![]() |
| | #281 (permalink) | ||
| Terminale Synertek
Oby One .. vad ca esti cel mai activ .. poti sa-mi spui si mie cand intra in comercializare terminalele acelea noi Synertek ? ca bag de seama ca toti cei de la Zapp se lauda cu ele dar eu n-am reusit inca sa testez unul .. sau or fi doar pentru VIP-uri ?
__________________ Life must be taken one disaster at a time. | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa testezi unul poti sa vi pel a mine Este super bestial O sa intre spre vanzare imediat cum se termina testele software si sunt upgradate toate telefoanele Nu pot sa iti dau o data exacta insa undeva peste 10 zile ... Imi place la nebunie simularea de Force Feed Back de la Joace Cand joc Street Fight ( sau cum se numeste ) si primes un pumn il simt prin telefon
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
Problemele de acoperire se vor rezolva in timp, pe masura ce reteaua se exitinde. De asemenea si problemele de "fidelitate" samd. Sunt o groaza de aspecte care pentru moment sunt catalogate ca secundare, din varii motive, sunt convins ca sunteti cu totii constienti de asta. S-a spus aici ceva ce ma deranjeaza, si as vrea sa il rog pe tudor sa detalieze, pentru ca eu unul nu l-am inteles. tudor, problema licentei de 3G nu este o problema reala, pentru ca Zapp nu ofera 3G in momentul de fata, implementarea actuala de retea CDMA este doar foarte apropiata de 3G. Atata timp cat Zapp nu ofera 3G nu stiu ce rost are intrebarea ta, cu dubiile tale cu tot. Stii ce inseamna 3G, apropos ? Expect more | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
connex nu are cum sa scoata un astfel de produs. nu in clipa asta. si nu are nici o legatura cu marketingul lor. sistemul lor de billing nu este suficient de flexibil sa faca asa ceva. probabil ca in viitor il vor upgrada, dar nici nu vreau sa ma gandesc la bataia de cap pe care o vor avea, la volumul pe care il au. Quote:
__________________ this is the official view of the voices in my head. | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
nu, nu te credem, dar tu poti afirma, desigur. e o lume libera. ![]() Quote:
__________________ this is the official view of the voices in my head. | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Quote:
Ei .. nu-i asa ca acum tot ce ai spus mai sus nu prea mai are sens ? Adica are ... da' nu in directia initiala. Oricum .. interesanta afirmatia cum ca sistemul de accounting de la Connex nu ar suporta o astfel de promotie *GRIN* .. Da' ala de la Dialog ? sa stiu daca sa-mi iau sau nu Zapp )
|
| | #288 (permalink) | ||
|
urban: Evident ca am citit informatiile alea, dar 2 tipi de la Zapp din 2 parti diferite de bucuresti au mentionat de o transformare a paginilor din html in wml undeva pe serverul "central"... asta imi spune ca fac ei ceva conversii html-wml... Apropo de 3G... ce tot cant eu este ca Zapp foloseste un sistem care in afara de roaming are cam toate facilitatile pe care le-ar dori un client de la o telefonie de generatia a treia. Micul amanunt este ca un operator care ar folosesti o tehnologie similara cu cea de la Zapp nu ar avea nevoie decat de o licentza NMT(asa se lauda cineva acum muuulte posturi) si prin urmare devine interesant pentru toti care detin asa ceva. De ce va tot faceti ca nu intelegeti problema licentei 3G? Nu e faza ca ar trebui sa platiti voi sau nu, ci faptul ca fiind alta tehnologie in alta banda voi concurati cu servicii similare fara sa dati banii pe licentele alea ENORM de scumpe. Voi nu aveti nici o vina, ba chiar din contra, sunteti jmecheri Daca tehnologia e buna, prinde la populatie atunci Qualcom o sa se apuce sa umple Europa de asa ceva...Uite ca sa lamurim punctul meu de vedere: sa zicem ca Zapp-ul e Bluetooth si telefonia 3G e WiFi(802.whatever)... Daca Wifi s-ar plati pe bani grei dar Bluetooth nu, atunci toata lumea ar trece pe bluetooth chiar daca ar avea ceva mici dezavantaje..... acum intelegeti cam unde bat eu? Oby, Brigada: Ce standarde pot sa bag in telefonu' ala? Problema e urmatoarea: zice pe site ca stie html3.2... ok, deci stie si imagini si tabele? o sa stie si html4.0? Ca eu din cate am vazut pana acum pe telefon arata identic paginile de html cu o transformare a lor in wml... un reformating engine ceva?
| |||
|
| | #289 (permalink) | ||
| Quote:
Ce nu stiu insa este daca cei de la Yahoo (sau Hotmail) schimba pagina de login trebuie sa-mi fac si eu upgrade la telefon ? Obi, Brigada .. nu faceti niste lumina aici ? :)
|
| | #290 (permalink) | ||
| Quote:
Indiferent de cum se schimba pagina de login o sa poti sa o accesezi linisitit Nu uita ca poti sa navighezi si cu imagini deci reclame and stuff ![]() Eu nu am avut probleme de genul asta pana acuma cu telefonul ... In afara de computergames care e prea mare a mers totul ...
|
| | #291 (permalink) | ||
|
Browser-ul din telefon "stie" standardele amintite de Obi mai devreme (cele preluate din site-ul oficial). Tot browser-ul se ocupa si de "curatarea" anumitor tag-uri html (de exemplu) care nu sunt relevante pe display-ul terminalului (pe cele mai multe le ignora pur si simplu). Exista optiuni pentru poze, care se pot scala, afisa la marimea normala sau ignora. Ceea ce au vrut sa zica cele "doua persoane din colturi diferite ale Bucurestiului" este ca se lucreaza la o aplicatie care sa filtreze "in depth" cam orice pagina HTML si sa o livreze browser-ului din telefon super-curata, pregatita pentru display-ul limitat. Ceea ce voiam sa subliniez este ca browser-ul shtie nativ de HTML si VML si ca va fi tinut la curent, chiar de catre Microsoft. Revenind la discutia plicticoasa si fara de rost cu privire la licente, vreau sa il rog pe tudor sa enunte aici ceea ce crede el ca inseamna un serviciu de telefonie mobila 3G. Pentru ca eu unul sunt al naibii de curios sa aflu asta chiar din "gura" lui. Nu, nu ma fac ca nu inteleg, am prins ideea din prima, dar eu am impresia ca tu nu stii ceva lucruri de baza, cum ar fi definitia, si pana cand nu ne punem la punct o terminologie comuna cred ca discutam discutii. urban: sistemele de billing de la operatorii GSM sunt invechite din punct de vedere moral. Ele au fost achizitionate cu ani in urma iar intre timp piata a evoluat. Modificarile in astfel de sisteme critice nu se fac asha, cu una-cu-doua, ci cu greu, sunt in general operatiuni care costa mult si se intind pe perioade de timp indelungate. Prin urmare, chiar daca sistemele de billing ale unor operatori ar permite facilitati similare acordate abonatilor (ceea ce eu nu cred), durata pana la aparitia pe piata a ofertelor propriu-zise este destul de mare (cam un an, estimativ). Nu pot de cat sa rad cand citesc ceva de genul : Quote:
![]() ti-a trecut prin cap cumva ideea ca serverul accesat ar putea identifica browser-ul si i-ar putea oferi o versiune de pagina optimizata pentru el ? Asta in cazul in care yahoo.com, hotmail.com sau mai stiu eu ce alt site ar vrea sa ofere aceasta facilitate si utilizatorilor de Microsoft Mobile Explorer, evident. | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
ok, deci telefonul e totusi interesant ca idee. Am inteles cum vreti sa faceti cu curatarea, poate ar fi bine sa le explicati si la baietii care prezinta zapp prin Mall cum sta treaba Poate ceva care imparte paginile in cateva mai mici cu un "next" din cand in cand ar fi super(stiu ca e nashpa de implementat asta).brigada: mersi de raspuns apropo de standarde, discutia cu licentza ma cam "bore to death" si pe mine propun sa o inchidem definitiv, mai ales ca zici ca ai inteles exact ce spuneam.si cum spuneam, apropo de oferta I do expect more! | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Offtopic: nu zahei, eu am zis-o. Tu, prin inteligenta ta deosebita m-ai facut sa recunosc asta aici pe forum. Acum e bine? Daca consideri ca am gresit si de data asta, feel free to ciopirtesti this post in whatever way you'll love it! Altfel da, il confirm pe urban. Ontopic: Vad ca Brigada a terminat de colorat si harta. Bravo! Chiar daca criticile vin de la niste distrusi e bine ca le-ati luat totusi in seama. Ramine de vazut cit de reala e aceasta harta... Ca pe unde fusei eu n-am vazut decit piloni Connex,Cosmo, Dialog... voi nu folositi asa ceva? Ca tot zicea Oby ca a obosit de cit rosu e in jurul lui Sau e suficient unu pe judet, la primarie?![]() Sau pilonii vostri nu seamana deloc cu cei de GSM? | ||
|
| | #295 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Oby One: Daca ati fi si la servicii asa buni cum sunteti la misto-uri. Hai sa-ti spun una: mi s-a intrerupt o convorbire langa Mall. I-am intrebat pe cei din Mall de ce si mi-au spus ca Mall-ul este construit pe vremea lui Ceasca si ca are peretii grosi. Pricepi faza? M-au lamurit. Mersi. I-am mai intrebat de ce, din 5 in 5 minute, apare pe display "Leaving Service Area", pt ca apoi, in 2-3 secunde, sa apara "Entering Service Area". M-au lamurit si de data asta. Mi-au spus sa sun la 111 . Mersi. Astia sunt oamenii aia deosebiti? O sa zici ca sunt foarte greu de multumit. Poate asa e. Dar cum dracu mi se intampla chestii din astea numai la voi? | ||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
sradu: serios ? nu eu ma ocup de "colorarea" hartii, ci altcineva. Sincer nici nu m-a interesat prea mult aspectul de care pomenesti, habar n-aveam ca s-ar mai fi lucrat la harta aceea. Apropos, ca sa stii exact unde se afla pilonii Zapp ai sa primesti o harta cu locatia lor exacta si de fapt pe urmatorul stalp pe care il vom da in folosinta o sa aplicam o placuta cu numele tau. In visele tale. cnd_nick: problema cu care te-ai confruntat tu se cunoaste si se lucreaza la remedierea ei, 10x pentru feed-back. | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
Mi-ai luat cuvintele din gura Oricum cei de la connex & Dialog au impanzit Mallul cu antene in caz ca nu stiai E o chestie de timp pana facem si noi asta .... Desi din cate stiu ultima data cand am lucrat in mall si asta cam O luna nu am avut probleme Poate se lucra la retea in momentul ala .... cine stie
|
| | #298 (permalink) | ||
|
Zapp Mobile , Si ? [L]1Ght : Cum Si .... [L]1Ght : E Cel Mai Tare ... Am Auzit Ca Astia Nu Iti Pun Telefonu` Sub Ascultare Ceea Ce E Bine Pentru Mine :P [L]1Ght : Connex`u Mi-a Inregistrat 92 De Ore .... Pe Care Mi-leau Ascultat ... Pentru Ca Vorbeam De Credit-Cards Alea Alea .... Dupa Care Am Primit Tel De La Rel Cu Clientii Si Mi-au Cerut Datele ( Tot ) ... Evident Ca Le-am Inchis Telefonu` In Nas Si Mi-am Schimbat SIM`u ... hihhihihihi [L]1Ght : Zapp Rullz !
__________________ k1Ss thE r4iN whEnEv3R y0u nE3D mE ... frOm n0w / i`M G0n3 W/th thE W/nD | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
|
nu fii inocent Light! Nu te-au ascultat cei de la connex, ca nu sunt voyeuri de felul lor. Mai degraba alti baieti cu ochi albastrii... Daca vrei sa nu se poata face legatura intre tine si ilegalitatzile flagrante de care vorbesti, mai bine pui pe cate un copil de 5 ani sa-ti cumpere simurile.... saptamanal ![]() La Zapp nu se pune problema confidentzialitatzii fatza de baietii cu ochi albastri, la telefon nu poti nici macar sa schimbi simul, e ca si cand ai avea o amprenta de adn... mai esti si abonat cu buletin valid... Dar, eu zic sa te apuci de treburi mai putin riscante, chiar daca e mai plictisitoare viatza, macar e mai lunga... | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Oby: Quote:
Quote:
Brigada: HA-HA Sa-mi zici si mie cind o sa aiba loc fericitul eveniment sa-mi fac poza cu site-ul si sa zic si eu dup-aia Mi-am luat ZAPPPP ![]() Ma rog... daca ei zic ca au acoperirea respectiva nu am la dispozitie harta de care pomenea Brigada ca sa-i contrazic. Si chiar daca o aveam mi s-ar fi adus aminte ca site-urile Zapp pot acoperi o suprafata neasteptat de mare | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |