![]() |
| | #2001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
@ mikrron - momentan acoperirea e bunicica ; lucreaza ca nebunii la acoperire - stiu ca pare gluma dar pana la sfarsitul anului vor avea acoperire ceva mai tare decat a Orange/Connex. Prin iulie o sa avem acoperire si in tunel la metrou. Sa nu uitam ca vor baga MEGA extraoptiunile pt abonamente care spre deosebire de cele de la cartela ... vor fi permanente .(nu doar 12 luni) | ||
|
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dacă îţi merge totul bine ![]() on topic-ul este cel mai rar și căutat animal. | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | "Până în iunie 2006, acoperirea COSMOTE va atinge nivelul competitorilor noştri ca suprafaţă locuită." Sursa : www.cosmote.ro | ||
|
| | #2006 (permalink) | ||
Acu` pe bune vorbind ... m-am saturat pana peste cap de cartela Connex pe care am avut-o pana in decembrie si ma bucur si eu ca astia nu sunt talhari . Cat fusei in liceu nu puteam sa dau un bip ca omu` ca se termina valabilitatea ... | ||
|
| | #2009 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2010 (permalink) | ||
Sa vedem . Eu ma multumesc si fara acoperire la metrou dar daca o vor face ... nu ma supar. | ||
|
| | #2018 (permalink) | ||
|
asa e bine bravo baieti O sa va spun ceva : cand vor avea acoperire si in tunel veti gasi altceva ce nu va convine si tot asa .
| |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |