![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Mai conteaza si cat costa apelurile catre cele retele si cu ce ritm isi vor extinde acoperirea.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Initiativa e nascuta moarta. Tot Connex si Dialog(Orange) o sa ia 95% din piata. Romanul e comod. Nu o sa treaca de pe Connexul lui pe altceva decit pentru niste tarife super k lumea. Si cum marea masa a utilizatorilor de mobile nu prea folosesc nici SMS ce sa mai zic de WAP, saracii baietzi de la ZAPP(care nume suna si ca naiba) au sa mearga repede la lada de gunoi a istoriei telefoniei mobile in RO. Suntel,Cosmo,Zapp, R.I.P. BTW, in Cluj cele mai mari reprezentantze Cosmo (Panda,etc.) au trecut la Connex. Sa fie inceputul sfirsitului?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Sunt cu ochii pe ei ![]() nu sunt asa sceptic ma voi risca 99% mai ales ca nu mai am voie nici la connex nici la dialog, so
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
nu am platit 3 luni la rand...AJUTATI_MA SI PE MINE CA SUNTEM 7 frati acasa si VREAU WAP
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Tot io sa va spun... Of...... Telemobil are mai multe oferte pentru cei interesati in acest gen de servicii. Pentru buzunarul romanului obisnuit cel mai interesant ar fi pachetul Z30, cu un abonament de 10 $/luna si 30 de minute incluse. Un minut va costa 0,14 $ in retea si 0,33 inafara retelei. Acest pachet include 5 SMS-uri gratuite pe luna (SMS va costa 0,07 $) si 500 Kb traficati/luna (in timpul primelor 3 luni). Exista un abonament chiar mai ieftin decat acesta (5 $/luna), anume prin pachetul Z0, dar nu include nici un minut vorbit. Alte pachete ar fi: Z60 (15 $/luna), cu 60 de minute de convorbire incluse, Z175 (35 $/luna), cu 175 de minute incluse, Z350 (60 $/luna), cu 350 de minute incluse, Z600 (85 $/luna), cu 600 de minute incluse. De asemenea, mai exista mai multe servici optionale care pot fi adaugate la pachetele de mai sus. Sa vedem cati vor trece la zapp? O alta chestie interesanta e ca Zapp vrea in 2003 sa atinga o cota de piata de 25%!! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
0.14 cool ! Dar, 0.33 ... ![]() Oricum, am inteles ca iti dau telefonul in custodie, existand posibilitatea sa il schimbi pe masura ce vor aparea alte terminale. Urmeaza si sa sa dubleza rata de transfer. Maximul oferit de retea fiind de 700 Kb/s. Mai sunt si niste pachete de familie, existand tarife speciale intre membrii ei,abonamente mai rentabile. E destul de interesant. Eu cred ca imi voi face abonament !
__________________ Macromedia Flash este mult mai mult decat un morph dintre un cerc si un patrat.Este Actionscript ! | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Un download il faci (in timp real) cu 14-15 Kb/sec constant , ceea ce e mutumitor. Insa au multe puncte slabe: telefonul este AL LOR in primele 12 luni dupa care iti revine tie.Daca il pierzi sau iti este furat te ducu , il declari si platesti 200$+TVA HA-HA-HA Sa vad si eu care client normal o sa fie de acord cu treaba asta! In plus tarifele catre alte retele sunt de KKO , tinand cont ca nimeni nu va apela un alt telefon ZAPP deocamdata. Treaba cu 5 SMS-uri pe luna gratuite/luna e si mai aberanta.P-astea le trimiti intr-o zi dreaq... Ultima si cea mai mare tampenie este cu ceu 500 Kb inclusi DOAR in primele 3 luni de abonament.E patetica oferta , pe bune!!! IAr cand am vazut ca in ziua lansarii eram doar io' in magazin , mi-a venit sa plang de-a binelea... Deci...eu le dau 1 an de viata pe piata romaneasca!Voi cat le dati? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Era de asteptat sa fie de c@c@o, ca ce se naste din Telemobil nu poate fi ceva serios avand in vedere trecutul nu prea roz al acestei firme in raporturile cu clientii sai pe care ii insela de cate ori avea ocazia... Am o gramada de prieteni care au fost abonati la Telemobil si nici unul nu mai vrea sa auda de aceasta firma asa ca va las pe voi sa trageti concluziile... Cat despre 25% cota din piata astea sunt pur si simplu fantezii (probabil din nou ale unor manageri adusi de peste ocean ca deh' astia de pe la noi nu au habar in opinia lor, cu toate ca eu cred ca unul autohton ar fi realizat pana acuma ca acea cifra nu ar putea fi atinsa practic decat daca CoNNeX sau diaLoG s-ar desfinta peste noapte)... Luati exemplul Cosmorom care desi are o oferta destul de buna nu poate patrunde pe piata la o asemenea rata. Regards, LR | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Cu Cosmorumu' e altceva.Nu vor avea niciodata prea multi abonati si nici nu urmaresc asa ceva.Ideea pt. care au creat compania este aceea de a mai directiona ceva din banii abonatilor la Romtelekk catre alte firme cu care chipurile colaboreaza comoromul si catre cosmorom inclusiv (binenteles) Majoritatea fondurilor lor provin din firma mama (made in Greece) Defapt e concurenta neloiala insa ptentru ca au asa putini clienti, nu se baga nimeni in procese cu ei , mai ales ca deja stiu grecoteii cum merge treaba p-acilea si stiu pe cine trebuie sa "unga" la nevoie. Regards. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
am sa fiu mai lungit de data asta.... deci, pt cei care sustin ca zapp e operator australian..ei, bine nu. poate o fi si pe acolo unul, dar astia care au venit la romanica, sunt americani 100%. firma este din cele mai avansate companii de telecomunicatii din lume, Qualcomm Inc, din California. are o supertehnologie. Aceasta tehnologie militara este folosita pentru prima data in domeniul civil . am sa incep sa va descriu. si o sa aveti si ceva surprize, cei care vrei sa cistigati niste milioane de para, au sanse acum... deci... Actionarii companiei Telemobil sunt Inquam (Romania), care detine 99,5% din actiuni, Societatea Nationala Radiocomunicatii (0,2%) si RomTelecom (0,2%). Tehnologia CDMA, Code Division Multiple Access, de la Razboiul din Golf, la Bucuresti Telemobil a lansat, in Romania, prima retea digitala CDMA din lume care opereaza in banda 450 MHz. Avand aceasta frecventa, o statie Telemobil acopera, prin definitie, o arie de 4 si de 16 ori mai mare decat statiile care opereaza in benzile de frecventa de 900 MHz si 1800 MHz. Cu alte cuvinte, reteaua necesita de 4, respectiv 16 ori mai putine statii, ceea ce reduce considerabil costurile. In plus, tehnologia CDMA foloseste pachete de date, iar consumatorul este taxat exact pentru cantitatea de informatii transferata si nu pentru timpul petrecut in retea. Astfel, Telemobil poate oferi acoperire superioara si calitate deosebita a serviciilor la un pret accesibil. asta e asa, un pic de reclama pe fatza, nu? Tehnologia CDMA elimina zgomotele de fond, convorbirile suprapuse si interferentele, oferind o calitate exceptionala a sunetului, precum si eliminarea intreruperii convorbirilor si a apelurilor nepreluate. Atat zgomotele de fond electronice (cele generate de computere, statii de radio - TV) cat si cele acustice sunt eliminate prin folosirea unui filtru corespunde frecventelor obisnuite ale vocii umane. Datorita acestei metode, zgomotele de fond sunt excluse. si acum vestea buna pt cajbecii din romanica, care vor sa citige banutii... Conversatiile pe aceste telefoane nu pot fi interceptate Dezvoltata, initial, ca tehnologie militara, CDMA ofera securitate maxima a conversatiilor si transmisiilor de date. Mesajele sunt codificate prin folosirea a peste 4400 miliarde de coduri, facand, practic, imposibile interceptarea, descifrarea sau clonarea lor. De altfel, reprezentantii Telemobil sunt hotarati sa ofere 5 milioane de dolari aceluia care va reusi sa intercepteze o transmisie prin Zapp Mobile. asta e cam exagerata, dar...Cu un telefon Zapp Mobile, calculatorul devine desuet. dar zapp nu ofera doar telefonie, ci si internet la tava pt ahtiatii romanasi : Daca se foloseste ca suport de conectare reteaua Zapp, clientul beneficiaza de viteze de pana la 153,6 kbps, sau aproximativ 1 MB pe minut. pt chatisti iar vesti bune: Un alt serviciu oferit este ZappMe, un concept revolutionar in comunicare. El permite mentinerea legaturii cu prietenii de pe Internet prin intermediul telefonului mobil. In acest mod, nu mai este necesara existenta unui computer pentru a intra in chat cu unul dintre prieteni; telefonul Zapp este suficient. Tehnologia CDMA 2000 ofera o transmisie de date de peste 153 kbps, adica cea mai rapida transmitere de date folosita acum in lume, practic, de cinci ori mai rapida decat oricare alta tehnologie. si, ca sa fiti voi mindri ca sunteti inca romani: Pana acum, compania a investit 150 de milioane de dolari in proiectul Zapp Mobile, ceea ce confera Telemobil statutul de cea mai mare investitie americana in Romania. De altfel, evenimentul nu a trecut neobservat in Statele Unite. "Sprijin in totalitate parteneriatul dintre Qualcomm si Guvernul Romaniei pentru standardizarea si implementarea tehnologiei CDMA in aceasta tara. Departamentul de Comert a sprijinit puternic acest proiect", a spus secretarul pentru Comert al SUA, Don Evans, in timpul recentei vizite a primului ministru Adrian Nastase in Statele Unite ale Americii. Principalele orase in care se poate accesa acest serviciu sunt Bucuresti, Alba Iulia, Galati, Oradea, Otopeni, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Timisoara, Bacau, Arad, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Baia Mare, Braila, Brasov. alte stiri: ZAPP Mobile va continua, pentru o perioada, sa opereze serviciul SunTel, ambele servicii folosind, deocamdata, acelasi prefix, 098. Pachetele oferite de ZAPP Mobile vor varia intre abonamentele lunare de cinci dolari si de 85 de dolari, cu tarife in retea intre 0,7 si 0,14 dolari pe minut si cu tarife in afara retelei intre 0,16-0,33 dolari pe minut. Telefoanele mobile GSM existente acum pe piata nu sunt compatibile cu Zapp Mobile. "Pachetele noului serviciu mobil includ si un aparat, Hyundau sau Synertek, mai mici si mai usoare decat telefoanele GSM, avand incorporate modeme de mare viteza si browsere Microsoft Internet Explorer. ok, sper ca nu v-am plictisit...si, nu lucrez la zapp. si nici tata sau mama. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
DXN..felicitari pentru informatii...om trai si vom vedea care va ramine si cum va ramine implementat in piata din Ro!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | ZaPP
DXN esti tare ce sa mai zic. Dau pariu ca ZaPP nu va avea niciodata 25% din piata din Romania cu toata tehnologia lor "militara" pe care zici ca o detin din simplul motiv (pe care cred ca multi nu il sesizeaza) ca romanul de rand nu are banii necesari si o sa aleaga serviciul mai ieftin indiferent de calitatea oferita... O sa vedeti asta si cand se va sparge monopolul Romtelecom pentru telefonia fixa. By the way that technology can be intercepted by someone... Regards, LR P.S. si ca o stire de ultima ora astazi internetul functiona pe ZaPP Mobile numai in Bucuresti si Brasov, deci daca este adevarat pleaca cu stangul din start baietii! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |