![]() |
| | #2042 (permalink) | ||
| Quote:
Iar tipul caruia nu vor sa-i returneze cartela Cosmote, de care ziceam acum cateva posturi, asta pretindea k a facut : a sunat la 404 12 44 si a cerut sa i se restrictioneze cartela, pe motiv k i-a fost furat telefonul. Ca nu vor ei sa-i mai dea cartela, e partea a 2a, avantaj la ei k au scapat de un utilizator cu 2000 min (mentalitate balcanica, dar deh, ce sa le faci...) Mai nasol e cand ai cate un prieten mai glumetz care stie detalii despre cartela ta (fie ea Orange, Connex, Csomo) si se gandeste sa-ti faca o "pacaleala de 1 aprilie" | |||
|
| | #2043 (permalink) | ||
|
atunci rectific, doar la orange nu se poate bloca cartela prepay in caz de furt ![]() shame on them, dar oricum daca ai pachetul sigur ti-o iei inapoi sau daca nu-l mai ai te intreaba tot felu de chestii cum ziceai si tu mai sus prin care sa dovedesti ca e nr tau. Last edited by .:indie:.; 30-04-2006 at 18:08.. | |||
|
| | #2044 (permalink) | ||
|
Pt mine iar se anunta cel putzin o saptamana fara sa vb pe cosmote pt k prietena mea care nu este din Bucuresti iar nu are semnal...ca luna trecuta...2 saptamani a avut semnal,apoi o sapt nu a avut,apoi o sapt a avut(asta dupa 3 sesizari care le-am facut la ei si ma abureau cu tot felu' de chestii k cica se lucreaza si k o sa ma sune ei) Luna asta au trecut alea 2 sapt si azi iar vad k incepe sapt aia neagra... Ce "firma serioasa"........
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #2046 (permalink) | ||
|
Dintr-un orasel din judetul Dambovita...Oricum nu cred k ati auzit de el asa ca nu are rost sa va spun numele lui.In sf...nu asta este important,important este k nu sh ce sa fac sa nu mai aiba probleme cu semnalul.. Si eu care ma gandeam sa-mi fac abonament la cosmote...astept sa vad in cat timp remediaza problema asta pt ca altfel e cam enervant sa stii ca poti folosi tel 3/4 saptamani
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #2047 (permalink) | ||
|
Si ieri si azi...am observat o chestie ciudata in timpul zilei! din 15 in 15 min se deconecteaza!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2050 (permalink) | ||
|
nici un fel de probleme nu am mai avut, decat ca in blocul unde stau eu pe o parte a lui nu am semnal (in fine asta e valabil si pt ceilalti 2 giganti V+O). Astept cu nerabdare cele 2000 de min pe luna asta... Ma tot chinui sa le sparg pe toate dar nu reusesc cel mai mult pana acum 1400 min pe luna am vb... E imposibil mai mult! Poate ar trebui sa ma chinui mai mult
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #2051 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare. am vazut ca internity au devenit dealeri cosmote. la cosmote, daca vrei sa-ti faci abonament cu sa zic v360 moka, iti cer avans 2 luni ~ 260RON. internity au o oferta mai variata de telefoane, cu preturi diferentiate pe abonamente. intrebarea e daca iei un 6230i care parca era 400ron la abonamentu cel mai scump, trebuie sa platesti 400ron + 2 luni din acela abonament ? reteaua...in bucuresti nu am avut niciodata probleme, in schimb in ploiesti sunt groaznici, cel putin pe unde stau, am 2 linii maxim din semnal, si se mai intrerupe. doar voda 3g e mai groaznic la semnal (ma refer acasa...)
| |||
|
| | #2052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Tre` sa platesti abonamentul pe 2 luni in avans la toate tipurile de telefon pe care le cumperi subventionat. E modul lor de a se proteja de tzepari. Quote:
| ||
|
| | #2053 (permalink) | ||
| Quote:
... sau ceva de genu. m-am dus dupa aceea direct la un magazin Cosmote si mi-au facut acelasi abonament fara nici o problema, n-au pomenit nimic de depozite sau alte dracii.
__________________ My mother never saw the irony in calling me a son-of-a bitch. Jack Nicholson | |||
|
| | #2054 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2055 (permalink) | ||
|
eu am alta problema....mi se pare ca se aude mult mai prost ca la inceput...adica la inceperea ofertei se auzea mai tare si mai clar pe cosmo decat pe vodafone....de cateva zile si mai ales in seara asta a fost cam invers...pe cosmo se auzea incet si nu foarte clar si cand treceam pe vodafone se auzea tare si clar...si asta nu intr-o zona anume ci cam in tot bucurestiul...
| |||
|
| | #2057 (permalink) | ||
| Uluitor, mi-am cumparat azi o cartela cu numar Cosmote (fara optiunea 2000, o cartela normala de la magazin pe care doream sa o ofer cuiva) si cand apelez numarul imi spune ca acel numar este restrictionat pentru apelurile de sosire. What the hell, am dat banii pe cartela ca sa nu o pot apela ? Ce sa fie ? Am sunat la relatii cu clientii dar m-a enervat robotul ala interminabil si am renuntat. Cine a mai intampinat astfel de probleme si cum le-a depasit ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2058 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2059 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Oau ... how smart ... Si a mai si vorbit cosmote de rau cu litere de-o schioapa ... absolut fara moriv . Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |