![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
"Si?" are un rol destul de subtil ... "siguranta maxima a transferului de date ... si?", "calitate superioara a convorbirilor .. si?", "153Kpbs ... si?" etc. Adica, astea sunt lucruri normale in ziua de azi, Zapp nu ofera nimic iesit din comun, cel putin pentru moment. Asa ca ... Expect More :>
| |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Quote:
![]() PS: acum se explica
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
si e o reclama aiurea lol:"153Kpbs ... si?" etc. Adica, astea sunt lucruri normale in ziua de azi, Zapp nu ofera nimic iesit din comun" io tocmai pe asta as fi mizat, ca E CEVA ESIT DIN COMUN. sau toti mircuistii de pe #bucuresti au 156k? greu sa cred ca nu s-a gasit unu mai destept sa opreasca furtu asta idiot de idei de la altii - care nici nu se potrivea aci. teoria formelor fara fond... oricum nu despre asta era dicutia, soriii
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Ei, Brigada, Zapp e un serviciu cu multe avantaje, aproape ca-ti lasa gura apa, dar oricit te-ai chinui nu poti nega evidenta: spoturile publicitare sunt de tot rahatul si cu tot efortul unora de pe acest forum nu se poate face din rahat bici. Toti gresim, a gresit si Zapp asa ca poate in viitor alege alta firma pt ai promova imaginea sau poate aceeasi firma, dar sa transpire ceva mai mult.
| ||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
mda, din punctul meu de vedere sunt bune, nu foarte bune, dar nici proaste. Se putea si mai bine, e drept, dar ... acum tinta a fost clara si bine conturata, iar acum rezultatele se vad. Oricum, ideea de baza a fost subtila, sa se genereze intrebari samd. Partea asta, cel putin, a dat roade peste masura chiar. In cele din urma daca este sa evaluam partea "artistica" a campaniei, eu cred ca este usor sa fim subiectivi. Si nu vad la ce bun o polemica pe teme de ... publicitate .... | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
idee subtila my ass - idee copiata dupa manualu' producatorului de publicitate din vest, si aplicata mizerabil. cand o sa am io banii sa fac asa ceva o sa am si inteligenta sa nu las agentia sa faca un chici... si? si gata cu subiectu asta din punctu meu de vedere | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Dupa ce am citit cam ce s-a zis pe aici imi dau si yo cu o anumita parere(ca d-aia e forum) si anume cred ca de la bun inceput Zapp este o greseala in Romania deoarece nu o sa prinda cel putin in perioada urmatoare.Nu zic ca nu este o tehnologie noua si performanta da nu prea vad logic cum sa se dezvolte intr-o tzara cu un nivel de trai asa de scazut ca Romania.Si de ce zic asta deoarece la noi in tara nu poti sa zici ca lumea are bani desi chiar dc ar vrea ca sa-si puna internet pe mobil si sa stea cu orele....inca nu s-a ajuns sa se stea la noi pe asa pe magaoaiele noastre vechi aka pcurile (vezi dialupu din pacate,oricum yo nu ma plang ca nu-s pe dialup ).Din cauza asta o sa aiba anumiti clienti lucru care mi se pare si logic de altfel da nu o sa aiba indeajuns de multi incat sa aiba oportunitatea sa se dezvolte ulterior.Cel putin asa vad yo serviciul actual,pt ca in afara de transfer de date nu prea vad cine s-ar abona la zapp si sa vorbeasca cu orele cand exista connexu cu al sau cent!(decat daca nu cumva nu are ce face cu banii si aici inca odata ajungem la cativa utilizatori)Si aici se vede cosmoromu chiar si dialogu care incet incet o cam iau la mumu,desi se poate sa nu am aici dreptate neaparat ,deoarece multa lume in afara bucurestiului e pe dialog.....Oricum e o simpla parere si s-ar putea sa vorbesc in necunostinta de cauza desi am cam studiat oarecum problema ,da totusi astept sa dati cu injuraturi acum ,nu ma supar yo doar am zis cum vad yo zappu.....
| |||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
Zapp-ul nu a fost coneceput pt cei ce dau beep ca sa anunte ca sunt bine ![]() El a fost facut pentru o alta categorie de oameni. Problema majora este faptul ca cei ce au bani cu adevarat si care isi permit zapp-ul in totalitate(cu date) nu prea sunt interesati de acest segment(cel cu datele).Pe ei ii intereseaza partea de voce. Trebuia sa vina cu ceva f interesant in sensul acesta. Abonamentul Z600 este destul de interesant ,dar diferentele intre el si intre corespondentul de la dialog sunt destul de mici. Eu as trece pe zapp ca numai pt ca au take five drept coloana sonaora in reclame ,dar am deja un contract pe care nu il pot rezilia chiar acum si in plus am un telefon cu care nu as mai avea ce faca.Ba mai mult, ar trebui sa mai iau unu`(cel de la zapp). BtW, mi se pare cam aiurea ca te pun sa dai bani pe acel telefon. E vina mea ca ei au numai telefoane de 200$ ??
__________________ Macromedia Flash este mult mai mult decat un morph dintre un cerc si un patrat.Este Actionscript ! | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
|
Off topic:Lolo brigada imi dau seama ca nu s-a inteles mai nimic si nu cred ca trebuie sa zic ca n-am mai dormit de 2 zile si n-o sa dorm nici in seara asta vreau sa fac recordu .Ma tampesc pe zi ce trece ![]() On topic ai tocmai asta vroiam sa zic ca daca se refera la un anumit segment de piata atunci cum or sa se mai dezvolte pt a oferi un serviciu mai bun,de date la o viteza cat mai mare etc.?O sa ramana pt urmatorii ani in stadiul actual?sau ma rog poate ca nu stiu nici yo anumite lucruri da ma rog oricum e aiurea si faza cu telefonu de 200$!
| |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Mai mie imi plac reclamele de la Zapp Indiferent ce incercati voi sa ma convingeti Sa va mai dau un exemplu A fost mai demult o reclama care nu o sa o uit niciodata Oameni normali , fericiti Peisaje normale , totul frumos si fericit Nu se pomenea de nimic lalalal ... DUpa o luna reclamele capata o continuare Era vorba de oameni care mancau nu stiu ce chipsuri CUm acea reclama mi-a ramas mie inscrisa in creier asa o sa ramana la multa lume reclamele de la zapp Evident ca sunt comentabile ,......, de asta exista gusturi .... Eu zic ca au fost potrivite . DE ce ? ptr ca au fost intelese numai de un anume procent de populatie si anume cel cu IQ mai mare In general ( iar e comentabil) aceste persoane au bani si fac repede pasul catre o tehnologie mai buna .. Acesti oameni nu se blocheaza prea mult pe obisnuinta . sunt dinamici ..inteligenti ... Parerea mea ..............
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Exact, parerea ta. Desi, ai dreptate intr-o privinta. Reclamele nu sunt facute sa ne placa pe loc ci pentru a induce o idee, pentru a ne fixa o imagine in cap ducind in cele din urma la cumpararea unui produs. Nu se face reclama de amoru' artei ci pentru a vinde ceva. Vitorul va decide daca Zapp a fost o idee buna sau nu. Si ceea ce e bun si util razbeste iar ceea ce e inutil intra in derizoriu chiar de ar fi o noua mare tehnologie. Exemplu: wap-ul. M-am repezit si eu sa vad ce e aia si am fost dezamagit crunt. Concluzia mea a fost ca wap=sms-uri mai scumpe. Wap-ul a murit inainte sa-i creasca dintii, a murit mai de tinar decit se astepta oricine. Si poate ne mai amintim si de celebrul Network Computer de care era plina revista PC Report odata. Nu are rost sa vorbim de tineri inteligenti si tehnologii inteligente daca piata nu cere un produs sau nu-l poate asimila. Uitati-va ce greu se impune UMTS-ul, cu aminari continue de termene. Chiar bani sa ai, de ce sa-i arunci din buzunar pt niste masinarii mai dichisite putin decit cele dinaintea lor? Iar cind noile tehnologii au si probleme mari atunci cel mai bine e sa asteptam putin ca englezii si sa privim cum isi rup fraierii gitul. | ||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
mda, este putin cam aiurea sa dai bani pe un terminal, sunt de acord cu voi. Eu imi aduc aminte de o chestie pe care am patzit-o la connex... mi-am luat un mobil de 100 de dolari pe care l-am platit cu $300 in final, pentru ca am reziliat contractul. Sunt de parere ca Zapp ar trebui sa dea telefoane gratis, nu ? Sau, de ce nu, sa ne dea bani atunci cand ne facem abonament. Acum, intre noi fie vorba, cat ati fi dispusi sa platiti pe un telefon mobil cu browser pe el ? Sau care credeti voi ca sunt costurile "la producator" pentru asa ceva ? roflash: cine are nevoie de un aparat Zapp da $200 pe el, si pot sa te asigur ca pretul nu este umflat deloc. Numai ca pretul aparatului depinde de tipul abonamentului pentru care se opteaza. Pe de alta parte am observat ca mai multi dintre voi au impresia ca piata careia i se adreseaza Zapp este mica si destul de statica. Ei bine pot sa va spun ca nu este deloc asa. Foarte multi clienti sunt interesati de serviciile Zapp, firmele mari si foarte mari in mod special. Nu am sa dau nume si nici date concrete, dar pot sa va asigur ca lansarea acestui serviciu pe piata este fara dubii ceea ce se numeste o mare reusita iar rezultatele nu se lasa asteptate. In prezentul apropiat se va mai introduce inca un terminal pe piata, pe care eu unul il consider cel mai bun telefon mobil pe care l-am folosit vreodata. WAP-ul, ca si UMTS-ul sunt extesii ale GSM-ului, care a fost gandit pentru VOCE. Este normal sa fie scumpe si destul de greu de implementat - vorbim aici despre tehnologie destul de veche. CDMA-ul este altceva, este o tehnologie noua, testata intensiv, folosita si viabila din punct de vedere financiar. Iar ca sa inchei discutia despre reclame, am sa fiu foarte scurt, poate unii o sa ma catalogati drept cinic, asta e. Daca nu ati inteles nimic din reclama inseamna ca nu va este adresata, nu ? In fond, reclama in sine nu este adresata lumii IT neaparat, ci omului de afaceri care face dublu-click si este on-line, fara sa aiba macar habar despre ce e aia windows si la ce foloseste, ca sa nu mai zic despre CDMA, GPRS, UMTS samd. Campania publicitara, buna sau rea, asa cum a fost, si-a atins scopul si nu exista dubii in privinta asta. ... expect more | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
|
nu poti initia conversatia de date decat dinspre telefon spre internet. cu alte cuvinte pingul ala sau orice alta metoda de flood nu ajunge la telefon. ne-am gandit noi la asta, stai linistit si foloseste-ti zapp-ul ![]() Quote:
__________________ this is the official view of the voices in my head. | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Parerea mea!
Eu zic ca mult mai interesanta e oferta Astral cu internet nelimitat 24h/ zi la 29$ pe luna decit atit de mediatizata oferta Zapp. Si mai reala. Voi, baietii de la Zapp adica, pareti putin dusi, mega-ultra entuziamati de acest serviciu. Cel putin Oby, cu posturile alea lirice... o fi frumoasa geaca Zapp, o fi salariu multumitor (chiar, cit ia un promoter Zapp pe luna?), suna bine numele Zapp..., suna bine si sloganul "Expect more..." , e o tehnologie inedita, in parte, etc, etc. Dar ce legatura au toate astea cu mine? OK, nu sint un om de afaceri prosper, sint in afara targetului, Zapp ma reduce la un rol de spectator: stau si sparg seminte la intrarea in magazin ( unde mi s-a spus f. clar ca fara costum, cravata si 10.000$ in cont n-am ce cauta) si urmaresc sa vad ce BMW sau Mertan opreste si ce baietas sta pe bancheta din spate si ezita sa coboare avind de cumparat niste stoace pe NYSE si apoi de trimis un email amantei (abonata tot la Zapp, evident) sa-i spuna sa puna sampania la gheata. Sigur ca ar putea sa cumpere stoacele sunind un broker sau cu ajutorul wap-ului si apoi trimite un sms la duduie, insa daca tot are BMW serie 7 se-mpiedica el de 130kbs ? Ca BMW-ul prinde lejer 200. Ce mama masii ?!! Ca toata lumea vorbeste numai de asta in tirg! D-aia zic eu ca sinteti putin cam dusi... nu va asteptati ca din mara masa de oameni ce se vintura prin Mall in asteptarea filmului sa racolati un mare numar de clienti. Cind e vorba de dat bani vor fi mult mai circumspecti. Plus ca o sa-si aduca aminte ca deja sint abonati la un servicui de telefonie mobila, de care sint multumiti. Nu vreau sa stric visele si sa lovesc in energia celor ce de abia s-au angajat la Zapp si viseaza la lucruri mari, insa Connex, de exemplu ofera prin myx niste servicii excelente si la obiect. De ce am nevoie de 130 kbs, cind ma descurc perfect cu 9600bps ? Daca vreau sa downloadez ceva ma duc elegant la Astral si-mi pun cablu si stau cit vreau pe net. De acord, peste citiva ani o sa fie altceva. O sa merg la munte si o sa ma uit la Eurosport la telefonul mobil, n-o sa mai am la mine decit telefon mobil, va tine loc de card, chei, act de indentitate, etc. Dar deocamdata asta e SF. Plus ca am auzit ca aparatele alea nu sint nici macar cine stie ce scule si ca se recomanda inlocuirea lor smechereste in caz de probleme. Vedeti voi, sint si unii mai putin entuziasti printre noi... Expect more ? | ||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Dragut din partea ta ca iti dai cu parerea aici. Chiar apreciez stradania ta de a comenta cu tot dinadinsul, de altfel inutil. Sincer sa fiu din discursul tau nu am retinut nimic demn de luat in seama in afara frustrarii de care dai dovada. Ceea ce nu ai inteles tu este ca Zapp are success intr-adevar si nu se afla in concurenta nici cu Astral (care ofera servicii fixe) si nici cu MyX (care vindea parca accesorii vestimentare :P). Pe de alta parte tu faci o greseala elementara: ai impresia ca daca un anumit lucru nu este bun pentru tine in mod automat nu este bun de nimic. Ca te inseli amarnic stii chiar si tu dar in mod ciudat persisti in stradania de a deveni ridicol ... Mai mult de atat nu am de gand sa iti explic pe intelesul tau, este pierdere de timp si risipa de spatiu pe server. Ceea ce vreau sa stiu este de unde ai informatia referitoare la schimbatul telefoanelor, pentru ca ceea ce ai afirmat este total neadevarat iar afirmatia ta suna cel putin tendentios. | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Re: Parerea mea!
strugurii-s acri, my friend? ![]() Quote:
__________________ this is the official view of the voices in my head. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |