Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-02-2002, 16:38   #241 (permalink)
Registered User

Dupa cum ziceam cu multe, multe posturi in urma: nu exista om sanatos in afara angajatilor Zapp care sa aprecieze reclamele la Zapp. Sunt facute parca in bataie de joc, in graba si sunt in dezacord cu ideea de Zapp. Eu prin Zapp inteleg dinamism, mobilitate, modernitate si reclamele imi arata niste autisti cu mutre de tembeli si oligofreni care se tot mira de ce li se intimpla. Inca o data baieti: schimbati agentia pina nu se alege suntelul de voi.

whitecat is online now    Reply With Quote
Old 24-02-2002, 22:48   #242 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

faza cu "autisti" e superba Poate un link la filmul ala cu cyborgii umani(pe care nu l-am vazut) ar fi super... asa arata si aia doi roboti in cautarea iubirii.

si ce aveti cu oamenii? trebuie sa recunoastem ca nu s-a ocupat nimeni de autisti si nici de nevoia lor de comunicare...

[edit] mda, ora tarzie aberatii mari... poza de care aminteam e la http://www.newscientist.com/hottopics/ai/

totusi ideea nu se aplica decat la vechile reclame, nu si la cele noi care se axeaza palavrageala pe banii celor care te suna.
tre sa recunosc ca e prima chestie care prinde la popor din tot ce au facut/zis pana acum.

Last edited by tudor; 25-02-2002 at 02:40..

tudor is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2002, 02:17   #243 (permalink)
Registered User

Lightbulb Parerea mea...

Am citit cu mare atentie tot ce e scris mai sus si ma mira totusi atitudinea unor domni care lucreaza la Zapp si considera ca si acest forum este proprietatea companiei. Constat un "razboi" verbal intre Brigada si Oby One si restul (destui la numar). Apreciez totusi atitudinea lui Oby One care chiar daca a fost ceva mai acida la inceput pare destul de rational, sincer, maleabil si deschis unor pareri diferite de ale sale.
Nu am nimic nici cu Brigada, insa constat ca el se cam rafuieste cu toti (probabil ca in curand o sa sara si la mine). Stimate domn, nu cred ca faci un serviciu companiei la care lucrezi. Te identifici prea mult cu aceasta. Nu cred ca contesta nimeni ca esti o persoana bine pregatita in domeniu.
Nu toti au cunostintele tale si probabil de aceea si isi expun parerile aici. De ce nu accepti si parerile altora. Fiecare isi pune fel de fel de intrebari in legatura cu noul serviciu, poate din curiozitate sau poate din dorinta de a afla mai multe despre Zapp. Ce remarc este ca cei mai inversunati adversari ai tai in acest topic au urat succes companiei, ei fiind iritati mai mult de atitudinea ta decat de celelalte probleme. Daca unele intrebari sunt pentru tine(dupa cum te-ai exprimat mai sus) penibile si stupide nu raspunde. Nu cred ca esti obligat sa faci asta.
Felicitari colegilor tai de la Personal care au reusit sa va " indoctrineze" in asa fel. Se pare ca munca lor este extrem de eficienta.
Sper sa nu fie cu suparare si sa accepti si sa respecti PAREREA MEA.

===CXXC===

Cxxc is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2002, 15:51   #244 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Apreciez mult parerea lui Cxxc
Sun azi la Data suport
Imi prezint problema spre reolvare si cer raspunsul in mail
Nici nu apuc bine sa zic oby ca si aud ..
AA tu esti Oby One ala de pe forum
Se pare ca multa lume citeste threadul asta si de la zapp si de la Connex

whitecat imi pare rau ca nu ai inteles reclamele
insa ultimile reclame au fost atat de clare de tre sa fi moron sa nu le intelegi
Este vorbarie extrem de clara , nu exista nici cel mai mic semn de intrebare in reclama totul este expus in cea mai simpla si eficienta maniera ....

tudor
Quote:
Eu nu vreau sa cred ca e un mega bit... asta inseamna 0.82 secund
Nu vad logica acestei conversii
Tarifarea la date se face nu dupa timp ci dupa numarul de Mb transferati
Ce ai facut tu aici este ori fara logica ori cu rea intentie

Quote:
Am introdus www.computergames.ro au urmat 3 minute de asteptar
Pagina forumului este extreeem de mare
Si da se pare ca depaseste capacitatea telefonului ...
Dupa 2 pagini i se umpre memoria si nu mai vrea ....
Poate in urmatoarele versiuni

Sradu
Quote:
veniti cu oferta aia mizerabila la traficul de date.
In caz ca nu ai obs au fost ieftinite tarifele de date
Daca in partea de voce e iefitn nu a zis nimeni ca trebuie sa fie asa si in partea de date ... este un lux care se plateste
Fi tu sigur ca ff multa lume isi permite
Mai vin persoane sa le configurez telefonul si au trafic peste 100-200 de mb
Cel mai mult m-au amuzat niste arabi care au venit suparati foc ca telefonul nu stie caractere arabe imi venea sa ii strang de gat

Quote:
Sint putin bulversat. Cum e pina la urma 1Mb gratuit sau 1MB gratuit O fi acelasi lucru? Pe mine m-au invatat baietii de pe forum ca nu prea e tot una... ma rog asta-i un stil de a face afaceri...smecheria...
DEci nu este acelasi lucru , cum prea bine o sti
Clientul cand vine aici si isi face abonament trece si prin mana mea , unde eu ii explic exact despre ce este vorba si nu il las sa plece cu neclaritati ....
Nu este nici o smecherie ... nimica ascuns
Si te rog frumos sa imi arati si mie firma care nu isi afiseaza datele in milioane de bytes doar ptr ca e un numar mai mare si ca atrage clientul
Ex
Oferim modem de 56 000
dar transferul e de 7 k maxim
deci e ceva normal ...
Alta analogie este prezentarea pretului graznic de mic Fara TVA si cand te duci si vrei sa cumperi vezi ca @$!@$#e cu nu stiu cat in plus

Deci concluzia e ca nimeni nu va renunta la nimica caci daca va semna acel contract va sti sigur despre ce e vorba

Eu sincer cred ca esti prea dur ptr prea putin
Oricum vad ca nivelul de comunicare din modul text e prea mic
Hai te rog pe la mine saptamana asta si vb live daca vrei
Iti fac demonstratii & stuff si e altceva cand iti explic face to face
Da mail daca esti interesat

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2002, 19:33   #245 (permalink)
Registered User

Oby One, nu e nimic ascuns si esoteric in reclamele alea. Fii linistit ca le-am inteles, problema e ca sunt proaste. Iar ultimul spot este foarte greu de inteles, trebuie sa fi filosof sau superinteligent ca Oby One ca sa-l intelegi. Dar stiti care e problema acelui spot? Seamana cu o reclama la detergenti: se chinuie unul sa ne convinga de niste chestii de parca ar fi un inalbitor si nu un telefon mobil. Dar, numai bine. Si sa nu uit: din primul moment am fost si eu tentat de un abonament zapp dar mai astept. Chestia e ca hotarirea mea nu e influentata in nici un fel de reclama. Nu dau eu banii dupa cum sunt reclamele. Sau poate nu-mi dau eu seama?

whitecat is online now    Reply With Quote
Old 26-02-2002, 01:18   #246 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

Logica acestor calcule ale mele(cu secundele gratuite pe luna) este ca orice om cu putina minte isi face niste calcule inainte sa-si cumpere ceva, indiferent de reclame, lungimea picioarelor vanzatoarei sau inteligentza ei subtila.

Un om normal se gandeste cam cat o sa plateasca pentru cat consuma. Daca ajunge la concluzia ca in cateva minute de navigat ajunge la niste sume mai mari decat isi poate permite... hai sa facem niste calcule:

10$ abonamentul
1MB/8=128kbytes.

deci pentru 377.000 pe luna poate sa vada cateva pagini de pe forum pe luna(asta pe laptop, la hotel, ca de pe tel nu mere).

bun, sa zicem ca omul mai isi verifica un mail la yahoo ca nu-i place user@zapp.ro

o pagina medie la yahoo e cam 64-100 kbytes ... bun
o data pe zi, verificand si citind 2mailuri plus un raspuns vine
1pag autentif+1home page+1inbox+2mailuri noi+1raspuns~600kbytes*30=1800kbytes.

deci vine cam inca 4$ pentru un navigat mai mult decat moderat si rar.
mai vorbeste si omul 15 minute... in afara retelei evident...
4.5$

Concluzia e ca dai mai mult de 20$ vorbind 15 amarate de minute peste cele 30, navigand mai mult decat decent(pe laptopul personal deh)... asta in bani romanesti vine 755000.

Inca nu v-ati abonat?

buun, deci eu cu banii astia vorbesc peste 200 de min, ce-i drept, seara si in retea. Mai am si abonament gratuit la serviciul(din ce in ce mai prost) xnet, de pe care imi exprim nedumerirea:

Care parte a ofertei dumneavoastra vi se pare atat de senzationala?!?

Cea de voce? pai e scumpa
Cea de date? pai e groaznic de scumpa fatza de dial-up

Care?

Si sa nu cumva sa-mi ziceti de cei 3 centi ca trebuie sa primesti 333 de minute de convorbiri ca sa-ti scoti abonamentul... de pe o cartela connex le primesti telefoanele pe gratis

PS era sa uit, mi se pare nesimtire ca in dictionarul de la Zapp.ro nu apar MB, kB, Mb,kb... mi se pare prostire intentzionata a auditoriului. Nici macar dupa ce m-am uitat foarte atent nu sunt convins ca pretzul dupa depasirea Mega Bitului este de 2$ pe Mega Byte... sunteti niste @#@# in privinta asta.

Last edited by tudor; 26-02-2002 at 01:43..

Old 26-02-2002, 11:46   #247 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

este vorba de un MB deci un mega BYTE
toata socoteala ta cade

in partea de voce te contrazic ceva mai tarziu

Old 26-02-2002, 12:29   #248 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

lol Oby

Te rog nu te pripi cu concluziile, in calculele acelea nu am mentionat amanuntul nesemnificativ ca o pagina de forum este 200kbytes sau chiar mai rau... deci 1MegaByte = 5pagini de forum

asa ca... te rog... si megabitul gratuit a devenit peste noapte mega byte?!? Ca la site pe Zapp la pagina cu oferta apare o chestie mai mult decat ciudata:

lunar 1 MB gratuit, pentru toti abonatii sai;
o noua unitate de tarifare pentru date - 1kB;
un nou sistem de tarifare pentru serviciile de date; aceasta inseamna ca traficul de date care depaseste 1 MB (acordat gratuit) va fi tarifat in functie de cantitatea totala de MB transerati intr-o luna;

Tarife date:

Trafic Aditional 0-5 Mb 0-10 Mb 0-100 Mb 0-500 Mb >500 Mb
Tarif/1 Mb 2 USD 1,5 USD 1 USD 0,7 USD 0,5 USD

deci: 1MB gratuit si 2USD pe 1Mb dupa depasire...

Aici nu ai cum sa-mi demonstrezi ca preturile nu sunt enorme, mentionez(asta in cazul in care nu mi-ai citit postul anterior) ca eu am facut calculele pentru 1MB gratuit si 2$ pe 1Mb ca altfel era mult mai grava treaba.

intrebare tehnica:

Ce standarde suporta telefonul? wml, html, ce?
cum se face conversia html-wml daca e cazul?

Old 26-02-2002, 13:05   #249 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Quote:
Originally posted by tudor

10$ abonamentul

mai vorbeste si omul 15 minute... in afara retelei evident...
4.5$

buun, deci eu cu banii astia vorbesc peste 200 de min, ce-i drept, seara si in retea. Mai am si abonament gratuit la serviciul(din ce in ce mai prost) xnet, de pe care imi exprim nedumerirea:

Care parte a ofertei dumneavoastra vi se pare atat de senzationala?!?

Cea de voce? pai e scumpa
Cea de date? pai e groaznic de scumpa fatza de dial-up

Care?

Si sa nu cumva sa-mi ziceti de cei 3 centi ca trebuie sa primesti 333 de minute de convorbiri ca sa-ti scoti abonamentul... de pe o cartela connex le primesti telefoanele pe gratis

PS era sa uit, mi se pare nesimtire ca in dictionarul de la Zapp.ro nu apar MB, kB, Mb,kb... mi se pare prostire intentzionata a auditoriului. Nici macar dupa ce m-am uitat foarte atent nu sunt convins ca pretzul dupa depasirea Mega Bitului este de 2$ pe Mega Byte... sunteti niste @#@# in privinta asta.
buun
deci sa incepem pe puncte

luam abonamentul de 10 $
zapp 10$ -30 de minute in orice retea , indiferent de ora
Dialog 12 $ - 0 ZERO minute
connex 9 $ - 0 minute in primul an si in restul minutele sunt DOAR in retea , witch is sucks

Ok dupa cum vezi zapp ofera pretul cel mai mic in conditiile cele mai avantajoase

tu zici ca vb 200 de minute
pai de ce esti nedrept si calculezi cu abonametnul z30 care are numai 30 de minute incluse
de ce nu esti cinstit si faci calculul cu un abonament serios gen z175 cu 175 minute

Iti zic eu ca oricum faci tu calculul in orice fel si cu orice operator noi o sa iesim mai iefitin
Asta iti zic ca in spatele meu se afla o fata care a lucrat la Dialog si a facut aceste calcule

Oricum in partea de date nu am zis nicaieri in acest thread ca suntem ieftini ...
Dar am dat dovada de intelegere si am ieftinit gros si tarifele de date
Nu am ajuns inca la un nievel apropiat de ce existent insa ...
Oricum dute si tu pe la firme si intreaba cate sute de dolari platesc ei ptr cativa k garantati si dupa ce o sa iti faci cruce o sa zici ... vaii dar parca e cam ieftin la voi ( bineintels asta lanivel de firma )

Quote:
Nici macar dupa ce m-am uitat foarte atent nu sunt convins ca pretzul dupa depasirea Mega Bitului este de 2$ pe Mega Byte... sunteti niste @#@# in privinta asta.
Ia incearca sa te mai uit odata si de data asta MAI atent ...

Old 26-02-2002, 13:45   #250 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Quote:

Aici nu ai cum sa-mi demonstrezi ca preturile nu sunt enorme, mentionez(asta in cazul in care nu mi-ai citit postul anterior) ca eu am facut calculele pentru 1MB gratuit si 2$ pe 1Mb ca altfel era mult mai grava treaba.

de ce continui sa folosesti Mbit cu b mic ??? cand ti am spus ca se vorbeste cinstit in BYtes ....
si de ce esti impartial si zici
Quote:
Cand nu este asa
este 2$ per mega doar in intervalul 1-5 si preturile scad .
Ok ok dar dupa cum am mai zis nu incercam sa te conving ca partea de date este ieftina
Sunt convins ca si tu dai 40.000 pe o apa plata cand te duci in discoteca ceva ...
desi ea costa 5000 oriunde
Este vorba de un lux care numai un anumit gen de peroane si l permit ...

Old 26-02-2002, 14:13   #251 (permalink)
Registered User

Iata ca Oby a preluat stindardul luptei de la Brigada si duce Zapp-ul pe noi culmi pe acest forum. Intre timp threadul a fost promovat pe noi culmi de admni iar lupta se duce din greu pe tarimul matematicii...
Inca putin si cavalerul Jedi va lovi decisiv si zeci de forumisti vor navali spre magazinele Zapp, planul de vinzari atingind paroxismul, inregistridu-se depasiri uriase la toti indicatorii. Inca putin zi reteaua Zapp va fi de-a dreptul sufocata de acest avint
...Insa sa revenim la MB si Mb. Eu unul m-am uitat mega-super-atent pe pagina data de Brigada mai sus si sincer ramin la parerea ca sinteti mirlani. Cine nu ma crede e invitat sa faca o vizita la urmatoarea adresa: http://www.zapp.ro/offer/data/
In cadrul textului se foloseste byteul (MB, kB) iar in tabelul de preturi de mai jos bitul (Mb). Eu zic ca e cam pe fata. Probabil ca pe arabii aia nu-i deranjeaza prea tare. Insa cred ca pe multi ii va deranja RAU cind vor plati de aprox. 8 ori mai mult decit se asteptau. Poate sint eu mai neincrezator, insa pun pariu ca o groaza de oameni habar nu au care-i diferenta intre MB si Mb. Ori chiar daca au habar, folosirea celor 2 unitati in acest context deruteaza. Nu credeti?
Cit despre preturi mai scazute pe partea de voce e si normal, altfel cum naiba sa convingeti omul sa treaca la Zapp ??? E logic sa fie niste preturi mai mici si campanii promotionale, nu-i nimic de lauda in asta. Ilogice sint preturile la date si mindria asta stupida a angajatilor Zapp, de parca ar fi coborit direct din snob-mobil.
Ba chiar, dupa cum zicea si cnd_nick mai sus,e chiar normal sa fie mai mici preturile din moment ce ati platit mai putini dolari per traffic channel (din moment ce incap mai multe canale de voce per site iar numarul site-urilor este mai mic). S-ar putea spune chiar ca vindeti scump aceste canale. Asa ca mai usor cu lauda de sine si cu teoria chibritului.

sradu is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2002, 14:28   #252 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

bine ca am lamurit cu partea de voce...
NU sunt angajat zapp si nici telemobil desi lucrez ptr ei
Nu stiu de ce ii apar... poate ca e spiritul meu justitiar mai aprins ...
oricum sun acuma si aflu ce e in neregula cu preturile alea
stand by

Old 26-02-2002, 14:38   #253 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Am vorbit cu cei de la Data Center
Greseala este la noi...aaa am vrut sa zic la EI pe site
Este vorba de MB peste tot
Nu folosim Mb deloc
Totul este cinstit si clar ( sau asa ar fi trebuit sa fie ) in Mega Bytes
Am sesizat greseala
Un mail a fost trimis la Software Development
Totul va fi rezolvat
Imi cer scuze ptr neintelegeri

Old 26-02-2002, 21:30   #254 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

http://www.zapp.ro/help/faq/?faq_category=8&x=27&y=5
explicatziile mi se par valabile mai degraba pentru kilo bit... de ex:

e-mail: peste 1000 de caractere = 5 kB

dar... e greu sa scrii pe un site intreg la fel MB si Mb nu?
o sa vad in cat timp se vor corecta cele vreo 20 de "greseli"... si o sa trag concluzii cat de prompti sunt cei de la Zapp.

Oby, la partea de voce nu ai fost chiar asa de convingator.
Connex: abonament 12$ gratuit un an... concluziile pt tine... dupa aceea poti trece la cel de 5$ cu 9 centi in afara retelei seara.
dialog: 7$ abonament 180 de minute gratuite seara, cu 3 numere gratuit si dupa depasire 5 centi pe minut.

in cazul meu: 20$ inseamna 200 de minute in retea seara

Zapp 175: 35$ plus 25*0.22=5.5 $ de unde rezulta ca ma costa fix dublu sa vorbesc aceste minute. NU m-ai convins.

Concluzia ar fi ca daca mai eram in provincie as fi imbratisat cu drag dialog free. Nefiind, raman la Connex Clasic, dar astept o oferta mai buna si de la ei... ca doar au de unde

intrebare tehnica:

Ce standarde suporta telefonul?
html, wml, se face vreo conversie pe undeva?

PS o sa tot pun intrebarea asta pana va binevoi cineva sa-mi raspunda la cerutele intrebari tehnice.

Old 26-02-2002, 22:44   #255 (permalink)
Registered User

zahei's Avatar

sradu, te platesc aia de la connex? iti pierzi ATATA timp cu polemica asta inadins contradictorie, ma mir cand mai ai timp sa castigi un ban, sa scoti o fata in oras..

Quote:
Originally posted by sradu
Mai eu nu ma refeream la spiona industrial aici. Tu tot afirmi ca GSM-ul e perimat de parca orice pusti cu ceva creier si bani se poate distra ascultind convorbirile celei mai populare tipe din scoala. Si ne tot povestesti de marele premiu pus la bataie de Qualcomm... astea-s povesti, sper ca esti de acord cu mine.
Deci: ai stiinta de cineva care poate asculta GSM in Romania si nu poate asculta si CDMA ? Concret.
Cu coverage-ul te contrazic. Este pentru prima data cind vad o asemenea harta, pe care starea reala si cea dorita a retelei figureaza in nuante aproape identice. Eu unul nu mi-am dat seama care-i acoperirea Zapp in februarie 2002. Are cumva Zapp-ul intentia sa-si minta clientii ? Nu cred.
Calitatea vocii... este sau nu un pas inainte fata de GSM? Un pas hotarit adica. Se aud pasarelele ciripind? Merge 5.1 ? Sau e similara?
Preturile la date... daca "tehnologia o permite" de ce nu va aliniati cu preturile la nivelul permis de aceasta? Nu e in interesul vostru sa vindeti internet mobil? Nu e in interesul vostru sa creati o piata aici? Tu insuti afirmi ca tineti preturile la nivelul GPRS-ului, subintelegindu-se de aici ca le puteti cobori. Nu inteleg de ce nu o faceti. ACUM. Daca nu acum, atunci cind, cind o sa se astearna praful pe acest topic si peste Zapp? Va fi mult mai greu atunci sa conteze o scadere a preturilor, nu esti de acord?
Din pasajul dat ce cnd_nick din engleza eu am retinut ultimul pasaj. Exact ceea ce tot ma straduiesc si eu sa spun aici.
Ca sa sumam, n-o sa-ti placa, Zapp inseamna:
- calitate si codare similare GSM(adica bune)
- un telefon fara SIM, oferta f. limitata de terminale, brand slab.
- no prepaid
- no roaming
- acoperire misterioasa
- viteza mai mare la transfer de date
- transfer de date scump in raport cu posibilitatile tehnologiei ( conform celor spuse de Brigada), practic pretul e prohibitiv.
- oarece potential, ramine de vazut.
- un brand care nu se ridica inca la nivelul concurentei. Din mai multe puncte de vedere (faima, experienta, mentalitate, penetrare, lipsa unui mesaj, a unei imagini(in formare), largimea targetului caruia i se adreseaza)

Cred ca orice om sanatos la cap e de acord ca plusurile fata de concurenta sint marginale, in schimb minusurile au deocamdata o greutate mai mare. Parerea mea e ca Zapp ar trebui sa fie clar mai ieftin ca concurenta din GSM ca sa aiba o sansa. Deocamdata va imbatati cu apa rece si vopsiti gardul cu rosu aprins.
Si mai trebuie sa fiti FOARTE atenti la ceea ce spuneti, in orice circumstanta, prietenilor sau dusmanilor. In timp ce noi citiva dialogam, ne ciondanim, multi altii citesc si gindesc in consecinta. Este o perioada critica pentru Zapp. Dupa ce aceasta perioada va trece veti afla daca respirati singuri sau mentinuti in viata de marea investitie. Parerea mea, fara suparare, sper. Imi cer scuze daca mi-am permis sa dau sfaturi, nu vreau sa pozez in ceva ce nu sint. Cum bine spunea cavalerul Jedi: tehnologia exista, the rest is up to you!

zahei is online now    Reply With Quote
Old 26-02-2002, 23:53   #256 (permalink)
Registered User

Oby One: Daca citesti reply-ul meu te convingi ca nici macar cu partea de voce nu sunteti peste concurenta. Am dat exemplul cu dialog 600 vs. z600, unde pt 5 dolari in plus la dialog am peste 90 de minute in plus pe luna.
Ce ma deranjeaza pe mine este ca, desi sradu aduce argumente in sprijinul celor afimate, propovaduitorii zapp se fac ca nu prea inteleg.
Repet: cred sincer ca tehnologia CDMA este superioara TDMA, insa implementarea ei este, cel putin in Romania, dezastruoasa. Exemple: 1. lipsa reclamelor pe net, unde cred ca se afla target-ul zapp; 2. pretul exorbitant al transferului de date; 3. un serviciu de relatii cu clientii execrabil.
Ar mai fi. Parerea mea din ce in ce mai ferma este ca telemobil a intrat pe piata cu acest serviciu (fara plata unei licente, dupa cum se stie) numai pt a pregati castigarea licitatiei pt o licenta 3G. Banuiesc totodata ca exista interese si in preconizata liberalizare a telefoniei fixe din 2003.
Asa ca pt un serviciu de proba nici nu mai are sens ca Brigada si Oby One sa faca apologia zapp-ului. Sper ca nu pe gratis.

cnd_nick is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2002, 08:42   #257 (permalink)
Registered User

Salut zahei! Tu esti cel subtil, nu-i asa? N-am inteles de ce ai citat ditamai mailul, in fine...treaba ta!
Cit despre mine.... da! Ai ghicit. Sint un distrus, rau intentionat, fac spume la gura de fiecare data cind aud de Zapp si sint platitt de Connex, Dialog, Mossad si KGB sa distrug concurenta, respectiv imperialismul american in acest colt de lume.
Aveti grija ca sediul vostru e cam aproape de Otopeni!

Old 27-02-2002, 11:02   #258 (permalink)
Registered User

Pina una alta remarc rapiditatea voastra si faptul ca a fost corectata pagina cu oferta. Sper ca cei de la facturari sa stie si ei de aceasta modificare.
Eu unul as mai astepta din partea Zapp sa modifice nuantele culorilor de pe harta de coverage, macar cit sa se vada ce ar trebui din asta (oricum nimeni nu poate verifica informatia de pe acea harta)
Si ar mai fi de asteptat macar modificarea numarului de MB inclusi in pachetele Zapp. Mai ales daca va creste viteza (dupa cum ne asigura bietul Brigada, care se pare ca a avut o discutie cu sefu' despre salariul sau, ca vad ca nu ne mai onoreaza cu prezenta. Sau a fost ocupat cu modificarea paginilor de web si acum cauta o carioca mov pt harta ) Dar, vroiam sa zic ca daca va creste viteza la 2Mbs fericitii posesori de Zapp vor arde 1 MB inainte de a-si da seama ca sint online...
Sa mai remarcam ca dincolo de orgolii si de finetzuri discutia asta a avut un prim rezultat din care de cistigat are in primul rind Zapp-ul. Nu ne multumiti noua, detractorilor si rau intentionatilor. Noi vom continua sa sapam cu vrednicie la temelia Zapp. Noroc bun!

Old 27-02-2002, 11:42   #259 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Quote:
http://www.zapp.ro/help/faq/?faq_category=8&x=27&y=5
explicatziile mi se par valabile mai degraba pentru kilo bit... de ex:

dar... e greu sa scrii pe un site intreg la fel MB si Mb nu?
o sa vad in cat timp se vor corecta cele vreo 20 de "greseli"... si o sa trag concluzii cat de prompti sunt cei de la Zapp.

Oby, la partea de voce nu ai fost chiar asa de convingator.
Connex: abonament 12$ gratuit un an... concluziile pt tine... dupa aceea poti trece la cel de 5$ cu 9 centi in afara retelei seara.
dialog: 7$ abonament 180 de minute gratuite seara, cu 3 numere gratuit si dupa depasire 5 centi pe minut.

in cazul meu: 20$ inseamna 200 de minute in retea seara

Zapp 175: 35$ plus 25*0.22=5.5 $ de unde rezulta ca ma costa fix dublu sa vorbesc aceste minute. NU m-ai convins.

Eu cred ca ai probleme cu vederea
Nu vad nici un b mic acolo PEste tot este in Kilo Bytes sau Mega Bytes
Nu stiu ce e in neregula cu tine

Quote:
Cata informatie e cuprinsa intr-un kB?

Valorile reprezentate mai jos sunt orientative:

e-mail: 40 de cuvinte = 1 kB
e-mail: 100 de cuvinte = 3 kB
pagina html: text cu putine imagini de dimensiuni reduse = 10 kB
pagina html: text in principal, cu un numar redus de imagini de dimensiuni variate = 20 kB

1 MB inglobeaza 1000kB.
acum cu connexul tau

Connex Classic-12$
in retea
0.20 -0.04
in afara
0.25-0.14

Ai ZERO minute incluse si acest zero conteaza ff mult

la dialog

. Abonament lunar : .....12.00 USD
Tarif Dialog spre Dialog
0.15$/min
0.10$/min

Tarif Dialog spre alte retele
0.25$/min
0.15$/min

si again ZERO minute incluse

Acum ala zapp

Z30 -10 $

0.14 in retea
0.33 in afara
Si 30 de min inlcuse in ORICE retea (Trei Zeci de MInute)

Tu ai ales acest abonament deoarece vorbesti cam 30 de minute pe luna
Hai sa zicem ca le depasesti si vb 40 de minute pe luna
sa facem calculul ptr cei trei concurenti

In retea
DIalog 6$

Connex 8$

Zapp deoarece avem 30 de minute
mai raman 10 de tarifat
DEci 1.4 $

1.4 >6>8 DEci muult mai ieftin > Zapp Rules

In afara retelei

Dialog 10 $

Connex 10$

Zapp 3.3 $

3.3>10>10 Muult mai ieftin > Zapp Rules

CAlculul a fost facut ptr o medie de vb de 30 -40 minute
In timpul zile , caci eu cel putin nu prea am luxul sa pot da telefonul dupa ora 7
Asa ca majoritatea se dau in intervalul scump ....

Daca vorbim mai mult refacem calculul ptr abonamente mai mari
DAr rezultatul va fi acelasi mai iefitn la noi

Old 27-02-2002, 12:18   #260 (permalink)
Nick anterior: urban

The Grinch's Avatar

Quote:
Originally posted by Oby One

Dialog 10 $

Connex 10$

Zapp 3.3 $

3.3>10>10 Muult mai ieftin > Zapp Rules

CAlculul a fost facut ptr o medie de vb de 30 -40 minute
In timpul zile , caci eu cel putin nu prea am luxul sa pot da telefonul dupa ora 7
Asa ca majoritatea se dau in intervalul scump ....

Daca vorbim mai mult refacem calculul ptr abonamente mai mari
DAr rezultatul va fi acelasi mai iefitn la noi
La adresa http://www.zapp.ro/buy/advisor/ exista un fel de calculator care da aceleasi rezultate ca cele de mai sus (l-am verificat *GRIN*) ..

The Grinch is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules