti trebuie apn wap Daca tii asa mult la portalul respectiv iti schimbi apnul cand vrei sa-l accesezi

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2009, 16:11   #1568 (permalink)
astro

Atunci de ce se spune ca prin optiunea de Internet ai trafic nelimitat in Orange World daca nici macar nu ai acces?

Quote:
Beneficii
  • acces mobil internet la viteze de până la 3,6 Mbps în aria de acoperire 3G+/3G, iar în afara ariei de acoperire 3G+/3G la viteze EDGE de până la 220 Kbps
  • acces nelimitat la Orange World: ştiri, informaţii de afaceri, meteo, sport, ghid TV, cinema, horoscop, bioritm şi multe altele, direct pe telefon
  • trafic inclus pentru acces la pagini de internet şi alte pagini wap decât Orange World
  • accesul mobil la contul de e-mail îţi permite să vezi oricând mesajele primite, să le răspunzi sau să descarci ataşamentele primite

Old 04-07-2009, 16:17   #1569 (permalink)

wisepiggy's Avatar

Ai acces prin apn wap. Optiunea respectiva nu-ti limiteaza ce apn sa folosesti.

Old 04-07-2009, 17:12   #1570 (permalink)
Registered User

refreesh2006's Avatar

Phone: SE C902
Quote:
Originally Posted by Doctorul View Post
Creditul tau in valoare de XXX euro este valabil pana in data de YY-YY-YYYY
Atat te intereseaza daca formezi *133#!
Daca vreau sa aflu cate minute/sms-uri mai am dintr-o optiune, sa formez *134#. Daca vreau sa aflu (desi nu stiu de ce m-ar interesa) cat din credit am strans prin bonusuri, formez *135#. Daca vreau sa le invat, le invat, daca nu, le am la *100# pe toate. E asa de greu? Imi selectez eu informatiile pe care vreau sa le aflu, nu ma floodeaza ei cu prostii.
Au venit cu "inovatii" pe cartela, chestii gen optiuni care se activeaza in fiecare luna (deja e un fel de abonament), dar sistemul de informare nu s-a adaptat deloc.

helium are dreptate din unele puncte de vedere. Orange face multe chestii aiurea de ceva timp si din punctul meu de vedere nu e vorba decat de decizii de management proaste. Tragi tare pe cartele de 2 bani, dar te doare in 14 de fidelizarea (adevarata, nu de carton gen program Thank-you) clientilor vechi pe abonament. Bine n-ai cum sa ajungi, dupa cum vad eu problema.

Campanii de marketing din ce in ce mai agresive si servicii proportional mai proaste. Ai probleme frecvente cu semnalul in Bucuresti, beneficiezi de sugestii avizate si rezolvarea problemelor la Serviciul Clienti ca la loterie, dispar shop-uri in locatii importante (Orhideea), etc. Pai scuzati-ma, dar parca nu pierd nimic daca trec la digi mobil. Tot servicii proaste si fara pretentii, dar macar ai 5 centi/minut catre mobil si 1 cent catre retele fixe la pret de acadele.
helium. Ai perfecta dreptate , dar cu dreptatea in Romania nu prea faci nimic ,ca nu ai cu cine , pe parteneri ii intereseaza , sa vanda abonamente ce interes ar avea ei de prepay si ce informatii ofera , ca pana la urma urmei dreptatea este de partea lor , so
si sunt autorizati sa vanda abonamente [i guess] si nu este vb ca am fost indiferent doar ca da ai dreptate ca poate nu are trebui sa trecem cu vederea ca pana la urma urmei sunt cine sunt datorita tuturor
Doctorul. Ai perfecta dreptate ar fi super ok dar imagineaza-ti nu toti cunosc 333 sau *133# sau ce sa mai vb de verificare trafic 332 sau *132# sau verificarea minutelor acumulate *144# ... etc si aceste numere scurte ce se pot modifica oricand de ce sa le inveti ?
pe scurt sunt de acord cu tine dar nu multi s-ar descurca

Last edited by refreesh2006; 04-07-2009 at 17:23..

refreesh2006 is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 11:34   #1571 (permalink)
Registered User

shase9's Avatar

Phone: Sony-Ericsson W995
ce oferta au acum la 10 euro/abonament:

300 de minute în reţea
150 de minute în alte reţele naţionale

shase9 is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 16:32   #1572 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
eu cu 8.25 euro/ab, am 250in retea, 125 nationale, 100mb trafic web
Posted via Mobile Device

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 09-07-2009, 17:13   #1573 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

Phone: SE W960i
r@zor, oferta asta ti-au facut-o tie special, sau exista in lista lor standard ? daca am deja abonament facut pe 24 de luni acum un an, pot sa il schimb in altul din asta nou (cu prelungire suplimentara) ?

gamer555 is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 17:27   #1574 (permalink)
Registered User

shase9's Avatar

Quote:
Originally Posted by R@Z0R View Post
eu cu 8.25 euro/ab, am 250in retea, 125 nationale, 100mb trafic web
Posted via Mobile Device
daca suntem la capitolu lauda..eu am 300min nationale(sau 600 orange), sms/mms/INTERNET nelimitat...GRATIS (fiind angajat)

Eu ma refeream la noul abonament, care merita luat in calculpt contracte noi.

Old 09-07-2009, 19:49   #1575 (permalink)

wisepiggy's Avatar

Razor tu esti cu orange young deci nu se pune 10E pt 300 + 150 pare o oferta destul de buna.

Ma intreb ce telefon va fi la best deal luna viitoare ca au cam dat-o-n bara cu nokiaul asta.

Old 09-07-2009, 22:54   #1576 (permalink)
Registered User

shase9's Avatar

x-white, iti zic eu cu apr. o saptamana inainte, daca te ajuta la ceva...

Old 10-07-2009, 16:43   #1577 (permalink)
B3TA Clan Leader

upmax's Avatar

Am primit adineauri un MMS ciudat de la Orange pe care nu am putut sa il deschid cu textul "Joaca-te". De fiecare data cand incercam sa il deschid imi spunea : "Reteaua este ocupata" (tip mms : instiintare)
A mai primit cineva asa ceva ? Trimite Orange mms-uri la clienti ?

upmax is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2009, 19:56   #1578 (permalink)

wisepiggy's Avatar

da... e o porcarie de poza. Nici nu m-am uitat la ea bine. Daca te intereseaza pot s-o deschid din nou si sa-ti spun ce contine.

Old 10-07-2009, 19:59   #1579 (permalink)
Registered User

Da, e al doilea mms cu reclama, a mai fost unul cu duffy. Stiti cumva daca se poate face ceva ca sa nu mai primesc mesaje cu reclame de la orange?

Myrcea is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2009, 20:37   #1580 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
sunt pe prepay cu cartela, aia nu se pune, ca o folosesc doar pt internet. Am cosmote pentru minute nationale si in retea (oferta mult mai buna).
Si un abonament orange, fara young, am trecut la aceast tip acum o luna, se numeste abonamentul de 9 euro.
Posted via Mobile Device

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules