![]() |
| | #1621 (permalink) | ||
|
Vad pe site-ul orange la cartele PrePay ca se poate face comanda de sim gratuit. Are cineva idee ce credit initial are cartela, pt ca (tipic Orange), ai posibilitatea doar sa bifezi la termenii si conditiile ofertei, nu si sa vezi care este oferta reala....ma ajuta cineva cu un link spre termeni si conditii?
| |||
|
| | #1626 (permalink) | ||
|
Vezi ca ai in dreapta sub beneficii niste linkuri. Daca apesi pe ele iti apare in partea stanga sus despre acele chestii. Cel mai important este asta: Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #1630 (permalink) | ||
|
se poate transfera credit de pe abonament orange pe o cartela orange prepay ? (cartela e in straintate, dar are roamingul activat). din cate stiu eu, se poate, si creditul respectiv apare pe factura, dar vreau sa ma asigur.
__________________ We`re too small for good and bad. Each and every one of us. | |||
|
| | #1632 (permalink) | ||
|
Cum fac transfer de credit? (există cumva o limită minimă de 4 euro de pe abonament?)
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #1635 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Arad, Romania |
Ciobanii astia de la orange nu se calmeaza niciodata: aveam 6,47 euro si mi-am activat optiunea aia de 5E din orange young: 500 min in orange, 500 sms orange, 50 min nationale, 5 euro credit pt nustiuce SI 100 MB DE NET.Dupa am sunat la *133# (credit) si nu mi-a spus nimic de aia 100 mb... O zi mai tarziu (am intrat de max 2 ori pe gugal- stiam ca tre sa am grija, ca nu mai am 500 mb si push emailul activat pt ca am aifon) nu-mi mai deschidea telu nicio pagina de net.Bun, am sunat la credit, si surpriza: 36 de eurocenti credit (deci un euro si ceva ceau).I-am sunat pe aia de la orange, le-am explicat si singurul raspuns al lor a fost: Am vazut ca ati avut multe conectari la net in acea zi.SI ATAT. I-am zis la tanti de-acolo ca normal ca am multe ca mi se conecteaza la juma' de ora sau cat sa verifice mailul, dar numai din verificat mail NU are cum sa-mi ia 100 mb... Si n-am folosit nici youtube, nici siteuri "incarcate", nimic... Din cate imi dau eu seama sobolanii aia nu mi-au dat de fapt 100 mb, actualizarea mailului si alea 2 dati mi-au consumat creditul, deci nu-mi mai deschidea siteuri pt ca nu mai avea credit... Acum intrebarea: au aia ceva desfasurator sau asa ceva sa-mi trimita si mie un print screen sa vad pe ce s-au consumat aia 100 mb? PS: folosesc cartela... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |