![]() |
| | #1601 (permalink) | ||
|
@telebog fertă specială la reîncărcareDacǎ eşti deja pe Orange PrePay, reîncarcǎ între 15 iunie -31 iulie şi primeşti: bonus 2,5 euro la prima reîncǎrcare de minimum 5 euro + 5 euro bonus la a doua reîncarcare din urmǎtoarele 30 de zile ce trebuie sǎ ştii despre aceastǎ ofertǎ pentru a beneficia de ofertǎ trimite întâi SMS cu textul BONUS la 321 (0,05 EUR/SMS, TVA inclus) şi apoi reîncarcǎ-ţi contul în urmǎtoarele 30 de zile primeşti bonusul de 2,5 euro bonus la prima reîncǎrcare de minimum 5 euro efectuatǎ între 15 iunie-31 iulie primeşti bonusul de 5 euro la a doua reîncǎrcare de minimum 5 euro efectuatǎ în urmǎtoarele 30 de zile de la prima reîncǎrcare, pânǎ la 31 iulie pentru fiecare bonus se iau în calcul doar reîncǎrcǎrile de minimum 5 euro toate metodele de reîncǎrcare vor fi luate în considerare, cu excepţia transferului de credit şi a reîncǎrcǎrii de rezervǎ reîncǎrcǎrile cumulate nu vor fi luate în considerare. De exemplu, daca ai reîncǎrcat azi 1 euro şi într-o altǎ zi 4 euro, deci cumulat 5 euro, aceste reîncǎrcǎri nu vor fi luate în considerare pentru alocarea bonusului bonusul este valabil 7 zile şi poate fi folosit doar în perioada activǎ a contului doar pentru apeluri şi mesaje scrise în reţea; creditul primit ca bonus se consumǎ dupǎ terminarea minutelor şi mesajelor scrise din opţiunile pe care le ai activate bonusul este acelaşi pentru orice valoare de reîncǎrcare de cel puţin 5 EUR | |||
|
| | #1603 (permalink) | ||
|
Trebuie sa suni la 408 si sa vorbesti cu ei. Ai optiune de 2 EUR cu 10 mb inclusi sau cu 4 EUR 100 Mb inclusi. Si vad la ei pe site ca daca te obligi sa tii optiunea 1 an ai 6 luni oferta optiunii urmatoare...adica iei optiunea de 2 EUR cu contract 1 an si primesti 6 luni optiunea de 4 euro - nu specifica si care luni sunt gratuite- . Sper ca ti-am fost de ajutor.
| |||
|
| | #1604 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: :-?? |
multumesc ![]() daca imi fac cu 10 mega ii consum in 4 zile cam 2-3 h pe zi ? sa stau numai pe messenger si pe forumuri ...
__________________ ![]() ![]() Last edited by andreyUCV; 23-07-2009 at 01:44.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1610 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
da, dar ca sa o iei cu 2 euro ter sa fii in young. si nici nu stiu daca mai e valabila oferta. stiu ca o aveam si eu acum vreo 2 luni. acum am cea mai noua smecherie.. aia al 10 euro cu net nelimintat si o gramada de minute moka aaa.. si inca ceva.. stie cineva daca pe WAP UNLIMITED ma pot conecta prin GPRS/EDGE/3G si 3G+ ?? staim ca nu te lasa cu 3G+, maxim 3G. paote cienva sa`mi confirme? | ||
|
| | #1611 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #1612 (permalink) | ||
|
Ce stiti de telefonul de la best deal de luna viitoare?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1613 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
inteleg ce spui ca e o tehnologie mai noua de Packet Data dar stiu ca mi`au zis chestia asta la serviciu clienti acum vreun an. Si am interesa sa stiu exact ca sa nu mi`o activez degeaba. As suna iar al serv clienti dar deja am taxeaza | ||
|
| | #1620 (permalink) | ||
|
Stie cineva ce penalizari exista daca doresc sa-mi reziliez un contract de ~5 luni? M-am cam saturat de hotia celor de Orange si cum majoritatea prietenilor sunt ba pe Cosmote, ba pe Vodafone, mi s-a acrit sa-mi vina factura mai mare decat cea de gaz+curent+apa+gunoi+cablu+net pe luna :| .
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |