![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Am o problema.....Un prieten dat o teapa la cosmorom,si ia venit o factura acasa, dupa 3 ani, ca are de plata vreo 20mil, a mai patit cineva asa ceva ? cum a-ti procedat ? astept niste sugestii....ce ar trebui sa faca ? sa plateasca ? sau se poate in vreun fel legal scapa de chestia asta ? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Pe factura ii scrie ca are de plata 2 mil si ceva, dar cu penalizari si tot restul se ajunge pe la vreo 20 si ceva de mil, in 3 ani nua primit nici o instinare cum ca ar avea de plata ceva, decit dupa primele 2 luni ap rimit ceva, apoi nimik....am inteles ca datoriile celor care au de plata ar fi fost preluate de alta firma,i cosmoromul nu mai are de a face cu datornicii....alte sugesti ?
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pai ce e asa de greu de inteles? Rumanu' s-a gandit ca isi face abonament pentru telefonul din oferta (si la Cosmorom erau oferte bune) si dupa aia nu mai plateste, da-i dreak, ce daca a semnat un contract, e normal ca se incearca recuperarea banilor si probabil penalitatile alea erau si ele prevazute in contract, so, what's the problem?
__________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da' ia stai, (acu' mi-am baut cafeaua si mi-am mai revenit ) sa inteleg ca threadu' asta a fost deschis pentru a ajuta pe cineva care a tras o tzeapa cu solutii cum sa scape de raspundere ?Am o problema.... MeHigh, esti sigur ca nu esti tu ala care si-a incercat norocul la beating the system ?
__________________ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am vazut mai multe threaduri pe aici cu probleme de genul asta. Uite cum sta lucrurile , acum 3,4,5 ani ca sa isi recupereze banii te dadeau in judecata cu proces civil si daca castigau tu erai obligat sa platesti daca aveai de unde daca nu ramanea in aer(asta inseamna proces civil).Acum datorita modificarii legislatiei te pot face sa alegi intre a plati sau la racoare(adica proces penal). Atunci era un vid de legi in domeniu acum nu mai e, asa ca platiti baieti acum pana nu o sa trebuiasca sa platiti si cheltuieli de judecata si avocati. Parerea mea... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
@Jijea Prietenul meua dat oteapa in sensul ca a facut unabonament,a luat telefonul, si nua vorbit nici un minut, dar nici nu a platit nimik, in asta consta "teapa" @iggy : Merci pt raspuns, am inteles sim-am informat, i cele dinurma se pare ca va trebui sa plateasca. Si pt cei care cred ca eu as fi "prietenul" tepar, va garantez ca nusunteu....este celmai bun prietenal meu totusi, si m-am implicat cum am putut sa aflu ceva despre chestia asta, si um zicea cineva mai sus, cum ca threadul este deschis pt a ajuta un tepar, nu asta era ideea, vroiam doar un sfat de la cineva care a patit asa ceva, si cuma procedat, unde trebuie platit, cuma facut,se poate plati in rate...s.a.m.d, daca imi puteti da niste informatii, va multumesc,anticipat, daca nu....lasa-ti acuzele totusi, eu personal sunt abonat connex de vreo 3 ani, am chiar mai multe abonamente, nu-mi permit sa intru in baza de date a companiilor de telefonie mobila ca rau platnic, tie CBR ti-am explicat pe privat, daca mai pot sa te lamuresc in vreun fel iti stau la dispozitie oricind ....so va multumesc la toti pt posturi, si mai ales celor care au incercat sa ma ajute. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | WAP pentru cosmorom
Stie cineva daca mai exista cosmoromul ? as avea si eu nevoie de setarile pt configurarea WAP-ului la cosmorom, daca le are cineva, si stie cineva cum se taxeaza ? pt cartela mai ales m-ar interesa. stiu ca acum vreo 2 ani, era chiar gratuit, ma poate ajuta cineva ? multumesc | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
da, mai exista http://www.cosmorom.com TRANSMISII DATE (9600 biti/s) · abonament lunar : 12 USD · tarif transmisie : acelasi ca pentru voce daca asta inseamna wap ![]() mai au o reprezentanta pe mosilor, langa statia de 66 de la eminescu, probabil acolo au si setarile
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
La sfarsitul lunii mai, ComOTE a anuntat intrarea ca actionar majoritar in operatorul de telefonie mobila Cosmorom. continuarea aici.... http://www.hotnews.ro/articol_24132-...a-pe-sarma.htm cum vedeti aceasta incercare de relansare a cosmorom?? eu unul cred ca e o miscare buna, cei care vor avea de castigat vom fi noi . adica clientii. ceea ce e ok.
__________________ C.R.E.A.M. Cash Rulz Everythin' Around Me | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Cunosc oarecum problema de la Cosmorom... Apropo de relansare ...se fac angajari!!! Actionarii actuali(greci) au "vandut" se pare tot unor greci Cosmoromul... Angajatii care sunt momentan in Cosmorom vor ramane.Intr-adevar se va extinde dar nu stiu cand, cum... Se pare ca or sa mute si sediile...cel de pe str.Nicolae Caramfil,nr.61 si Intr.Catedrei,nr 12(sect 1) Problema lui MeHight...un sfat:ia-ti un avocat Se pare ca cei din Cosmorom au deja mai multi..."prietenii" stiu de ce!~
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |