Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-11-2004, 21:29   #161 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
Lord: Sa fim seriosi... Connex-ul este un concurent demn pentru Orange. Gandeste-te cum va fi daca va intra Vodafone-ul pe piata. Vedem cam in 2006.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2004, 22:06   #162 (permalink)
arabish

sorel's Avatar

Multor persoane le-ar comvenii sa re-apara Centul!
eu il am pe cel de 200, dar tot ash cumpara unu de 500

sorel is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 02:36   #163 (permalink)

Quote:
Lord: Sa fim seriosi... Connex-ul este un concurent demn pentru Orange. Gandeste-te cum va fi daca va intra Vodafone-ul pe piata. Vedem cam in 2006.

nu nu nu daca intra vodafone nu inseamna ca orange pica, uita-te in alte tari in care ele convietuiesc
si eu n-am zis ca nu e un concurent demn am zis doar ca mi se pare orange mai bun

Lord is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 14:24   #164 (permalink)
Registered User

Phone: Samsung S8000 / Nokia E52
io zic k dak aveam d la inceput orange,in locul dialogului,iar connex-ul nu era luat d nimeni,pana acum nu mai exista...si io zic k in curand dak nu o sa fie preluat o sa s cam duk in jos

bennyben is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 16:39   #165 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Quote:
Originally Posted by FlashMagnuM
Eu unu ... zic ca romanii s-au saturat de oferte ieftine si proaste si vor si ei calitate saracii. Daca macar as avea dreptate, m-as bucura enorm ca mentalitatea comunista incepe sa dispara, deoarece din punctul meu de vedere e lucrul pe care Connex l-a exploatat cel mai mult pana acum, chestia cu ieftin, ieftin, ieftin ... dar cand reteaua e in weekend si nu numai moarta, nu spunea nimeni nimic. E ... uite ca s-a cam saturat lumea si dupa cum observ eu reactia Connex, e una disperata de tot.

Unde oferte ieftine si proaste ? .... adica oferte ieftine este un lucru bun.... cred ca asta vreti toti ... servici la preturi mici ...
Saracii normal ca vor lucruri ieftine.... si ca vor sa vorbeasca gratis tot timpul.... dar nu se poate ... trebuie si firma sa aibe un castig.... sa isi poata plati serviciile + un oarecare profit...
Gandirea comunista cred ca o ai tu ..... Servicii ieftine ptr toata lumea..... ce vrei sa uniformizezi pe toti ? ca sa poate sa aibe toti acces la telefonia gsm ?.... nu se poate asa ceva...

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 16:49   #166 (permalink)
Registered User

FlashMagnuM's Avatar

Mai eu nu cred ca ai intzeles prea bine ce am scris.

Am spus clar ca oamenii vor calitate si nu m-am referit la cei saraci material. Am folosit cuvantul saracii in sens de nevinovati, ca un fel de metafora sau ce vrei tu sa fie ... oricum esti depasit bine prietene.

Si nu mi se pare ca am scris undeva ca as dori servicii ieftine pentru toata lumea, din contra ... as dori calitate buna si minciuna mai putina pentru toata lumea indiferent de preturi.

Dar tu ai fost singurul de aici care ai inteles ce ai vrut tu. Mai analizeaza ...

FlashMagnuM is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 19:44   #167 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

oby_one, noi vrem si servicii, si calitate. eu am acelasi abonament connex de aproape 7 ani, dar vreau sa trec pe orange, pentru ca acest connex nu mai ma ajuta cu nimic. da bonus doar celor care se aboneaza acum, eu cu 7 ani, tot 30 de min. gratuite am. ar trebui sa fie ceva de fidelitate... oricum daca ar apare abonamentul cent 500 ar fi ok, dar tot la orange m-as duce.

LS is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 20:55   #168 (permalink)
Registered User

si io sunt in aceasi situatie cu liquidsky.am d aproape 6 ani acelasi abonament si singurul bonus sunt cele 30min gratuite.iar cine isi face un abonament acum la connex beneficiaza d o multime d oferte/promotii...p semne k astia isi pun mai mult baza p adunarea d clienti noi,decat p pastrarea celor vechi.iar punctele connex mi s par o gluma...d exemplu am strans 3000 d puncte si nici makr un tel decent nu pot sa-mi iau cu ele.dak n-as avea majoritatea prietenilor p cnx,m-as fi trecut dmult p orange...

Old 19-11-2004, 00:50   #169 (permalink)

punctele thank you de la orange rulz

Old 19-11-2004, 08:48   #170 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

de ce,care-i diferenta cu punctele astea dintre cele doua?ca tot acolo duc amandoua...in fine....
Orange precum Connex sunt la ora actuala o necesitate pentru majoritatea dintre noi,daca nu(cel putin in curand) pt toata lumea...calitate ofera amandoi operatorii la ora actuala,eu simt mult imbunatatita reteaua connex in ultima vreme orice ati zice majoritatea dintre voi....cat priveste partea de fidelizare,chiar ca e o problema pt connex si nu ii inteleg politica asta "redusa"
Desi imi aduc aminte cand mai aveam un abonament de orange d-ala de 4$ ,facusem peste 2 ani pe el si ceva si tot 15 minute nationale aveam....deci nu se mai putea creste..in fine e un exemplu cam aiurea,poate dar asta mi-l aduc eu aminte s-ar putea sa stea altfel lucrurile...

Merlin is online now    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 22:21   #171 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Quote:
Originally Posted by Merlinboy
eu simt mult imbunatatita reteaua connex in ultima vreme

eu nu simt asa de mult imbunatatita reteaua Connex... foarte des mi se intampla in weekend sa imi apara Network Busy cand vreau sa initiez un apel... este chiar deranjant... asa ceva nu ar trebui sa se intample (la Orange nu am auzit pe nimeni sa se planga de retea ocupata)...

jijea is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 22:27   #172 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

pt ca la orange nu au existat niciodata abonament doar de w/end de genul CENT,acolo exista tot timpul si oricum nr minutelor este mult mai mic incat sa suni ca disperatul in w/end....si da,de ce sa nu recunosc in w/end mi se mai intampla sa mai sune cateodata busy,dar mai formez o data si se rezolva....nu trebuie sa fim chiar carcotasi
Acum sa nu credeti insa ca iau apararea Connexului ca ce retea buna si ce baieti buni sunt ei(am fost impresionat insa de relatiile cu clienti ale lor)....dar la ora actuala simt ca s-au adus si aici multe imbunatatiri retelei si trebuie sa recunoastem cu totii acest lucru(cei care folosesc connex bineinteles)

Merlin is online now    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 22:45   #173 (permalink)

diferenta este ca orange a venit prima cu ideea
si ca daca folosesti punctele orange mai intai capeti reducere la telefoane si apoi folosesti punctele

Old 19-11-2004, 22:52   #174 (permalink)
Registered User

oricum ar face ori orange-ul ori connex-ul tot ei au d castigat...numai k unora li s par mari oferte astea...k si cum cele 2 firme d telefonie ar lucra pt noi,nu k sa isi mareask ele profitu'
io zic (poate gresesc) k faza cu minutele,cu promotii,cu tel mai ieftine e k si cum io am niste tel d vanzare (si sunt si singurul vanzator d mobile din zona),kre valoreaza 100$,si il dau la 200$.ceva lume o sa ia d la mine k is singuru'.p urma il pun la 150$ si o sa ia toti si o sa zica: c oferte are asta,c ieftine sunt...
d fapt toate promotiile astea cre' k sunt in realiatate preturile la kre ar trebui vandute tot timpul telefoanele,nu doar cu anumite ocazii (sarbatori,la un anumit nr d pcte,etc..)

Last edited by bennyben; 19-11-2004 at 23:05..

Old 20-11-2004, 13:41   #175 (permalink)
Registered User

lexus's Avatar

ofertele orange pentru persoane fizice sunt beton (sau mai beton decat la connex) dar cred ca nu asta e punctul forte al orange-ului. connex cred ca sta mult mai bine la nr de utilizatori pers. fizice. insa orange are multi clienti persoane juridice.ofertele pentru acestia sunt mult mai bune decat ale connex-ului si cred ca cel putin 70-80% din firme au abonamente la orange.si de aici apare si diferenta la nr. de abonati ( o firma, cat de mica ar fii , are cel putin doua trei abonamente sau unul shared minutes...ca sa nu mai vb de firmele mari...).

lexus is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2004, 16:07   #176 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally Posted by lexus
cred ca cel putin 70-80% din firme au abonamente la orange.si de aici apare si diferenta la nr. de abonati

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2004, 16:28   #177 (permalink)
Registered User

Hmmm, eu urmeaza sa-mi iau din nou abonament, am avut pe Orange, da am renuntat la el pt cei mai multi prieteni sunt pe Connex, si minutele alea 180 ramaneau nefolosite de luni bune.

Si la abonamentele de acuma, nu mai e chiar acelasi lucru, sunt aprox egale, la orange ai 180 de minute, dar ca sa vb si in timpu saptamanii cu ele te costa 7$ optiunea, plus 4 ab de baza, 11, si mi se pare un pic cam mult.
La connex dc iau optiunea ore favorite la ab de 7$ pot sa vb decat 50 de m e drept, dar pot sa vb dupa 5 cu ORICE retea, si daca imi iau la connex imi scot ab cu 5 dolari, ca sunt student. Ce-i drept, la orange ai 3 nr fav, da nu prea am pe cine sa pun pe nr alea, si asa ca amanunt, la connex pe fix te costa 14c, la orange e 22, si 14 dc mai dai 1$ pe luna pt o optiune.

tvlad is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2004, 03:42   #178 (permalink)
Registered User

ce parere aveti de telefoanele de la oferta orange?

ce parere aveti de telefoanele de la oferta orange?
ce telefon ati recomada in jurul sumei de 5 mil ?
ceva mai detaliat daca se poate!

claudiutcm is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2004, 12:14   #179 (permalink)
Registered User

djxme200's Avatar

tvlad e bine ca ai reusit sa iti dai seama ce e mai avantajos pentru tine, dar ai grija ca dupa ce termini facultatea bye bye campus si cei 3c/sms

djxme200 is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2004, 14:25   #180 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

fara dubii, Ericsson T630...este cel mai bun din oferta Orange, poate egalat doar de Philips 859, ala ultimul, la 189$, cu clapeta, care are un standby mai mare si e mai nou ca model....depinde ce-ti place, dar t630 este clar cea mai buna oferta la banii astia...

Reddog is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules