Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-02-2002, 02:56   #161 (permalink)
Registered User

Am vazut pagina cu telefonul Synertek. Ce sa zic, nu ma asteptam, mi-a placut si as vrea sa am unul la fel. Dar pe gratis. Ca daca as avea foarte multi dolari mi-as lua unul dar si un Nokia Vertu ca sa-i vind aurul pe vremuri mai grele.
Am citit in Chip articolul despre Zapp. Toate bune, dar detaliile scrise cu litere mici m-au convins inca o data ca aia de Zapp sunt mai rai (sau nesimtiti) (sic!) decit ceilalti operatori din Romania si ca nu vor sa aiba prea multi abonati. Au ei alte intentii.

whitecat is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 15:18   #162 (permalink)
Registered User

Nu am citit chiar toate posturile precedente ,insa:
-Cred ca s-a clarficat ca cdma>GSM !
-Un Pachet de mijloc la zapp:

Abonament lunar: 35 USD
Minute incluse in abonament: 175
Tarife in retea*: 0,11 USD/minut
Tarife in afara retelei*: 0,22 USD/minut
SMS: 0,06 USD/mesaj

-Corespondentul de la connex:
Abonament lunar: 30 USD
Minute incluse in abonament: 100
Tarife in retea*: 0,20 USD/minut
Tarife in afara retelei*: 0,25 USD/minut
SMS: 0,07 USD/mesaj

-Deci in numai 5$ diferenta va sunt oferite 75 de minute in plus.
In retea diferenta este de 9c in favoarea zapp-ului.
In afara retelei diferenta este tot in favoarea zapp-ului.
O sa ziceti ca nu va intereseaza cat e in retea pt ca nu are mai nimeni zapp.
Da ,insa la zapp in afara retelei este cu 2c mai mult decat la connex in retea !!!
Deci pierdeti 2c pe minut.Atat !
DAR aveti 75 de minute in plus.
Cred ca diferenta de un cent de la sms e insignifianta !
Iar faptul ca zapp nu ar foarte multi useri vi se cauzeaza !
Daca ati vedea cu totii avantajele si ati trece pe zapp, nu s-ar mai pune problema userilor putini si atunic ar fi aproape perfect.
Aproape pt ca sunt si dezavantaje.
Ma obliga sa imi iau alt telefon.In plus imi cer si niste bani pe el.
La connex pot sa ma conectez fara pic de taxa de conectare...
La ei platesc telefonul.
Vreau sa conchid prin a spune ca eu sunt foarte incantat de zapp atat ca si imagine cat si ca oferta.

P.S Am comentat acele aboanamente pt ca sunt de mijloc.

roflash is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 16:38   #163 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

roflash, esti partinitor. Ai omis sa spui ca la abonamentul CONNEX 100 acelea sunt tarifele in orele de varf. Dupa ora 18 se schimba treaba, la fel si in week-end. Adica totul depinde de _modul_ in care folosesti telefonul.

Daca vrei, cei 5 dolari diferenta la abonament inseamna 125 de minute la 4 centi.

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 17:37   #164 (permalink)
Registered User

Si asa si tot e mai bine in cazul zapp-ului.
Si nu uita tehnologia net superioara.

Old 03-02-2002, 21:04   #165 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Re: Bai tata (data tot sint eu kid...)!

Quote:
Originally posted by sradu
Pe Oby vad ca l-ati convins si depune munca voluntara in timpul liber pe forum (sau ne scrie din Mall de pe mobil si d-aia nu-i incap prea multe cuvinte pe rind).Oby! lasa tata mp3-urile alea, se poate ?!!
Pe tine vad ca te-a marcat si mai rau, ca vad ca nu stii de gluma si iti permiti sa ma tragi de urechi (ca un tatic despotic) ca uite cum irosesc eu resursele internetului... Uitati mai fratilor ce face asta!!! downloadeaza mp3-uri !!! Pai merita asta Zapp ? Fugi de aici copile, nu vezi ca ne-ncurci ?!!
DEci
1.Trag ce vreau ....
2.Nu am prea vazut gluma in afirmatia cu 9600
3.CE ar fi sa fugi tu de aici si sa te duci pe WC si sa asculti MP3 uri trase de pe mobilul tau la 9600
Iti urez 9600 de mp3 uri trase ...( and much much MORE

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 21:19   #166 (permalink)
ovi
Registered User

ovi's Avatar

tehnologia net superioara = un lucru nefolositor in ziua de azi, sau folositor in schimbul unei carute de bani. raportul pret/performanta(utilitate)= prea mic...

ovi is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 23:44   #167 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Sa-mi raspunda si mie cineva in legatura cu Reglementarea CDMA pe 450MHz ETSI, adica in Europa (vedeti ultimul meu post).

Astept...

Greets,
Speedo

Speedo is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2002, 23:45   #168 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

Astept raspuns de la cei cu mai mult de 120 de ore de wap/Zapp la activ. Restul fara suparare nu stiu cum sta treaba(poate de la 30-40 ore de wap in sus).

Cine a scris mailuri de la tastatura unui celular(chiar daca ar avea ecran de 10') stie ca pana iti scrii romanele catre iubita ti se termnina bateria.
Pot domnii de la Zapp sa zica ce vor(eu am fost destul de entuziasmat initial) dar sa navighezi pe net cu un ecran MONO de cativa cm e o gluma.

Si cine nu e de acord cu mine il rog sa-mi scrie reply-ul de pe zapp. Sunt convins ca are o functie de superscroll ca sa ajunga repede la sfarsitul threadului.

Chestia cu natul imi suna destul de urat... nu mi-a placut niciodata sa ies prin tot felul de proxy-uri, firewalluri si subnet de retea ca sa nu-mi mearga jumatate din serviciile "normale" de internet.

So... Expect more!

tudor is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2002, 11:03   #169 (permalink)
Registered User

Un email poti sa il iei usor !
Prin tehnologie nu inteleg date exclusiv !
De ce nu iti iei laptop+mobil ?

Old 04-02-2002, 12:15   #170 (permalink)
Registered User

Brigada's Avatar

speedo: CDMA 450 este standard international, cauta la http://www.itu.org/ Asa cum stii si tu standardele internationale sunt valabile si primeaza in fata celor regionale/nationale.

tudor: te asigur ca terminalul Zapp, cu browser-ul incorporat nu este cu nimic mai prejos decat orice terminal WAP. In plus terminalele Zapp au integrat un browser Microsoft Mobile Internet Explorer, capabil de HTML, SSL si WAP. Ba are chiar si un client de e-mail, POP si SMTP. Despre ergonomie nu cred ca are rost sa discutam, dar pot sa iti spun ca din luna martie Hyundai H-100 va avea ca accesoriu o tastatura externa, ceva in genul Chatboard-ului de la Ericsson. In plus, Synertek S-200 are o facilitate de introducere predictiva a textului care creste cu mult viteza de tastare. Chestia cu NAT-ul este o solutie de moment, si va fi inlocuita la sfarsitul perioadei promotionale (adica in luna martie). Apropos, marea majoritate a WKS-urilor functioneaza, chiar si IPSEC si altele mai ... exotice.

sradu: afirmatia ta conform careia
Quote:
Produsul Zapp nu este vandabil in Romania
imi suna urat. Din partea ta seamana cu un fel de decizie, ca si cum tu ai fi un fel straniu de autoritate in domeniu. Dar nu esti, si asta nu ma indeamna decat sa te compatimesc si sa te ignor pe viitor.

Brigada is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2002, 12:44   #171 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Nope Brigada, nu merge asa.

Pentru toata lumea ITU reglementeaza Americile iar ETSI Europa si alte zone.
Din punct de vedere al standardizarii ambele sunt pe picior de egalitate, una are o tehnologie mai mult dezvoltata decat alta si invers.

S-a incercat si se incearca unirea intr-un singur standard dar va mai trece multa vreme pana la globalizare asa ca pana una alta fiecare organism de standardizare isi apara zonele de influenta.

Da-mi link la ETSI.org unde scrie ca-n Europa este reglementata CDMA pe 450MHz. Pana una alta reteaua vostra este imixtiune in reglementarile Europene, si ti-am zis ca o se se observe asta in feedback-ul pentru RO, daca nu se reglementeaza de catre ETSI ceva.

Astept! Si nu-mi spune sa caut pe net ca eu am CD-urile aici, si ITU si ETSI, ba mai mult la ETSI am si fost in noiembrie anul trecut.

Greets,
Speedo

Old 04-02-2002, 13:09   #172 (permalink)
Registered User

Quote:
In plus, Synertek S-200 are o facilitate de introducere predictiva a textului care creste cu mult viteza de tastare
Am incercat aceasta functie pe un 7110.E foarte misto, dar pe nokia nu era suport pt limba ro.
So..pe S-200 va fi suport RO ?

Old 04-02-2002, 13:33   #173 (permalink)
Registered User

Brigada's Avatar

Da, are suport pentru limba romana, ba (mai mult) are capacitatea de a invata cuvintele mai des folosite.

speedo: cauta pe site cdma2000 si ai sa te lamuresti.
eu am cautat, dar link-ul spre cele doua documente este per user, so incearca de pe contul tau.

daca tot nu esti lamurit iti pot trimite pdf-urile pe mail.

Brigada is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2002, 13:42   #174 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Be my guest: speedo@gmx.co.uk

Greets,
Speedo

Old 04-02-2002, 14:55   #175 (permalink)
Registered User

Cool !
Sper sa il fac bine !
Adica sa aiba cat mai multe cuvinte din start....
De abia astept

Old 04-02-2002, 14:58   #176 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Brigada mi-a trimis pe un mail in care mi-a atasat un document emis de ETSI cu privire la reglementarea CDMA2000 pe frecventa de 1800 si 900MHz, dar nu pe 450.

Problema ramane in continuare cum am spus-o eu.

Astept pe mail, sau aici alte detalii!

Greets,
Speedo

Old 06-02-2002, 09:39   #177 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Exclamation

In continuare consider deschisa discutia despre standarde si astept de la Brigada materialele care eu cred in continuare ca nu exista.

Pe de alta parte adresez o alta intrebare, scandalul subteran si betele in roate puse de catre Mobifon > Telemobilului au oare acelasi substrat?

Simple intrebari...

Greets,
Speedo

Old 07-02-2002, 16:51   #178 (permalink)
Registered User

Brigada! Ce-i aia straniu de autoritate ??!!

Te pomenesti ca mai da si rateuri masina de autocomplete, ai ?

Dar hai sa terminam cu chestia asta. Nu sint straniu de autoritate. Mi-am spus parerea si asta-i tot! Eu sint mai pesimist din fire. Imi pare rau ca n-am primit un contraargument clar care sa ma faca sa vad Zapp-ul cu alti ochi. Sa ma faca sa "expect more". Daca asta ramine doar un slogan si semnatura orgolioasa a lui Brigada...

Oby, nu cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun. Dar nu conteaza, vad ca nu te-ai suparat.

sradu is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2002, 19:30   #179 (permalink)
Registered User

bai io nu vreau sa tin partea la nimeni, vorbesc doar din locul necunoscatorului, pun o intrebare simpla si nu accept infatilisme gen "daca nu te pricepi nu-mi pierd vremea" care vad ca se cam folosesc in lipsa de alte argumente....

inteleg ca pe partea cu netul, iti trebuie si un laptop ca sa beneficiezi de conexiunea lor k lumea si la confort sporit (ca doar nu o sa dau atatia bani sa-mi iau posta prin meniuri sau cu 5 apsari pe o tasta sa scriu un caracter, sau cum ziceau mai sus, sa reinventez palm-urile si sa ma car dupa mine cu tastaturi, casti, creioane, ecrane largite, extinder de mufe, etc )..deci se adreseaza doar celor cu multi bani ? pai atunci nu ma mai uit la 200$ pe un mobil ci la inca 1500$ pe un laptop k lumea....sau judecand dupa abonamente, la fel, cati au auzit de internet si cati au decis ca fara sa-l aiba in masina, pe munte sau la piata nu se mai poate trai ?....e cam mica piata asta, cum spera sa scoata si profit dupa o investitie de atatea zerouri si $ in coada ? prima regulain afaceri este un plan de investitie si o estimare de profit..dupa cum se pare la ei le-a dat negativ si au lasat asa...

eu nu sunt de acord ca e o procarie sau ca nu e utila, dar cred ca la noi au cam dat cu batul in balta si nu o sa aiba succesul conexului care a anticipat saracia si a testat pe pielea lui 100 de beep-uri pe zi sau vorbitul la 3 secunde pana a facut centul, si nu m-ar mira sa o faca prima data la noi de exemplu pentru ca de fapt se incalca o regula medicala mondiala de sanatate (apropo cum se stie ca dupa 30 de ani de telefonie mobila nu-ti cade parul ca inca nu a trecut inca atata timp si statisticile nu valoreaza doi bani cand o patesti), sau un standard de comunicatii incalcat si in Romania pt o spaga minima se poate orice sau se folosesc de snobismul si prostia poporului exact cum a facut Columb cu oglinjoare schimbate pe aur la indieni acum cateva sute de ani.... eu m-am obisnuit sa nu mai cred in coincidente si nu vine nimeni peste noapte la tziganii de pe santiere sa le prezinta oferta de mertz-uri... la ce saracie e in Romania si la cata calitate ofera serviciul asta pe bani buni, ceva e putred.... poate cu noua tehnologie fiind ceva mai complicata iar o sa lase romanasii smecherasi vestul cu gura cascata gasind noi metode de a-i trage pe sfoara si de a raspunde la "Si ?"-ul lor : "Si nimic, tzeapa, fraierilor !!!"

oricum e o parere neavizat si just a feeling. die expecting more

GunX is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2002, 00:41   #180 (permalink)
Registered User

tudor's Avatar

Copii, ia veniti si luatzi zapp cu 5 oferte promotionale:

1. Pachet telefon 1.880.000
2. Abonament Z30 576.000
3. Minut convorbire 12.400

Care mai vrea?

PS Detalii: telefon pretz promotional, minut in afara retelei... logic nu?
O ultima intrebare ca sa lamurim o data cum e cu Zappul:

Intrebati 10 din cunoscutii vostri cati sunt dispusi sa va sune la fel de des daca sunteti in afara retzelei... Care INCA mai vor zapp... sa-si spuna oful.

I EXPECT MORE.

tudor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules