![]() |
| | #681 (permalink) | ||
|
De ce? Pai au preturi in general mai bune, dar diferenta e destul de mica. Ce au in schimb sunt cele 1.000 de minute gratuite in retea cu 7 euro abonamentul, asa ca daca vorbesti cu cineva foarte mult sau ai mai multi prieteni in Zapp, se merita sa va luati Zapp. Mie, unul, imi foloseste. Decat sa dau 3-400 RON la Connex, mai bine dau 25 RON la Zapp. | |||
|
| | #682 (permalink) | ||
|
Eu am reusit luna asta sa scap de ZAPP. Aveam 4 numere de telefon la ei. Serviciile foarte proaste, telefoanele prea proaste pentru era asta, acoperire si mai proasta (imi pica semnalul in lift si in dormitor) sunt doar cateva din lucrurile pentru care nu merita sa iti iei zapp. Cele 1000 de minute puteau la fel de bine sa fie nelimitate ca mai mult de 2 - 3 sute nu consumam. Telefonul trebuie sa il schimbi o data pe an sa te bucuri la maxim de functionalitatea lui. Oricum VODAFONE, ORANGE si COSMOTE sunt cu cel putin 10 clase peste tot ce inseamna ZAPP. Numai bine.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #683 (permalink) | ||
|
si de la mine un big NO pentru zapp. E unreliable. Cand ai mai mare nevoie de el sa suni, atunci nu merge. Cu semnalu ii bai mare daca nu esti in vreun oras. Iar telefoanele, telefoanele, nici unu nu o ajuns la nivelul si functzionalitatea unui banal nokia 3310. Si nu glumesc. Motive pentru a-ti lua zapp ar fi daca ai multa lume pe zapp (au multe minute in retzea la pretz redus) si pretzuri cu o idee mai mica decat concurentza. Eu unu, dupa cativa ani in zapp, am ajuns la concluzia ca mai bine platesc in plus diferenta de pretz pana la tarifele vodafone si am la dispozitie stabilitatea retelei lor si o gama mult mai diversificata de telefoane compatibile de unde pot alege.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #684 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Eh, cred ca exagerezi putin. Functionalitatile lui 3310 erau alarma, cronometrul, jocurile si cam atat ![]() Stiu ca a fost un telefon excelent, dar era simplu. Totusi de la Zapp am vazut ceva mai complex (cu o camera slaba, un ecran color, etc) Am vorbit cu un amic care are la firma Zapp si spunea ca el crede ca operatorul asta se mai tine in viata doar din cauza firmelor, pentru ca la useri non-profesionali ca sa zic asa e jale. | ||
|
| | #686 (permalink) | ||
Nu sunt utilizator de prepay, dar oferta asta suna interesant. ZAPP | NoPay
| ||
|
| | #687 (permalink) | ||
| Pareri despre Zapp 3G
Saptamana trecuta din lipsa de activitate m-am apucat sa caut un inlocuitor pt. WAP Unlimited de la Orange. Fara sa vreau am ajuns pe site-ul celor de la Zapp. Am vazut undeva un banner cu internet 3G pe cartela. Intrebarea mea este urmatoare...are cineva asa ceva, il foloseste, e multumit de el? Astept parerile voastre pro si contra
__________________ Daca as avea noroc de bani cum am noroc de prosti as fi un om fericit | |||
|
| | #689 (permalink) | ||
|
Tocmai aici e sparla, cartela de zapp merge in orice telefon 3G+. http://www.zapp.ro/internet-date/rez...3g-pe-cartela/
__________________ Daca as avea noroc de bani cum am noroc de prosti as fi un om fericit | |||
|
| | #691 (permalink) | ||
|
Si una si alta, cand sunt plecat pe telefon si cand sunt acasa sa il folosesc pe post de modem. Am si un router Huawei pe care poate reusesc sa il deblochez, in caz ca merge printr-un update de firmware
|
| | #693 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
| ||
|
| | #694 (permalink) | ||
|
@marcelinosar ca idee ce viteaza ai prins la download? Din ce am mai citit pe net, unii ziceau ca au prins maxim 1 mbps, asta inseamna cca. 128 KB/s, fata de cat zic ei 7.2 mbps
|
| | #695 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Daca stai in intr-o zona cu 3G cea mai mare parte a timpului, mai bine mergi pe Orange sau Vodafone. | |||
|
| | #698 (permalink) | ||
Vezi ca pe Orange Romania daca bagi orasul si numele strazii iti afiseaza o harta detaliata ca sa vezi cum stai cu acoperirea 3G. Cat despre Vodafone, aria lor de acoperire pare mai mica conform hartii http://www.vodafone.ro/acoperire/aco...ernet-si-date/ (la 3g ma refer, ca in rest ei nu au EDGE) | ||
|
| | #700 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Am si eu pe firma zapp,e de ajuns pentru ce folosim,desigur mai avem si de rezerva orange sau vodafone,insa zapp folosim de obicei. La firma,in oras e bun,pot vorbi,pot suna,sunt sunat si nu tot platim"minute" avem parca 6000 de minute gratuite intre noi si cateva sute in afara retelei... gratuite.Asa cu mai multi se merita zapp,insa numa asa.Pe teren de ex daca ma duc din Baia-Mare pana in Cluj,sunt cam 4 locuri unde nu am semnal,insa in 3 din ele nici o alta retea nu are acoperire.Cum ar fi cand treci mesteacanul,acolo pe munte intre dealuri nush poate cu ditamai antena daca ai noroc de semnal..sau cand mergem catre Sighet..si acolo cand urci dealul,nu mai ai semnal cu orice telefon ai fi... Nu pot declara ca sunt seriosi,insa pe moment sunt multimit de serviciile lor,telefoanele sunt varza,cica 810i,7,5 mil sau cat am dat pe el..bani din care imi cumpar ceva nokia performant nu un jaf care stie cat un telefon de maxim 100 Ron.Internetul e bun cu abonament nelimitat,si minutele gratuite,de fapt pentru minute suntem pe zapp,altfel nici vorba.... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |