Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-11-2001, 19:19   #1 (permalink)
Registered User

Pepsi's Avatar

Post ZAPP - discutii generale

Am auzit azi de el si la prima vedere am zis COOL
sunt curios care vor fi tarifele, oferata de servicii pare interesanta si mai eles internet oriented. Citez dintr-u text al lor:

"Zapp Mobile, cel mai nou operator de telefonie mobila din Romania, va fi:
Prima retea din noua generatie de telecomunicatii mobile din Europa
Prima retea digitala implementata în banda de 450 MHz
Cea mai mare investitie americana din România pâna la aceasta data
Reteaua de telefonie mobila cu cea mai mare rata de transfer din Europa

Utilizand reteaua cdma2000, Zapp Mobile nu numai ca-ti da acces instantaneu la Internet, dar va plasa Romania in elita industriei europene de telecomunicatii. Datorita acestei tehnologii suntem in masura sa-ti oferim o gama variata de servicii integrate de comunicatii.

Toate pachetele noastre, fie ca ele sunt de uz ocazional sau profesional, vor beneficia de acces Internet, cont de e-mail si informatii actualizate pe portalul Zapp Mobile. Toate serviciile oferite de acesta din urma te vor tine la current cu tot ceea ce se intampla in lume; vei avea ultimele stiri la indemana … deopotriva pe telefonul mobil si pe PC.

Toate telefoanele mobile Zapp au din constructie incorporate un browser Microsoft Mobile Explorer 3.0 si un modem de mare viteza. Astfel, vei avea acces la Internet oricand si oriunde te-ai afla. Cu 153kbps, Zapp iti ofera cel mai rapid transfer de date mobil disponibil la aceasta ora in Romania. Mai mult decat atat, nu va trebui sa platesti pentru timpul petrecut pe Internet, ci doar pentru cantitatea de informatie transferata"

so anyone details?? adica de tipuri de telefoane vor fii sau ma rog cum vi se pare voua chestia asta. Aa si niste detalii techice daca va pricepeti
sunt curios sa vad cam ce o sa fie....... lansarea oficiala e pe 7 dec deci mai e.

Pepsi is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2001, 09:33   #2 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Exclamation

Ce ai spus tu scrie si aici:
http://www.zapp.ro/offer/
aici gasesti despre tehnologie:
http://www.zapp.ro/cdma/
aici e acoperirea:
http://www.zapp.ro/coverage/
deja plictisesc .....
TOATE SE GASESC LA :
www.zapp.ro

Telemobil astazi

La inceputul lui decembrie 2001, Telemobil va lansa serviciul Zapp Mobile care foloseste tehnologia cdma2000. Acest proiect estimat la 350 milioane USD va aduce urmatoarea generatie de servicii de tehnologie mobila in Romania. Zapp Mobile promite:

Transmisii date la 153 kbps
Servicii voce de calitate superioara
Internet mobil
Recunosterea paginilor de web in format HTML
Acces Web
Solutii dedicate pentru companii

In prima faza a lansarii (decembrie 2001), serviciul Zapp Mobile va acoperi peste 30 de orase mari si mici din Romania pe langa un numar mare de comune si sate si drumuri nationale ale tarii. Dezvoltarea retelei va continua intr-un ritm rapid pentru a ajunge la inceputul anului 2003 la o acoperire de 95% a populatiei.

Compania Telemobil doreste sa participe activ la dezvoltarea economica Romaniei in special a serviciilor de telecomunicatii din tara. Pe langa furnizarea unor conditii de lucru deosebite si instruirea a mai mult de 500 de angajati, compania este dedicata Guvernului Roman nu numai prin furnizarea unor servicii voce de calitate, dar si prin transferul de date si accesul la Internet posibile din oricare orasel si sat din Romania.

Compania Telemobil va avea un rol hotarator in dezvoltarea afacerilor si comertului din tara oferind solutii care vor permite comertul mobil sau transferurile bancare prin intermediul telefonului mobil. Toate acestea vor fi posibile datorita telefoanelor mobile cu modemuri incorporate de mare vitaza ce vor opera trasferuri de date la 153 kbps.

Cu ajutorul unei echipe profesioniste si bine pregatite, Telemobil isi propune sa devina un centru de excelenta, un model exemplar pentru modul in care sunt trati clientii.

ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2001, 22:04   #3 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Ai idee cam la ce preturi intentioneaza sa vanda compania Telemobil terminalele compatibile cu banda de fregventa 450 Mhz.? E logic sa fie relativ scumpe tinand cont ca au modem incorporat , MS internet Explorer 3 de asemenea etc. Totusi...

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2001, 05:10   #4 (permalink)
Leg is in town

Pantera's Avatar

offtopic

Ba da voi suntetzi inteligentzi bah, io nu intzeleg shit din ce ati scris pe aici... Damn, i need flash de creier...

Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII

Pantera is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2001, 12:13   #5 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Dute la Protectia Consumatorului sau poate la "Protejarea Consumatorului"

Old 25-11-2001, 22:44   #6 (permalink)
Registered User

Peter's Avatar

Si cam ce telefoane merg pe reteaua asta?

Peter is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2001, 22:57   #7 (permalink)
ovi
Registered User

ovi's Avatar

pai parca erau compatibile cu reteaua CDMA nokia 5170i,5180i, 5185i, 3280 si 3285.

ovi is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2001, 22:59   #8 (permalink)
LR
Registered User

Eu stiam ca ZAPP este operator Australian si nu american cum ati spus mai sus... deh' da voi stiti oricum mai bine!
Question... stiu ca pe aici sunt oameni de la connex si dialog... asa ca vreau sa stiu ce pregatesc ei in contrapartida? Se aude ca dialog (orange) va introduce ceva de gen X-Net din ??.01.2001. Este adevarat? Iar CoNNeX va introduce numar 080.... pentru X-Net Gold.

Regards,
LR

LR is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2001, 00:22   #9 (permalink)
Registered User

Para's Avatar

Io am un amic care deja se gândeste sa-si mute la vara sediul firmei in Vama Veche. Ca e dealer Zapp si are demo-card, si la 153 de k/s poate sa-si desfasoare activitatea de pe laptop, pe plaje

Para is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2001, 13:06   #10 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Yo am auzit ca astia sunt aia de la suntel cu finantare americana .Oricum daca o sa o ia si astia pe urma cosmoromului...nasol de tot .

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2001, 21:15   #11 (permalink)
Registered User

DrPara's Avatar

yup..098 suntel all the way.. ma intreb ce-or aduce in plus ?
si cum or sa ma faca sa trec la ei,eu zic ca reteau connex e destul de mare iar tarifele "in retea" sunt bunicele ...mai ales in weekend )

DrPara is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2001, 04:07   #12 (permalink)
ovi
Registered User

ovi's Avatar

Ba, da vad ca nimeni nu stie mai nimic, decat ceea ce e pe site sau cominicate oficiale!! Mai sa fie... Asa de secretosi....

ovi is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2001, 09:49   #13 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Nu stiu preturi pentru reteaua lor dar pot sa va spun ca terminalele sunt la fel de lite ca si cele GSM, antena este doar mai mare.

Hyundai HGC 610e - 82grame
Kyocera QCP 3035
Samsung SCH N105
Samsung SCH M105 MP3

Si tot asa, oricum probabil ca operatorul Zapp va veni terminalele agreate de ei pentru inceput, parca niste Nokia, pacat, da asta e.

Greets,
Speedo

Speedo is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2001, 17:41   #14 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

yeahhhh

Kyocera Rulez!

Old 27-11-2001, 22:20   #15 (permalink)
Registered User

Profit si eu de prezenta unor cunoscutori pe server si intreb...la calitatea vocii e vreo diferenta intre reteaua celor de la Zapp la 450mhz fata de una GSM,sa zicem,de 900mhz??E mai proasta sau mai buna??

slick is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2001, 22:40   #16 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Unul din terminale va fi un Hyundai. M-am jucat cu el, am vazut serviciul Really nice!

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2001, 22:49   #17 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Calitatea vocii cred ca este la fel , considerand ca si in celelate benzi de fregventa (adica 900 si 1800) este buna (unde si semnalul este bun, desigur).Si in plus securitatea convorbirilor este (teoretic cel putin) asigurata.Este si asta un avantaj, nu-i asa?

Veni-ti totusi cu niste preturi , plss !!! Nu se poate sa nu fi auzit nimeni nimic

Old 28-11-2001, 16:36   #18 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

Phone: Iphone 3G - 16 GB
Are cineva care e cu mine in retea ( lucreaza la ZAPP - serviciu tehnic ) acum am inteles ca pun la punct partea de internet ... care merge foarte bine - a sherat conexiune in retea .. am facut download cu 11,5 k // s oricum pe fix se aude cam cu ecou .. iar pe mobil se aude perfect. Daca o sa aiba preturi mai mici ca la connez si-au cistigat un client in mine

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2001, 16:56   #19 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Inseamna ca trebuie sa mai lucreze la partea de echo cancelation.

Problema asta o au si cei de la Connex pe unele BTS-uri, de Dialog nu mai spun.

Chestia asta cu echo cancelation e arta, pe cuvant, pare simpla, dar... vedeti si voi.

Greets,
Speedo

Speedo is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2001, 00:18   #20 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

Wink

Mai ieftin ca la Connex sigur n-o sa fie, intrebarea e daca vor avea preturi cu indeajuns de putin mai mari incat sa merite.

In vara am participat la un.. market test? la sediul FX. La telefon m-a aburit ca e vorba despre 'o discutie despre un nou sistem de implementare a Internetului cu telefonia mobila', dar a fost mai degraba un test psihologic: ne-a aratat niste imagini si cuvinte mai mult sau mai putin in legatura cu net-ul si 'mobilitatea' si ne-a intrebat ce ne sugereaza. Ca la nebuni.

Asa-zisa discutie nu a avut loc, iar noi am ramas in ceata - n-am aflat nimic despre acest nou sistem 'revolutionar'. Baietii ne-au inchis gura cu un 'cadou' ce a constat intr-o mapa si un pix (vorbesc serios), iar eu stau acum si ma-ntreb daca o fi avut vreo legatura cu Zapp.

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules