![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
DEci nu atzi inteles nimica 450 este doar frecventa pe care sunt transmise datele ( vocea) Nu afecteaza cu nimica calitatea Transmisia este digitala daca iti spune ceva asta asa ca puteai sa o transmiti si in 1 mhz ca tot la fel se auzea frecventa fiind mai mica lungimea de unda este mai mare si astfel sunt ocolite mai usor obstacolele Astfel fiecare celula CDMA are o raza de PATRU (4) ori mai mare decat una GSM Cartele zapp nu exista , caci telefonul nu are asa ceva Zapp nu este o firma americana Este un BRAND al Telemobilului Acum ca ti am contrazis absolut tot ce ai scris tu acolo O sa iti spun ca aceasta tehnologie este super veche , ( in nici un caz noua ) a fost dezvolatata de armata USa care a zis Domne noi vrem 3 chestii Semnalul sa ajunga la destinatar NO Metter what Sa nu poata fi bruiat sau interceptat de inamic Si sa fie suuuper securizat CDMA le are pe toate Este foarte fiabil Ocoleste obstacolele mult mai usor decat frecventele mari Este destul de stealth adica pe osciloscop nu se ridica si coboara decat puti ( spre deosebire de freq mari) si aproape se confunda cu zgomotul de fond exista 4.4 mii de miliarde de coduri posibil per transmisiune deci aproape imposibil de bruiat Well Qualcom sau ITu au pus un premiu de 5 miliarde de dolari $ ptr cel care decodeaza o transmisiune CDMA Ce sa iti mai zic decat ca merge beton se aude super bine si netul zboara Multumit ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Regula de 3 simpla. Sau nu...
Asa cum CONNEX e al firmei Mobifon, DIALOG e al firmei Mobilrom, tot asa ZAPP e al firmei Telemobil. Telemobil Introduces Commercial Voice and High-Speed Data Service in Romania Using CDMA2000 1X Technology for the 450 MHz Spectrum Last edited by ixtl; 10-01-2002 at 04:04.. | |||
|
| | #84 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | ||||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
In privinta spargerii lui, nu-i problema, de aia e comercial acum, pentru ca exista "rezolvare"! Calitatea nu-i o problema la CDMA sub nici o forma. Este adevarat ca un BTS CDMA pe 450MHz acopera o suprafata mai mae de 4 ori ca o celula BTS, dar asta doar pentru BTS pe 1800MHz si doar de 1,5 ori mai mare fata de un BTS pe 900MHz. Teorectic CDMA pe 450MHz merge pana la 118Km, cu implementari ulterioare s-a ajuns la 150Km, dar astea sunt cifre departe de realitate. Oricum CDMA 450 este o solutie pentru telefonizarea satelor si zonelor defavorizate. Cum am spus si pe softnews, Zapp nu este prima retea CDMA din RO, prima apatine RTC-ului, si a fost data in functiune in 1999, in Muntii Buzaului si functioneaza pe 1900MHz (Ex. Comuna Lopatari). Am vorbit pe reteaua asta si pot sa va spun ca se aude bine dar sunetul n-are dinamica suficienta, asta este de la telefoane, de asemenea in conditii de vreme rea apar pierderi de semnal datorita frecventei mari. Greets, Speedo Last edited by Speedo; 10-01-2002 at 20:32.. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Jupiter |
Frate, ce rata de transfer! Recompensa parca era de 5 Milioane, nu miliarde, dar oricum, asta tot de pe forum o stiu, de pe topicul vechi. OBY: ce rata de transfer ai?
__________________ A good plan today is better than a perfect plan tomorrow. | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Va multumesc pentru lamuriri si imi cer scuze pentru "micile" greseli , dar care sunt dezavantajele acestei tehnologii ? Daca este asa de buna tehnologia de ce producatorii de telefoane nu fabrica telefoane pentru reteaua de 450 Mhz ?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Nu stiu unde am zis ca sunt angajat la ei dar... oricum chiar daca .. as face reclama doar in timpul serviciului in rest pauza Oricum ca dezavantaj major as putea numi pretul urias , monstruos de mare , lipsa unui numar mare de terminale ( si aici ma refer la numar de modele) Si nu in ultimul rand firma care a produs browserul MICROSOFT Grr Mircosoft Mobile explorer Sa nu va inchipuiti ca nu are jdemii de bug uri Este replica sistemului de operare ... ce sa mai ![]() Oricum nu se manifesta tot timpul si nu sunt sparatoare daca nu platesti ptr greselile lor ( in timp si bani) Asta daca e sa criticam firma Insa tehnologia ... nu cred ca am gasit dezavantaje pana acuma
|
| | #93 (permalink) | ||
| Guest |
hm. eu auzisem ca s au dat vreo 2000 de bucati+abonamente.. dar probabil ca intrau akolo si protocoalele ![]() oricum targetul spre care tind ei nu cred ca e rezonabil.Nu in .ro...Asta ptr ca au pus accent numai pe internet.. practic nu au suflat o vorba de abonamente si despre eficienta lor... | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Bun inteleg DAR de ce nu s-a dezvoltat tehnologia pana in prezent , de ce nu a devenit mai accesibila , mai ieftina ?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Quote:
Multzamit n-am mai ras de mult ho ho mai oby, hooo ca vine china cu 1 miliard de useri si te pica de pe contu' free pe care-l ai de la Zapp Mobile Si? Si cum aia-s mari crack/hackeri o sa ia premiul de 5 biliarde "de dolari $" ca o sa decodeze transmisiile armatei americane folosite in Vietnam Si in MASH4077...ca aceasta tehnologie (in nici un caz noua) e putin cam veche.Si? Si in poza aia apare ca dldezi cu 8,46k + 3,76k ceea ce pe linia telefonica....dupa cate stiu io...nu ca vreau sa zic dar...E IMPOSIBIL! in concluzie, daca nu te stiam ziceam "uite inca unu" si nu postam, da asa... iti recomand mai multa concentrare cand spui ceva, ca poate-poate spui o tampenie...
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. Last edited by B0GD4N; 20-01-2002 at 01:51.. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
esti varza nu gandesti logic defapt cred ca nu gandesti deloc nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund , poate din respect ptr ceilalti useri hai sa vedem 1."ho ho mai oby, hooo ca vine china cu 1 miliard de useri si te pica de pe contu' free pe care-l ai de la Zapp Mobile Si? " CE ??? ce vrei tu sa zici aici "??? 2."Si cum aia-s mari crack/hackeri o sa ia premiul de 5 biliarde "de dolari $" asa si ??? 3."Si in poza aia apare ca dldezi cu 8,46k + 3,76k ceea ce pe linia telefonica....dupa cate stiu io...nu ca vreau sa zic dar...E IMPOSIBIL! " Unde am zis eu ca e pe linie de telefon ??? Normal ca este pe mobil Si ca sa iti dovedesc ca esti varza o sa te rog sa te uiti iar pe imagine si sa vezi ca mai este si adio galaxy care nu l-ai vazut Cum ai avut aceasta marre scapare asa ai avut toate scaparile din acest topic nu ai inteles nimic nu ai progresat de loc . 4."in concluzie, daca nu te stiam ziceam "uite inca unu" si nu postam, da asa... iti recomand mai multa concentrare cand spui ceva, ca poate-poate spui o tampenie... " In concluzie iti sugerez sa te lasi de sportul " hai sa postam dormind " cu subramura .. " Postatul la kilogram te intinereste un an " si mai bine sa te apuci de activitati inaltatoare gen Taiatul frunzei la caini Dormitul vorbind SAu Cititul cartilor de la coada la cap
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |