![]() |
| | #2024 (permalink) | ||
|
Mi se pare normal, doar sunt la inceput. Au preluat un Cosmorom care nu oferea nimic special abonatilor. Acum trebuie sa modernizeze reteaua si sa atraga cat mai multi clienti. Eu cel putin sunt foarte multumit de Cosmote.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
| Quote:
madafacars! Imi amintesc ca am sunat intr-o seara pe var-miu de vreo 20 de ori cate 2 secunde si cand a doua zi... canci dolarii care ii aveam credit! Sun la serviciul clienti si cica "ne aliniem la standarde europene si am scos secundele gratis!" Fara sa ne anunte si pe noi...
| |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
Ieri, in magazinul Cosmote din Romana, am asistat la o discutie "interesanta" intre un client si tipa de la front office. Omul nostru se plangea k i-a fost furat telefonul cu tot cu cartela Cosmote 2000; el restrictionase cartela sunand la nr lor de fix si furnizandu-le codul de pe pachet. Evident, venise sa isi recapete cartela SIM (asa cum se face si la Connex/Orange). Avea la el si pachetul in care odinioara se vanduse cartela, chiar si bonul fiscal. Ei bine, tipa l-a expediat simplu, spunandu-i k la Cosmote nu se inlocuiesc SIM-urile decat la abonamente, iar daca pierzi o cartela reincarcabila...adio numar, credit, extraoptiune...Justificarea ei a fost faptul k oricine poate vinde o cartela Cosmote cu extraoptiunea 2000 min activata, dupa care sa o restrictioneze sunand la relatii cu clientii si sa vina sa si-o recupereze, iar ei doresc sa evite situatiile de genul, pentru ca "sunt o firma serioasa"... | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
|
Omul avea pachetul si bonul, normal era sa-i fie restituita cartela, insa cred k i-o dadeau inapoi daca nu avea extraoptiunea 2000 min. Asta ii rodea pe ei de fapt si de drept. Vanzatoarea incerca, exact k in reclama, sa-l convinga sa-si ia o noua cartela, k primeste credit dublu la activare:fuckoff:
| |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
|
Daca suni la cosmote la relatii cu clientii si le spui ca ti-a furat cartela sau ca ai pierdut-o, poate sa o blocheze sau ceva de genul asta?
__________________ "O mie de zile de antrenament, un incepator, zece mii de zile de antrenament, un maestru."- Masutatsu Oyama | |||
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
De 3 zile nu mai pot suna pe un numar de cosmote, stau cca 5 secunde si dupa aia mi se intrerupe efectiv si se aud bip bip bip....poate sa fie de la faptul ca am bagat cartela intr-un telefon nou care a fost codat pe orange si decodat acum 3 zile?
__________________ "O mie de zile de antrenament, un incepator, zece mii de zile de antrenament, un maestru."- Masutatsu Oyama | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |