![]() |
| | #142 (permalink) | ||
|
OMG, daca nu ai folosit inca asa ceva nu mai vorbi degeaba. Foitza aia costa aprox. 100k si sunt bani aruncati aiurea. Mai bine ii dai la saraci. Nu are absolut nici un efect ! Cine vrea sa se convinga pe pielea lui, e liber sa o faca: http://www.spot.ro/produs.php?idprod=324
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
Eu zic ca pentru 100.000 merita riscul... Am avut si eu odata pe un 8310 si chiar mai crestea semnalul (in metrou, etc.) putin.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
in unele statii si in portiunea dinspre statie a tuneluilui ai. dar in mijlocul tunelului nu o sa ai semnal in veci cu chestie din aia
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
orange are acoperire in mai putine statii decat connex din ce am vazut. practic orange are acoperire doar in statiile mai mari (unirii,romana,victoriei,gara de nord,muncii) si cam atat
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
Pentru blackw: Daca vrei antena de semnal exterior pot sa iti vand eu. Te costa aproximativ 1.300.000 + taxe postale. E o antena fixa, cu cablu de 5 metri. Este foarte buna, cu un castig de 8dB. Se poate si cu factura daca vrei. 0721.232.637
__________________ Not a good joke to make! | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
| Orange a depasit Connex la numarul de clienti
Conform unei stiri de pe site-ul CHIP.RO (http://www.chip.ro/stiri.php?id=6489) cica Orange Romania ar fi depasit Connex la numarul de utilizatori. Citez mai jos header-ul acestei stiri, restul gasiti la adresa specificata. Operatorul de telefonie mobil Orange Romania avea, la finele lunii septembrie 2004, un numar de 4.371.347 utilizatori, depasind cu 1.602 baza de clienti a concurentului sau MobiFon, care s-a cifrat la 4.369.745 utilizatori.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
ei si?in provincie oricum sunt mai multi cu Orange,asta se stia,in orasele mai mari avand Connexul intaietate....si din cate mai stiu eu(nu prea am stat sa studiez abonamentele oferite de fiecare in parte) numai la Orange se mai gasesc oferte la abonamente de tipul 180 minute gratuite incluse....
| |||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
Eu unu ... zic ca romanii s-au saturat de oferte ieftine si proaste si vor si ei calitate saracii. Daca macar as avea dreptate, m-as bucura enorm ca mentalitatea comunista incepe sa dispara, deoarece din punctul meu de vedere e lucrul pe care Connex l-a exploatat cel mai mult pana acum, chestia cu ieftin, ieftin, ieftin ... dar cand reteaua e in weekend si nu numai moarta, nu spunea nimeni nimic. E ... uite ca s-a cam saturat lumea si dupa cum observ eu reactia Connex, e una disperata de tot.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Dar cati bani a investit orange ca sa aiba intaietate Connex-ului ?!? la MMS, 3G si altele...si eu zic ca isi merita locul 1...dar oricum din cunoscutii mei 90% au telefon pe connex asa ca nu am de gand sa ma schimb...mai ales cu un cent200 anytime ....eu as vrea sa preia Vodafone Connex-ul ....sa vezi atunci abonamente si oferte ....atunci nu cred ca o sa fie orange mai tare, dar....o sa vedem ce va fi
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
si eu zic ca orange e pe primul loc si asta nu numai ca are mai multi abonati ai vointa cu preluarea aia de la vodafone ca tot n-o sa vezi prea curand tel gratis daca-ti faci abonament pe 2 ani asa cum sunt in alte tari (si nu vb. doar de vodafone and shit, vb. de toti) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |