![]() |
| | #522 (permalink) | ||
|
Incredibil mai tudor .... Oricum am fost la zapp si m-am amuzat copios chinuint promoterii de acolo cu tot felul de intrebari AM pus numai intrebari incuietoare de roseau aia in fata mea.... In tp ul asta Brigada se uita la mine si explica ceva unui tip ![]()
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #524 (permalink) | ||
|
Asa, ce-am uitat sa precizez e ca promoterul de la Zapp a "soptit" ca sunt deja peste 100.000 de abonatzi Zapp, dar nu a stiut sa mi-i spuna pe nume ![]() Sunt curios si eu ce iese cu zappMe... totzi utilizatorii de mirc se vor inghesui daca se face un portal zappMe-mIRC... dar stiu ca nu e realizabil | |||
|
| | #525 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #528 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Pt. kamdra Vezi ca au lansat noile "oferte speciale" Asta cu 100.000 de abonati e o gluma sau o gafa lansata de unu' care a vrut sa se dea mare. Quote:
__________________ "Romania se afla in centrul sud-estului Europei." Nea Nelu | ||
|
| | #529 (permalink) | ||
Repet aici o intrebare la care nu am primit raspuns... Am inteles ca zapp are posibilitatea sa taxeze vocea in acelasi fel ca datele, adica la trafic. Spre exemplu, daca am o convorbire de un minut, dar vorbesc efectiv doar 20 de secunde (in restul timpului caut un nr de tel, sa zicem), zapp ar putea sa-mi taxeze doar cele 20 de secunde. De ce nu o face? Am citit undeva o explicatie, dupa parerea mea nesatisfacatoare: ca romanii nu sunt obisnuiti cu o astfel de taxare si s-ar ivi discutii la plata facturilor. Pai va spun eu ca daca facturile ar fi mai mici, nimeni n-ar zice nimic. O alta posibilitate ar fi ca, in paralel, sa se faca un calcul estimativ al facturii pt taxarea pe minut, in timp ce taxarea reala sa se faca la trafic de voce (s-ar putea ca formularea sa fie improprie, caz in care imi cer scuze).
__________________ "Romania se afla in centrul sud-estului Europei." Nea Nelu | ||
|
| | #530 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
Nu o sa iti raspunda nimeni aici la intrebare de ce nu face zapp asa. E psobil sa iti raspunda de ce cred ei ca nu o face...
__________________ Macromedia Flash este mult mai mult decat un morph dintre un cerc si un patrat.Este Actionscript ! | ||
|
| | #531 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Cica internet mobil , bleah. Daca esti prea mobil si mergi prin tara ,iti doresti sa fi luat un telefon cu connex sau orange pe el ca sa ai de unde sa vorbesti , nu mai zic de internet. De asemenea cel mai mare abonament de la ei , cel cu 600 minute incluse e oribil de mic ptr. multi. | ||
|
| | #532 (permalink) | ||
|
desi imi propusesem sa nu mai raspund aici, am sa o fac totusi din cauza ca prea ati luat-o pe campii. Sistemul de facturare la trafic de voce este o idee interesanta, perfect posibila, dar mai sunt pasi pana la implementarea ei. In primul rand ar fi o premiera mondiala, cred ca asta spune totul, nu ? GabiS: acoperirea serviciului Zapp este destul de buna acum, cred ca vorbesti din auzite. Ai avut ocazia sa testezi un terminal Zapp si ai fost dezamagit de acoperire ? Daca tot nu mai zici de internet, dat fiind faptul ca eu cred ca nu stii diferentele macar, cred ca ar fi mai bine sa te interesezi in prealabil. Sau sa testezi, asa, vazand cu ochii tai, s-ar putea sa intelegi ceva. "Oribilele" 600 de minute se pot extinde, la cerere, oferta pe care ai vzaut-o tu este doar partea pentru marea masa de clienti, majoritatea. Vad ca mai toti comparati GSM-ul cu CDMA-ul, ca si cum ar fi acelasi lucru. Ei bine nu sunt deloc asa. Numai simplul fapt ca au ambele tastaturi, display si functioneaza wireless nu inseamna ca sunt la fel si ca se pot compara. Este ca si cum ai compara un Volkswagen Golf cu un BMW Serie 5. Sunt in esenta asemanatoare, dar fac lucruri diferite. Asa cum este VW-ul ieftin si robust, BMW-ul este rapid si puternic, iar diferenta este data de ... tehnologie. La CDMA vs. GSM diferenta este mai subtila.... preturile sunt similare, dar vitezele (mult) diferite. Ati fost la CERF ? Ati fi avut ocazia sa testati comparativ UMTS (!!), GPRS, HSCSC si CDMA. Si nu numai ca si viteza, dar si ca preturi, terminale, samd. Ati fi avut ocazia sa vedeti si solutii serioase de business functionand pe CDMA: ATM-uri si POS-uri. Live. | |||
|
| | #534 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Brigada, bine ai revenit cu forte proaspete dar cu argumente vechi. Si cu acleasi "stil" pitbull. Eu nu inteleg de ce daca nu se pot compara totusi din ce zici tu reiese ca serviciul Zapp e superior celor bazate pe GSM. Pai ori se pot compara, ori ba? Nu se pot compara dar Zapp-ul e un BMW al comunicatiei, in timp ce restul sint undeva departe, in praf. | ||
|
| | #536 (permalink) | ||
Voiam sa postez aici despre acoperirea Zapp pe autostrada, insa pe urma m-am gandit. Ce rost are? Va fi maine mai buna? Sigur nu. In ce priveste comparatia VW (GSM, din cate am inteles) cu BMW (Zapp), e mai fain un BMW, dar ce te faci cand are o roata lipsa?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |