![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am auzit azi de el si la prima vedere am zis COOL sunt curios care vor fi tarifele, oferata de servicii pare interesanta si mai eles internet oriented. Citez dintr-u text al lor: "Zapp Mobile, cel mai nou operator de telefonie mobila din Romania, va fi: Prima retea din noua generatie de telecomunicatii mobile din Europa Prima retea digitala implementata în banda de 450 MHz Cea mai mare investitie americana din România pâna la aceasta data Reteaua de telefonie mobila cu cea mai mare rata de transfer din Europa Utilizand reteaua cdma2000, Zapp Mobile nu numai ca-ti da acces instantaneu la Internet, dar va plasa Romania in elita industriei europene de telecomunicatii. Datorita acestei tehnologii suntem in masura sa-ti oferim o gama variata de servicii integrate de comunicatii. Toate pachetele noastre, fie ca ele sunt de uz ocazional sau profesional, vor beneficia de acces Internet, cont de e-mail si informatii actualizate pe portalul Zapp Mobile. Toate serviciile oferite de acesta din urma te vor tine la current cu tot ceea ce se intampla in lume; vei avea ultimele stiri la indemana … deopotriva pe telefonul mobil si pe PC. Toate telefoanele mobile Zapp au din constructie incorporate un browser Microsoft Mobile Explorer 3.0 si un modem de mare viteza. Astfel, vei avea acces la Internet oricand si oriunde te-ai afla. Cu 153kbps, Zapp iti ofera cel mai rapid transfer de date mobil disponibil la aceasta ora in Romania. Mai mult decat atat, nu va trebui sa platesti pentru timpul petrecut pe Internet, ci doar pentru cantitatea de informatie transferata" so anyone details?? adica de tipuri de telefoane vor fii sau ma rog cum vi se pare voua chestia asta. Aa si niste detalii techice daca va pricepeti sunt curios sa vad cam ce o sa fie....... lansarea oficiala e pe 7 dec deci mai e. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce ai spus tu scrie si aici: http://www.zapp.ro/offer/ aici gasesti despre tehnologie: http://www.zapp.ro/cdma/ aici e acoperirea: http://www.zapp.ro/coverage/ deja plictisesc ..... TOATE SE GASESC LA : www.zapp.ro Telemobil astazi La inceputul lui decembrie 2001, Telemobil va lansa serviciul Zapp Mobile care foloseste tehnologia cdma2000. Acest proiect estimat la 350 milioane USD va aduce urmatoarea generatie de servicii de tehnologie mobila in Romania. Zapp Mobile promite: Transmisii date la 153 kbps Servicii voce de calitate superioara Internet mobil Recunosterea paginilor de web in format HTML Acces Web Solutii dedicate pentru companii In prima faza a lansarii (decembrie 2001), serviciul Zapp Mobile va acoperi peste 30 de orase mari si mici din Romania pe langa un numar mare de comune si sate si drumuri nationale ale tarii. Dezvoltarea retelei va continua intr-un ritm rapid pentru a ajunge la inceputul anului 2003 la o acoperire de 95% a populatiei. Compania Telemobil doreste sa participe activ la dezvoltarea economica Romaniei in special a serviciilor de telecomunicatii din tara. Pe langa furnizarea unor conditii de lucru deosebite si instruirea a mai mult de 500 de angajati, compania este dedicata Guvernului Roman nu numai prin furnizarea unor servicii voce de calitate, dar si prin transferul de date si accesul la Internet posibile din oricare orasel si sat din Romania. Compania Telemobil va avea un rol hotarator in dezvoltarea afacerilor si comertului din tara oferind solutii care vor permite comertul mobil sau transferurile bancare prin intermediul telefonului mobil. Toate acestea vor fi posibile datorita telefoanelor mobile cu modemuri incorporate de mare vitaza ce vor opera trasferuri de date la 153 kbps. Cu ajutorul unei echipe profesioniste si bine pregatite, Telemobil isi propune sa devina un centru de excelenta, un model exemplar pentru modul in care sunt trati clientii.
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
offtopic Ba da voi suntetzi inteligentzi bah, io nu intzeleg shit din ce ati scris pe aici... Damn, i need flash de creier...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Eu stiam ca ZAPP este operator Australian si nu american cum ati spus mai sus... deh' da voi stiti oricum mai bine! Question... stiu ca pe aici sunt oameni de la connex si dialog... asa ca vreau sa stiu ce pregatesc ei in contrapartida? Se aude ca dialog (orange) va introduce ceva de gen X-Net din ??.01.2001. Este adevarat? Iar CoNNeX va introduce numar 080.... pentru X-Net Gold. Regards, LR | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu stiu preturi pentru reteaua lor dar pot sa va spun ca terminalele sunt la fel de lite ca si cele GSM, antena este doar mai mare. Hyundai HGC 610e - 82grame Kyocera QCP 3035 Samsung SCH N105 Samsung SCH M105 MP3 Si tot asa, oricum probabil ca operatorul Zapp va veni terminalele agreate de ei pentru inceput, parca niste Nokia, pacat, da asta e. Greets, Speedo | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Profit si eu de prezenta unor cunoscutori pe server si intreb...la calitatea vocii e vreo diferenta intre reteaua celor de la Zapp la 450mhz fata de una GSM,sa zicem,de 900mhz??E mai proasta sau mai buna??
__________________ "Bunatatea... singurul semn al superioritatii pe care-l recunosc" Ludwig van Beethoven | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Calitatea vocii cred ca este la fel , considerand ca si in celelate benzi de fregventa (adica 900 si 1800) este buna (unde si semnalul este bun, desigur).Si in plus securitatea convorbirilor este (teoretic cel putin) asigurata.Este si asta un avantaj, nu-i asa? Veni-ti totusi cu niste preturi , plss !!! Nu se poate sa nu fi auzit nimeni nimic | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Are cineva care e cu mine in retea ( lucreaza la ZAPP - serviciu tehnic ) acum am inteles ca pun la punct partea de internet ... care merge foarte bine - a sherat conexiune in retea .. am facut download cu 11,5 k // s oricum pe fix se aude cam cu ecou .. iar pe mobil se aude perfect. Daca o sa aiba preturi mai mici ca la connez si-au cistigat un client in mine
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mai ieftin ca la Connex sigur n-o sa fie, intrebarea e daca vor avea preturi cu indeajuns de putin mai mari incat sa merite. In vara am participat la un.. market test? la sediul FX. La telefon m-a aburit ca e vorba despre 'o discutie despre un nou sistem de implementare a Internetului cu telefonia mobila', dar a fost mai degraba un test psihologic: ne-a aratat niste imagini si cuvinte mai mult sau mai putin in legatura cu net-ul si 'mobilitatea' si ne-a intrebat ce ne sugereaza. Ca la nebuni. Asa-zisa discutie nu a avut loc, iar noi am ramas in ceata - n-am aflat nimic despre acest nou sistem 'revolutionar'. Baietii ne-au inchis gura cu un 'cadou' ce a constat intr-o mapa si un pix (vorbesc serios), iar eu stau acum si ma-ntreb daca o fi avut vreo legatura cu Zapp. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |