Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-03-2007, 16:42   #661 (permalink)

pe mine ma intereseaza in orasele mari gen bucuresti, brasov, constanta mare si munte mai exact

Lord is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2007, 18:35   #662 (permalink)
CTN
Registered User

CTN's Avatar

Eu stau in Giurgiu. E vorba de abonamentul de 9$, care intre timp s-a facut 11,5$, fara TVA. Ei spun pe site ca viteza medie e de 200-300 kbps dar eu as vrea sa stiu cat e in realitate. Poate ne spune cineva din experienta...

CTN is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2007, 13:09   #663 (permalink)
Registered User

eu am 810i,momentan stau in baia mare,aici am firma..ce sa zic,semnalul e bun,telefonul e cat de cat "smecher",normal nu se compara cu chocolate.degeaba are slide,caci clapetara care se "slide" se misca un pic,adica il poti misca un pic,cateodata mi frica sa nu pice clapetara aia
Normal telefonul e 270parai cu tva cu tot,dar era optiunea de net unlimited si asa primesc telefonul la 130+30 parai netul,deci mai ieftin telefonul
Acuma netul,nu e nush ce,are modem incorporat de 2,4mbs,dar viteza aia e rar prinsa,in cluj imi mere mai bine netul prin zapp,in baia mare destul de greu
Zapp net 100% sigur nu o fost facut pentru download la greu,ci pentru aplicatii business,un mail,un pdf download,un document download si cam atat,2,4mbs indiferent ca esti pe 810i sau modemul normal cam tot la fel de rar prinzi,de obicei dimineata de pe la 5 pana la 9-10,si noaptea de la 11 incolo
Conectarea a fost dificila,am configurat toate dial-up samd,si ma mira de ce dracu abia cu 20KB/s download..unde sunt restu 100KB/s?...am sunat la 400,am vb cu aia vro 20 minute,pana au explicat sa ma conectez prin proxy,si acuma mere ceva mai bine
Reteaua de cartier,oricat de jenanta ar fi ea,e o optiune mai buna ca zapp net,cu tot ca platesc pentru nelimitat,degeaba..nu downloadez nush ce filme,dar macar ep 21 din prison break care imi luase 16 ore la download..300 mega 16 ore,cam mult pentru asa zisa"2,4mbs"
O intrebare insa as avea,nu stie careva de ringotnes sau altele pentru 810i?..caci nu am gasit,toate aplicatiile pe net care le are zapp din cate stiu eu,sunt pentru modelele anterioare,unele le baga si pe 810i dar dau erori
In afara catorva lucruri,sunt multumit in general de telefon si de net,dar pentru net am sa ma reintorc la reteaua de cartier,sa pice sa ma dispere de numa,dar macar acolo pot downloada cu 4mbs si aia si merge,zapp e fiabil in genul ca nu pica netul,sau daca pica f rar pica,dar viteza nu are

Last edited by nosferat; 30-03-2007 at 13:30..

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2007, 12:10   #664 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

umpicutzel derivat de la discutie, cum se poate suna cu numar ascuns in retzeaua zapp?

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 11:53   #665 (permalink)
Registered User

Sincer nush,eventual daca suni la 400?..am incercat ca la orange,dar nu merge,eu nu prea cred ca se poate,dar ai putea suna la 400 la zapp si sa ii intrebi daca asa ceva e posibil

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2007, 14:53   #666 (permalink)
Papa Bear

Intrebare: card-ul pcmcia sau modemul pe usb pentru internet unlimited?

Bill is offline    Send Message via Google Talk to Bill Send Message via Xfire to Bill Reply With Quote
Old 10-04-2007, 18:12   #667 (permalink)
Registered User

daal's Avatar

hide ID
*520788xxxxxx

daal is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 03:15   #668 (permalink)

Bilie eu as merge pe cel pe USB pentru ca nu se stie cand vrei sa-l conectezi la vreun desktop

Lord is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2007, 13:17   #669 (permalink)
Registered User

telefonul LG 525i este cel mai prost telefon de pe piata. Aveti grija ca e la oferta acum... nu-l cumparati.

mitu_alexandru is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2008, 18:11   #670 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mitu_alexandru View Post
telefonul LG 525i este cel mai prost telefon de pe piata. Aveti grija ca e la oferta acum... nu-l cumparati.
subscriu. dupa un an de functionare ma tine fix o jumatate de zi si la 10 min dupa ce il scot din priza incepe sa bipaie de baterie moarta daca incep sa sun...

AcidMan is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 20:42   #671 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Pe cind Instinct si la Zapp?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Samsung-Instinct(2).jpg
Views:	37
Size:	53.7 KB
ID:	344645  

stiller is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 22:19   #672 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
niciodata probabil

AcidMan is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 02:02   #673 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
cat de biased poate sa fie reclama aia. Is curios daca stie de zoom in poze iphone-style (cu doua degete) si daca are un sdk.
deci telefoanele de zapp or ramas pe taramul nokia 3310 inca. Si nu ma refer la functzionalitate sau usurintza in utilizare, acolo mai tra sa invetze mult si bine de la nokia

ma duc sa caut un bitpim. Nu stitzi cum se poate scoate sunetu ala de bariera cand i se termina bateria la 710i?

Old 16-05-2008, 12:39   #674 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Cu reclama biased sau nu, inferior sau nu lui Iphone, as vrea sa vad un Instinct in oferta Zapp. Cu atit mai mult cu cit W810, cel mai "tare" din parcare oferta lor, straluceste prin absenta.

Nu tre' sa scoti sunetul ala, scoti bateria si se rezolva.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 11:34   #675 (permalink)
- Nameless One -

MackTK's Avatar

Phone: HTC Touch HD, Nokia 6500c, Nokia 1100
De ieri am intrat si eu in randul Zapp, omorat de facturile de 50-60 de euro pe Vodafone. Initial, am fost tare incantat de oferta Zapp, mai ales ca jumatate din numerele apelate de pe Vodafone sunt de Zapp. Plus abonament ieftin, plus preturi bune in afara retelei. Ma asteptam sa nu am semnal minunat, dar merge. In general mai putin de jumatate nu am avut.

Toate bune si frumoase pana la prima convorbire... Mi se pare ca se aude infernal si o conversatie se poarta mai mult prin zbierete repetate. Lucrez intr-un mediu in care nu pot sa racnesc cand ma apuca, asa ca am ramas tare dezamagit de calitatea convorbirilor... Daca vorbesc pe ton normal, interlocutorul ma pune sa repet ce zic pana ma simt ca un script care repeta acelasi lucru.

E ceva de la telefonul meu (Z320i) sau e o chestiune generala?

MackTK is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 14:21   #676 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

incearca cu alt telefon. la mine nu asta ii problema. Vezi ca unele telefoane au un service menu de unde potzi regla senzitivitatea microfonului. poate are si al tau.

ps: caut sa cumpar un 710. daca avetzi unul de care va impiedicatzi please pm asap

Old 09-07-2008, 16:08   #677 (permalink)
- Nameless One -

MackTK's Avatar

Phone: HTC Touch HD, Nokia 6500c, Nokia 1100
Quote:
Originally Posted by KillerOPS View Post
incearca cu alt telefon. la mine nu asta ii problema. Vezi ca unele telefoane au un service menu de unde potzi regla senzitivitatea microfonului. poate are si al tau.
Din nefericire, nu are asa ceva. Am cum sa schimb telefonul sau asa ceva?

MackTK is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 17:53   #678 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

e pe baza de cumparat altu de la ei si mutat numarul pe telefonul nou.

Old 28-09-2008, 17:24   #679 (permalink)
Banned

Cu ce e superior Zapp ofertei operatorilor GSM (orange, Vodafone, cosmote) ?
Cu alte cuvinte, de ce sau pentru ce ti-ai lua in ziua de azi Zapp ?

Joe Dassin is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2008, 21:25   #680 (permalink)
Banned

Phone: N82
Cu nimic. Tocmai din acest motiv nu se aboneaza nimeni la ei.

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules